Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Σε όμορφο κλίμα η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας και του χορευτικού "Το Ανακτόριο" | ΦΩΤΟ






          Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας και του χορευτικού τμήματος "Το Ανακτόριο"....

ΒΙΝΤΕΟ...
      Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019  στο παραλιακό στο μαγαζί «Le fleur» του Στέλιου Παπαθανασίου.
       Την πίτα ευλόγησε ο π. Δημήτριος Χέλμης και στη συνέχεια η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα Ρένα Μπίντζου εξέφρασε Θερμές ευχές για την νέα χρονιά......



          Την εκδήλωση άνοιξε το παιδικό τμήμα του συλλόγου που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους και περισσότερο τους γονείς τους που τα κοιτούσαν με θαυμασμό και η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ τραγούδι και χορό.
   Στην κοπη πίτας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Κασόλας, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Πάντας, η π. αντιδήμαρχος Παναγιώτα Πανταζή, ο Πρόεδρος του κέντρου Μέριμνας Παντελής Αποστολάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας Χρήστος Χασακής, απο το σύλλογο Παλιαμπέλων, κ.α. 





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο