Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Για δεύτερη φορά- τώρα και με διακήρυξη- ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Γιώργος Αποστολάκης

     Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Για δεύτερη φορά, σε διάστημα λίγων ημερών, ανακοίνωσε ο κ. Γιώργος Αποστολάκης-αυτη τη φορά με διακήρυξη- ότι θα είναι για μία ακόμα φορά υποψήφιος ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας
          Προφανώς ο δήμαρχος βρίσκεται σε σύγχυση βλέποντας ότι χάνει έδαφος, δεν μπορεί να διαχειριστεί ότι δέχεται βέλη απο παντού για την κακοδιαχείρηση και η αγωνία του εντείνεται βλέποντας να ξεφυτρώνουν νέες υποψηφιότητες επιστημόνων που διεκδικούν το δήμο. 
        Ήδη διαμορφώνεται ένα νέο σκηνικό στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας αφού υπάρχει καθολικό αίτημα για ανανέωση. (Δείτε την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 την πρώτη δημοσίευση για την εκ νέου υποψηφιότητα του Αποστολάκη (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Ο νυν δήμαρχος ανακοινώνει για δεύτερη φορά την υποψηφιότητά του!!!
Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιος- Θεόδωρος Αποστολάκης εξέδωσε τη διακήρυξη της υποψηφιότητάς του, εξηγώντας τους λόγους που τον ωθούν στο να διεκδικήσει την επανεκλογή του στον δήμο.
Αναλυτικά αναφέρει:

Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί συντοπίτες,
   Μετά από ώριμη σκέψη και αφού στάθμισα αφενός την ανάγκη για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας και αφετέρου τις παραινέσεις πολλών φίλων δημοτών, τοπικών και δημοτικών συμβούλων να πορευτούμε μαζί στη νέα εποχή, αποφάσισα να διεκδικήσω την επανεκλογή μου για το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.........



  Με κριτήρια την αγάπη για τον τόπο μου και την συνεισφορά μου στα κοινά που έμπρακτα έχω επιδείξει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και την ανάγκη για ανταπόδοση της εμπιστοσύνης των δημοτών στο πρόσωπό μου και στην οργάνωση της συλλογικής μας δράσης, δηλώνω και πάλι παρών στην άλλη μέρα.
        Η απόφαση μου αυτή, μου επιβάλλεται από εσωτερική ανάγκη να αξιοποιήσω την συσσωρευμένη εμπειρία μου και τις γνώσεις που απέκτησα από την μακρόχρονη εμπιστοσύνη των δημοτών στο πρόσωπό μου, προσφέροντας στον τόπο μας την ολοκλήρωση μιας σειράς καθοριστικών για το μέλλον δράσεων και δρομολογώντας την αυριανή μέρα με ασφάλεια, σύνεση και συλλογικότητα.
     Η απόφαση μου αυτή έρχεται σαν φυσιολογική συνέπεια του απολογισμού της δημοτικής αρχής την τρέχουσα περίοδο που βρίσκει το Δήμο μας, σύμφωνα με την πρόσφατη επίσημη πανελλαδική αξιολόγηση, στην όγδοη θέση στον τομέα της αποτελεσματικότητας και στην έβδομη θέση στον κρίσιμο τομέα της οικονομικής διαχείρισης, στοιχεία που μας γεμίζουν από περηφάνια αλλά και μας επιβάλλουν εγρήγορση και συνέπεια. Όταν οι ίδιοι βάλαμε πλέον τόσο ψηλά τον πήχη, δεν δικαιούμαστε να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια, ειδικά τώρα, που στις προσωπικές ικανότητες και την έμφυτη αγάπη για το κοινό καλό, προστέθηκε η συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία.
      Αυτή η στιγμή ειδικά, δεν είναι κατάλληλη για πειραματισμούς και μικροκομματικές επιδιώξεις, και η παρουσία μου την επόμενη μέρα, διασφαλίζει απολύτως την ενότητα, την πρόοδο και την αναπτυξιακή πορεία που έχομε δρομολογήσει. Όλοι αναγνωρίζετε, ότι τα προηγούμενα χρόνια υλοποιήσαμε τα περισσότερα από όσα δεσμευθήκαμε, παρά τις δύσκολες συγκυρίες. Ταυτόχρονα, σχεδιάσαμε, δρομολογήσαμε, εντάξαμε σε προγράμματα και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση νέων δράσεων και παρεμβάσεων που θα δώσουν νέα ώθηση προς το μέλλον που δικαιούμαστε όλοι μας, πρωτοπόροι μάλιστα σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.
     Καλώ λοιπόν, όλους εσάς, τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μου, να είμαστε παρόντες στην κοινή προσπάθεια. Σας καλώ να συμμετάσχετε ενεργά στην συλλογική μας δράση, να συμβάλετε αποφασιστικά στο αύριο του τόπου μας, εμπλουτίζοντας την εμπειρία των παλαιών στελεχών με την φρεσκάδα και την παρορμητική δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων, ανδρών και γυναικών με ανησυχίες και οράματα, ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί, πέρα από σκοπιμότητες και μικροπολιτικές αγκυλώσεις, την προσπάθεια για την διασφάλιση της καθημερινότητας και κυρίως της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας στην νέα εποχή.
Με ειλικρινείς ευχαριστίες
Ο υποψήφιος Δήμαρχος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ 

************
(Η διακήρυξη του νυν δημάρχου προέρχεται απο το https://www.agrinionews.gr/)



87 σχόλια:

  1. Παω να αγορασω ποπ κορν και θα κατσω να δω τα σχολια απο αντικαριολικους ... 😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν έχετε το πολιτικό θάρρος αποτυχημένε πολιτικά Δήμαρχε κ Αποστολάκη δώστε στη δημοσιότητα
    1) τα ονόματα των 100 ή παραπάνω εργολάβων και προμηθευτών καθώς επίσης και τα ποσά που πήραν με απευθείας αναθέσεις στη διάρκεια της θητείας σας. Επίσης τη στενή συγγενική σχέση που έχουν μερικοί εξ αυτών μαζί σας και με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πλειοψηφίας καθώς και μέλη των τοπικών Συμβουλίων.
    2) τα ονόματα των 100 ή παραπάνω πολιτών που ο Δήμος τους προσφέρει υπηρεσίες καθώς και τα ποσά που οφείλουν στο Δήμο διαχρονικά και τα οποία δεν εισπράττει ο Δήμος διαχρονικά για μικροπολιτικούς λόγους.
    Είτε τα δώσατε ,είτε δεν τα δώσατε στη δημοσιότητα , τα παρακάτω είναι βέβαιο ότι θα συμβούν
    α)Οι Δημότες θα τα μάθουν και πολύ σύντομα
    β) Τις εκλογές θα τις χάσετε
    γ) οι αρμόδιοι ,εκεί που χρειάζεται , θα αποφανθούν για τα πάντα.
    Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 αρχίζει η δημοσίευση άρθρων. Η αλήθεια θα λάμψει. Θα ειπωθούν τα πάντα με το όνομα τους.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε γιωργο πλακα μας κανεις,Πηγαινε τωρα να ξεκουραστεις καλα περασες τοσα χρονια.Πρεπει να παμε μπροστα εσυ τον εκλεισες τον κυκλο σου δεν θα ξαναπαρουμε ευχαριστουμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε βρε το Μπαγασακο.. Κάθε βδομάδα θα το ανακοινώνει....Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει απελπιστεί ο άνθρωπος,έχει φάει πόρτα μέχρι και από θυρορο πολυκατοικίας. Προβλέπω σε κανένα 15πενθήμερο να ξανα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του και οι γνωστές άγνωστες γλάστρες να ξανά εντυποσιαζωνται. Η ητα θα είναι εκκωφαντική κύριε Αποστολάκη η αλαζονεία σας έχει τα όρια της.Μεγα Ναπολέων κατέβα από το άλογο έρχετε το Βατερλό σού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Αποστολάκη ένα αναπτυξιακό έργο στο Δήμο δεν κάνατε μόνο σκουπίδια καταφέρατε να φέρεται από αλλους δήμους και να κόβεται τιμολόγια σε ημέτερους και φίλους. Η Βόνιτσα θα σας Μαυρίσει πανηγυρικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι γράφει ο άνθρωπος ότι έκανε έργο? Έλα Κατούνα Τρύφο να δεις τι έργο έκανες άνοιξες τα σφαγεία ΨΕΥΤΗ και τα Λουτρά απατεώνα τρίτος είσαι στο Δήμο Μεδεώνος τρίτος και καταιδρομενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν λυπάται καθόλου Τους δημότες και τον τόπο τού έλεος ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ποιος μας λεει εμάς Κε Αποστολάκη ότι όλοι οι πολιτικοί μας Φίλοι θέλουν το καλό μας και γενικότερα αναφέρομαι και εννοώ.
    Ο χρόνος είναι αυτός που επαληθεύει ή διαψεύδει τις πολιτικές μας εκτιμήσεις για πολιτικά πρόσωπα και πολιτικά πράγματα γενικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάθε βδομάδα θα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του μπας και φιλοτιμηθεί κάνεις και τον ακολουθήσει,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαν παλιός υποψήφιος σου προτείνω τώρα που είναι νωρίς να κατεβάσεις άλλον επικεφαλή με την παράταξη ,τα μηνύματα είναι άκρως αρνητικά. Με σεβασμό και εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή επιτυχία κύριε Αποστολάκη χαίρομαι που δηλώνετε ανεξάρτητος και όχι ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο σκοπός του αυτοί την φορά είναι να διαλύσει ότι έχει απομείνει στην παράταξη Του,,αλλά ΠΑΣΟΚ το κάνει,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έρχονται θυελλώδεις νοτιάδες, φοβερά οστρογάρμπια , κρύοι βοριάδες, καταστρεπτικό τσουνάμι. Ο σώζων ευατόν σωθήτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί τα μπερδεύεται . Τοτε απλά υπήρχε αλλαγή φωτογραφίας και ανανέωση σλόγκαν στο προφίλ . Καμμία ανακοίνωση καμμία επίσημη τοποθέτηση . Οποίος διαβάζει αυτό βλέπει. Σήμερα ο Αποστολάκης Γεώργιος Ανακοίνωσε επίσημα υποψηφιοτητα . Τι σας αγχώνει και γιστι τόσο λάσπη και αγωνία κύριοι του xiromeronews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. .....Αν το απαίσιο γύρω σου δε σου προκαλεί απέχθεια,

    τότε έχεις κι εσύ γίνει μέρος του απαίσιου.
    .
    .... Μάνος Χατζιδάκις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά κάνει!το σώμα των ψηφοφόρων τι θα κάνει; και οι υποψήφιοι που δεν θα ντραπούν να μπουν στο ψηφοδέλτιο του...μεγάλο κρίμα για αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Που την είδατε τη δεύτερη φορά; Η μία ήταν εκτίμηση ενός δημοσιογράφου ή blogg και η τελευταία η επίσημη και προσωπική ενημέρωση των δημοτών από τον ίδιο τον υποψήφιο. Από τόσο νωρίς τρέμετε την συγκεκριμένη υποψηφιότητα ; Ποιός ο λόγος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Μασούρα και ξερό ψωμί. Πάει ο Φερεντίνος, ξεχάσαμε το Κασόλα, στα αζήτητα η Αφρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχει πολύ άγχος πάντως και είναι χάλια ψυχολογικά ο Αποστολακης βλέπει ότι καταρρέει και ο ίδιος και προσπαθεί με ψέματα να σταθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νομίζω ότι δεν έχει δικαίωμα για να είναι υποψήφιος. Έχει δικαστήριο τον Νοέμβριο του 2019. Είναι κατηγορούμενος για τον βιολογικό της Βόνιτσας που δεν λειτουργεί εδώ και 5 χρόνια. Θα το ψάξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λάσπολογοι τρέμετε ο αποστολακης θα είναι πάλι δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ.ΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΟΡΑ. ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οταν δεν καταλαβαινεις ποτε πρεπει να αποχωρησεις και μαλιστα νικητης τοτε ερχεται το ανεπανορθωτο.Γιωργο ξανασκεψουτο δεν ειναι αργα θα γελοιοποιηθεις αυτην την φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kargioli arketa irthe i ora na pas spiti soy kai esy kai ta lamogia pou se akoloythoun.Arketa fagate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νομιζω ειμαστε ο μονος δημος που εχει ξαναβγαλει δημαρχο μετα απο καταγγελεια στα ΜΜΕ για φαγοποτι δημοσιου χρηματος(η καταγγελεια αυτη ειχε γινει απο συναδελφο του στο δημο γιατι λογικα δεν εφαγε κιαυτος τα ιδια) .ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.και ειμαι σιγουρος επειδη ειμαστε ανιδεοι και δεν εχουμε καμια σχεση με την πραγματικοτητα το μεγαλυτερο ποσοστο του δημου μας λογο νοοτροπιας ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ(που δεν το θελω σαν δημοτης να γινει για κανεναν λογο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτοί που τα παντελονιάζουν σε θέλουν Γιώργο. Θα πάθεις πανωλεθρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για πες ρε Αποστολάκη ένα έργο τα πέντε χρόνια που έκανες στη πόλη της Βόνιτσας. Τα τρωκτικά λογικό είναι να σε θέλουν ξανά. Αντε γειά. Ενας πρώην ψηφοφόρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εμείς που ζούμε στη Βόνιτσα βλέπουμε το πόσο έχει υποβαθμιστεί η ζωή εδώ και κάποια χρόνια. Μια βόλτα στο κεντρο της πόλης θα σας πείσει, παντού βρωμιά, αδέσποτα. Αντί ο δήμαρχος να ασχοληθεί με αυτά τα θέματα, έχει χρόνο για απευθείας αναθέσεις, για τον πλουτισμό των κολλητών του, για πανηγύρια. Για τον Αποστολάκη να θυμίσω πως είναι 20 χρόνια δήμαρχος και η βόνιτσα εφθασε στο πάτο, ενω διπλα μας η Λευκαδα και η πρέβεζα πάνε με χίλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. για άλλα τέσσερα χρόνια??? παρα πολύ δεν πάει!! αυτός είναι οτι χειρότερο εβγαλε ποτέ ο τοπος μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ποιος να τον κερδίσει τον Αποστολάκη ο Κασολας με πρωτοπαλίκαρα τον Μαλιαγριδη , τον Σόλωνα και τον Κουκιά ή ο Μασουρας με τον Λιαπη και τον Βαρβάτο που ως αντιδήμαρχος Μεδεώνος δεν έκανε τίποτα . Γιώργο Αποστολάκη σε στηρίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στην πρώτη ανακοίνωση τι έγραφε??? Γιατι μαλλον Δεν βλέπουμε όλοι τα ίδια... Μην φτιάχνετε άρθρα απλά για να δημοσιεύσετε κάτι... Πολύ λογικό να θέλετε να υποστηριξετε κάποιον, και κάποιον όχι... Κάντε το με το σωστό τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "Μπράβο Δήμαρχε! Σε θέλουμε!": Είπε ο λωποδύτης εργολάβος και συνέχισε να μετράει τα ευρώ και να τα ρίχνει στη μαύρη σακούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γράφει ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: Καλώ λοιπόν, όλους εσάς, τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μου...
    Δηλαδή ο κατοικος της Πλαγιάς, της Περατιάς, ειναι συμπολίτης και όχι συνδημότης..
    Απο που το αντιγράψατε μωρέ;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κλασσικός αχρηστος που πουλάει την εικόνα του προοδευτικού. Δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά που υποσχέθηκε, δεν βελτίωσε την καθημερινότητά μας στο ελάχιστο. Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να τα ρίχνει στους άλλους και στο κακό μας το καιρό. Θα φάει μαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σε εσάς που δεν παραδέχεστε τα έργα του Αποστολάκη τα προηγούμενα χρόνια κι ας τα είδατε να γινονται, αισχος. Το θέμα είναι ότι πήρε τόσα έργα αυτή την πενταετία, τα πέρασε από δημοτικά συμβούλια, τα ψήφισε η αντιπολίτευση, δημοπρατουνται και ξεκινούν. Πάλι όμως δηλώνετε άγνοια, κάνετε πως δε βλέπετε τις δουλειές που γίνονται κάθε μέρα και βρίζετε στα site λες κι εσείς όλοι είστε καθαροί κι εκλεκτοί. Δυστυχώς η ανάπτυξη του τόπου ξεκινάει από τους πολίτες πρώτα. Όσο για τον βιολογικό της Βόνιτσας, το Σεπτέμβρη του 2014 που παρέλαβε η τωρινή δημοτική αρχή, ήταν έτοιμος να εκραγεί. Θα γέμιζε η Βόνιτσα σκατα. Εσείς οι αναμάρτητοι σχολιαστές πηγαίνετε για ύπνο τώρα και ξυπνήστε μετά τις εκλογές για να δείτε τα αποτελέσματα. Κι εσύ κύριε Ξηρόμερο, να αναρτεις όλα τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Re oust asxetoi skatades pou vroma oloi oi poloi kai h xora piso apo to viologiko kai kanete pos den katalavenete tipota Apostolaki trava spiti sou dimarxos tha einai o masouras h vonitsa ton stirizei.

      Διαγραφή
  37. 7.20 δεν κόβεις κανένα τιμολόγιο σε κανένα συγγενή σου?Τελειώσατε όσα φάγατε φάγατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που στηρίζουν Αποστολάκη βλέποντας την κατάντια της Βόνιτσας?Αν έχετε σκοπό πάλι οι ετεροδημότες να κατεβείτε κάτω και να μας ξαναφορτοσετε το Καργιολη για δήμαρχο είστε πολύ γελασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο άλλος γραφει ότι ο Κασολας έχει το Μαλοαγριδη και το Σόλωνα...Να του υπενθυμίσει κάποιος ότι πριν 2 μήνες ήταν εδώ και 4 χρόνια κολος και βρακί με τον Αποστολάκη και ότι το Κιαμο μαζί τον έφεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Μασούρας είναι πρώτος ψάξτε για το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΩΤΗ, ΣΤΗΝ ΤΡΥΦΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΩΝΩΠΙΝΑ...
    Συνδημότης είναι δήμαρχε....

    -Εκτός κι αν το διάγγελμα αφορά μονο τους Βονιτσανους συμπολιτες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τους έχω για πολύ έξυπνους τους Βονιτσάνους. Στείλτε τον στον αγύριστο τον παππού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γεια δες καιρό καιρό που διάλεξε ο κόσμος να σε στείλει σπίτι σου Καργιολη μου.....

    Τώρα που ανθι που ανθίζουν τα κλαριά και ψάχνει ο εισαγγελέας στοιχεία για κακοδιαχείριση Καργιολη μου .....

    Μετά τις εκλογές θα έχεις την τύχη του Γρηγόρη Καργιολη μου χαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παιδιά εγώ είμαι με το Μασούρα αλλά δυστυχώς η αλήθεια είναι πικρή!!!ο καριολης θα ξαναβγεί και μάλιστα εύκολα...λίγο πιο δύσκολα από τη λελα τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ενα είναι σίγουρο. Θα κυκλοφορήσει πολύ χρήμα στην αγορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Λάσπολογοι ο καρι θα είναι πάλι δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Λυσσαξατε όλοι σας. Ο Καρυ δεν πιάνεται. Παλι δήμαρχος θα ειναι. Χυστε το φαρμακι σας φίδια κολοβα. Κι αυτός και η ομάδα του είναι άπιαστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Θα χασει ο καριολης απο τον μαλιαγριδη τον σολωνα και τον τζιμη τον πανταζη ... Αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα ... Καρι για αλλη μια 5ετιαααααααα ..... Με τον Κασολα θα πνιγουμε ατο σκατο ρεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Παλι δημαρχος ο αποστολακης θα ειναι κ καποιοι απο την ομαδα του καποιους καλα θα κανετε να τους φουνταρετε. Να κρατησετε αυτους που αξιζουν πραγματικα. Αλλα δημαρχος χονεψτετο ολοι σας θα ειναι ο μακγας ο αποστολακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Είναι αλήθεια ότι τρείς εργολάβοι και προμηθευτές από το Μοναστηράκι έχουν παρμένα πάνω από 1.000.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο Αποστολάκης βάζει πολύ νεολεα και καλά παιδιά θα σαρώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3,06 ΕΊΝΑΙ γάτος πανεξυπνος ο Αποστολάκης ετοιμαζει κύμα νέων παιδιών
      για υποψήφιους. το ξέρω

      Διαγραφή
  52. Να μας απαντησει ο τζιμης ο πανταζης γιατι μπαινει με τον κασολα ;; Αγαπαει τον τοπο του μαλλον ;;; Το συμφερον είναι μεγαλο αυτο ξερω να πω εγω.. Εχει πρατηριο καυσιμων και θα παει το τιμολογιο συννεφο για εφοδιασμους καυσιμων.. αγαπατε ολοι των τοπο σας λαμογια .... ΚΑΣΟΛΑ ΘΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 για να ριξεις τον καργιολη και με τετοιο ψηφοδελτιο παλι χαμενος θα βγεις ... Πειτε οτι θελετε 10 συγκεκριμενα ατομα που γραφετε σε αυτο το μπλογκ.. Αποστολακη διωξε την Πανταζη οσο ειναι νωρις γιατι θα σου κανουμε εμεις οι ιδιοι πολεμο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αποστολακη έχεις χάσει εδώ και καιρό παρτο χαμπάρι και βάλε άλλον με 3 νέους μορφωμένους υποψήφιους απέναντι δε έχεις καμία τύχη γιατί ο κόσμος θέλει νέα άτομα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τέτοια συντριβή κύριε Αποστολάκη δεν την έχεις φανταστεί. Ο Κόσμος βλέπει και κρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μεγάλο Ντέρμπι μετάξι Κασολα και Αποστολάκη για το ποιός θα περάσει στο δεύτερο γύρο.Ο Μασούρας ειναι ήδη εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Έχεις φέρει την Βόνιτσα 50 χρόνια πίσω. Είμαστε το μόνο παραθαλάσσιο μέρος όπου δεν έχουμε τουριστική ανάπτυξη. Είμαστε το μόνο μέρος στην Ελλάδα με 22.000 δημότες σαν Δήμος Ακτιου-Βονιτσας όπου δεν λειτουργεί κοινωνικό παντοπωλείο. Είμαστε το μοναδικό μέρος στην Ελλάδα που έχουμε πάρει εκατομμύρια ευρώ για να φτιάξουμε το γήπεδο μας εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα αντί να έχουμε ένα υποτυπώδες πολύ καλό στάδιο να παίζει ο Αμβρακικος σε λάσπες και μισογκρεμισμενες κερκίδες. Είμαστε ο μοναδικός δήμος όπου δεχόμαστε με χαρά όλα τα σκουπίδια όλων των άλλων δήμων ενώ δεν έχουμε και τις καταληλοτερες υποδομές για να τα υποδεχτούμε .Ειμαστε ο μοναδικός δήμος όπου έχουμε ταμπέλες εδώ και 20 χρόνια στην είσοδο και στην έξοδο του ότι:στα επόμενα 20 χιλιόμετρα προσοχή συμβαίνουν θανατηφόρα ατυχήματα(ντροπη). Είμαστε ένας από τους χειρότερους δήμους στην Ελλάδα δεκαετίες τώρα ενώ έχουμε απορροφήσει Κονδύλια με το Τσουβάλι.

    Κύριοι της συμπολίτευσης και κύριοι της αντιπολίτευσης ήρθε η ώρα ο δήμος να πάει μπροστά να γίνουν δομές-τομές όπου θα αλλάξουν ριζικά το δήμο.

    Μασούρα όλοι είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Η απλη αναλογικη τελειωνει ολες τις ρεμουλες ολα τα σκανδαλα και ολο το φαγοπότι δεκαετιών που γινόταν στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας.

    Και μια πολιτική εκτίμηση όλοι πάνω κάτω στο ίδιο καζάνι βράζουν με ελαφρύ προβάδισμα στο Δημήτρη Μασούρα.

    Καλό αγώνα κύριε Αποστολάκη,να σεβαστείτε το εκλογικό αποτέλεσμα οποίο και αν είναι αυτό όπως και οι αντίπαλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Σου έφυγε ο Σοζος σου έφυγε ο Βασίλης ο Τζεφριος σου έφυγε ο Ασπρογερακας σου έφυγε ο Σπεκας σου έφυγε ο Κουνελης και από ότι μαθαίνω σου φεύγει και ο Μπαλατσουρας και πας με κ Φεσα με κ Φώτη Μαρή με Ανδρέα Καλαντζη ,με Χασακη να ξαναπάρεις το δήμο? Κοίτα οι εκλογές δεν είναι ποδοσφαιρικός αγώνας που τα παιδιά και μια χαρά παίκτες είναι και καλά παιδιά είναι,είναι πολιτική επιχειρημάτων και γνώσεων .Πολύ φοβάμαι αγαπητέ Γεωργό ότι η ητα σου θα είναι συντριπτική. Παραιτησου πριν γελοιοποιηθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Γράφει η άλλη για τιμολόγια στο Πανταζη με τα καύσιμα?Μπορεί να μας πει ο Αποστολάκης πόσα τιμολόγια όλα αυτά τα χρόνια έχει κόψει στο πρατήριο του αδελφού της γυναίκας του? Μπορεί να μας πει η κυρία πόσα τιμολόγια έχει κόψει όλα αυτά τα χρόνια στο πεθερό του ? Μπορεί να μας πεις πόσα τιμολόγια κόψετε σε συγγενείς υποψηφίων? Ρε πάτε καλά κούναγε οι κλέφτες το δάχτυλο? Πόσο ξεφτιλισμένοι είστε ρε Λαμογια Πόσο θράσος έχετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. τρωνε καλά οι αποστολακέοι... που να αφήσουν την κουτάλα, κορόιδα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Παραίτηση Γιώργο δεν έχεις καμία τύχη είσαι τρίτος με διάφορα από το δεύτερο Κασολα. Άσε κάνένά νέο άτομο να πάει την παράταξη μπροστά κούρασες. Φιλικά στο λέω δεν έχεις καμία τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Στην θέση σου θα έφευγα με το κεφάλι ψηλά νικητής. Εσύ προτιμάς να κατέβεις σε μια πολύ κακή συγκυρία για εσένα και να τσαλαπατηθεις. Δικαίωμα σου Γιώργο αλλά θα χάσεις ότι εχτισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Kαι τώρα είχε νέους. Πανταζή Παναγιώτα, Κατσαμπίρη Γιώργο, Λίτου Βαρβάρα, Σταχτιάρη Τάκη, Σπέκα, Κατσαβριά τι έκαναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Όσες γουστάρει θα κάνει πιο το πρόβλημα;;;Τα σχόλια σας είναι μονίμως του ίδιου στυλ και της ίδιας κουλτούρας, με αυτο τον τρόπο θα πάτε μπροστά πιστεύετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ: "Βουτηξε να φας κ κλέψε να χεις" να ειναι το συνθημα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ποσο ψεμα ακομα...... Αφηνουν υπονουμενα ακόμα και για πρατηριο ενος συμπολίτη μας. Μιλάμε για λωποδύτες ολκής. Ντροπή.
    Ποιοί αυτοί που φάγανε, φάγανε, φάγανε ....
    Φέρτε πίσω τα κλεμμένα ρε λαμόγια.
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Δεν μπορώ να φανταστώ το Τάκη το Βίτσα να είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον θερμοσίφωνα. Τάκη φύγε μακριά από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Παιδιά δεν γίνεται, δεν γίνεται αυτό το πράγμα κοντεύω να τρελαθώ! Οι πολίτες να λενε: εξυπηρετεί ο Αποστολάκης και λέει γεια σε όλους.. ας μην κάνει έργα! τρομάρα μας....καριόλη και γω λοιπόν για ΤΙΜΩΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά ένας άνθρωπος όταν είναι για τόσο πολύ καιρό σε μια οποιαδήποτε θέση,κάποτε παύει να είναι το ίδιο παραγωγικός.φυσικη εξέλιξη των πραγμάτων.Με την εμπειρία του ας βοηθήσει κάποιον άλλον να αναλάβει τα ηνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Παλι Δημαρχος θα ειναι.Ας ειναι καλα ο τοπικος Βουλευτης που κατεβαζει συνεχως κουτσα αλογα απ τη ΝΔ για αντιπαλους του.Αλλα με τοσα πολλα προβατα στην περιοχη καλα κανουν και τους δουλευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο Αποστολάκης θα είναι δήμαρχος μην σκωτονεστε στα χαμένα πάλι θα χασετε οσο λασπη και να πετάξετε στο θυριο θα χασετε στο μαναστηρακι σας καθαρισε ο τραυλοσταθης βονιτσα τα ίδια παλιαμπελα δρυμό τρύφο κατουνα είναι με διαφορά μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ο Jim Πανταζης ειναι αξιος επαγγελματιας και ανθρωπος μην τον πιανετε στο στομα σας λαμογια σας ποναει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο Σαλμας τον κατεβάζει όχι ο τοπικός βουλευτής Να τα λέμε κι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πέθανες και δεν το ξέρεις τι προεδρία θες💋

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Παλιάμπελο υποψήφιος ο μητσο μλαρας καλα μα παθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Γιώργο Καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο εγχείρημα σου.Αν και είμαι εναντίων της υποψηφιότητας σου για λόγους θητείας, ειναι πολύ 3 τετραετία.Θα σου πρότεινα να δώσεις το χρίσμα σε κάποιον άλλο.Οπως και να έχει Αφού το αποφάσισες καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΡΗ.Α ΤΟΥ,ΑΣ ΚΆΝΕΙ Ο
    ΚΑΘΕΙΣ Ό,ΤΙ ΘΈΛΕΙ, ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ Πάρτυ του
    ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΧΡΉΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΎΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ, ΚΆΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ Ό,ΤΙ ΘΈΛΕΙ, ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ Πάρτυ του
    ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΧΡΉΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΎΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Και απο την πρωτη κυριακη παρακαλω ο αποστολακης δημαρχος θα ψαχνεστε. Αι αι τι σας περιμενει θα το φυσατε και δεν θα κρυωνει χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. 6.00 έχεις πολύ πλάκα χαχαχαχαχα ποιος τραυλοσταθης που δεν έχει φτιάξει ούτε μια πέτρα στο χωριο???χαχαχαχαχαχα.Κανε όνειρα ο Καργιολης είναι τρίτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Κατάλαβε τε ότι ο Κασολας έχει καθαρίσει τις εκλογές πολύ άνετα κ πάει χάλαρα , ο κΑργιολης είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ! Είναι πολύ τυχερός του έκατσαν όλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ξεκίνησαν τα χαλίκια στο παλιονηση ο βλαχογιαννης ριχνει αβέρτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Να μας απαντήσει και ο κύριος Τσακάλης τόσα χρόνια που είναι στην εξουσία ο καργιόλης ποσά τιμολόγια έχει κόψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο