Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Καταγγελία Εύζωνα για τον θάνατο του Σπύρου

Τη χρήση ενός μηχανισμού που κρατάει την φουστανέλα και τις κάλτσες ταυτόχρονα αλλά δημιουργεί σοβαρά κυκλοφορικά προβλήματα καταγγέλλει φαντάρος της Προεδρικής Φρουράς, μετά τον θάνατο του Σπύρου Θ., του 24χρονου Εύζωνα που άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά πριν λίγες ημέρες.

 Σε καταγγελία που δημοσιεύει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, ο φαντάρος αναφέρει ότι «κάποιοι συνάδελφοι χρησιμοποιούν τον αποκαλούμενο ‘’αναπόσπαστο’’ που έχει δημιουργήσει πολλά κυκλοφορικά προβλήματα». «Είναι κάτι σαν ζώνη με ζαρτιέρες μαζί. Το φοράμε για να κρατάει την φουστανέλα και τις κάλτσες ταυτόχρονα, αλλά είναι αναγκαίο να το σφίγγεις πολύ κάτι που δημιουργεί κυκλοφορικό πρόβλημα.»
Αναλυτικά η καταγγελία όπως δημοσιεύεται από το Δίκτυο Σπάρτακος:
«Οι τσολιάδες δεν πεθαίνουν τραγουδώντας
Συνάδελφοι σας μεταφέρω αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την Προεδρική Φρουρά..
Δεν ξέραμε πού αλλού να απευθυνθούμε μετά το θάνατο του συναδέλφου μας Σπύρου. Στην προεδρική φρουρά δεν είμαστε όλοι εθνικιστές.
Αναμφίβολα υπάρχουν και τέτοιοι.
Οι περισσότεροι είμαστε απλά παιδιά του λαού που έτυχε να είμαστε ψηλοί.
Ο λόγος που δεχτήκαμε τη μετάθεση στην προεδρική φρουρά και την εκπαίδευση μας είναι γιατί μετά την απόλυση παίρνεις χαρτί, ότι υπηρέτησες ως εύζωνας κάτι που θεωρείται προσόν για πρόσληψη σε εταιρεία σεκιούριτι.
Αυτό που δεν περιμέναμε ωστόσο είναι ότι εκτός από την ορθοστασία, τη μετατροπή μας σε τουριστική ατραξιόν θα ερχόμασταν αντιμέτωποι με έναν ιδεολογικό μηχανισμό που προσπαθεί να ενισχύσει ανάμεσα μας τον ανταγωνισμό.
Έτσι έρχονται αναφορές αν κάποιος συνάδελφος «γέρνει» στη διάρκεια της νύχτας, αν έξυσε τη μύτη του, αν προσπάθησε να στηρίξει λίγο την πλάτη του.
Eίναι συχνό φαινόμενο να ζαλιστείς ή και να λιποθυμήσεις ωστόσο θάνατος από ακινησία δεν παίζει.
Πάντως κάποιοι συνάδελφοι χρησιμοποιούν τον αποκαλούμενο «αναπόσπαστο» που έχει δημιουργήσει πολλά κυκλοφορικά προβλήματα.
Είναι κάτι σαν ζώνη με ζαρτιέρες μαζί.
Το φοράμε για να κρατάει την φουστανέλα και τις κάλτσες ταυτόχρονα, αλλά είναι αναγκαίο να το σφίγγεις πολύ κάτι που δημιουργεί κυκλοφορικό πρόβλημα.
Ο Σπύρος Θ. δεν είχε άλλα ιατρικά προβλήματα και για αυτό ο θάνατός του μας σόκαρε. Τελικά είμαστε όλοι αναλώσιμοι, οβίδες στην πολεμική μηχανή του κράτους.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ευγενικός άνθρωπος ωστόσο είναι εντελώς απρόσιτος. Μια φορά προσπάθησε να τον προσεγγίσει ένας συνάδελφος με πολύ κόπο και συνάντησε …χιονάνθρωπο, πάγωσε το χαμόγελο και του ζήτησε με αυστηρό ύφος να μην τον ξαναενοχλήσει.»
Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο