Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ: –Ο ΝΩΝΤΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας

ΒΟΝΙΤΣΑ: Σύσκεψη του ΚΚΕ για τις εκλογές –Ο ΝΩΝΤΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας

           Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη σύσκεψη της ΚΟ Ακτίου – Βόνιτσας του ΚΚΕ στη Βόνιτσα, όπου συζητήθηκε και ανακοινώθηκε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, μετά την δήλωση παραίτησης του Γιώργου Αμαργιανού για προσωπικούς λόγους. 
        Ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ακτίου – Βόνιτσας θα είναι ο Νώντας Μωραΐτης μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. Ο Νώντας Μωραΐτης είναι 30 χρονών, οικονομολόγος, μεγάλωσε στο Θύρρειο και τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο Βόνιτσας.
Αναλυτικά....

ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ 
Δελτίο Τύπου

        Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  η σύσκεψη της ΚΟ Ακτίου – Βόνιτσας του ΚΚΕ με ομιλητές τον Τίμο Παπανικολάου, υποψήφιο δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Αγρινίου και μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και τον Νώντα Μωραΐτη μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ......



      Υπογράμμισαν την ανάγκη της ολόπλευρης ισχυροποίησης του ΚΚΕ παντού, τόσο μέσα στο μαζικό κίνημα και τους αγώνες όσο και στις κάλπες όλων των εκλογών που έχουμε μπροστά μας, στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, με την ενίσχυση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης». 
         Στη σύσκεψη συζητήθηκε και ανακοινώθηκε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, μετά την δήλωση παραίτησης του Γιώργου Αμαργιανού για προσωπικούς λόγους από υποψήφιος δήμαρχος.
       Ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ακτίου – Βόνιτσας θα είναι ο Νώντας Μωραΐτης μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

          Ο Νώντας Μωραΐτης είναι 30 χρονών, παντρεμένος και έχει ένα γιό. Μεγάλωσε στο Θύρρειο και τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο Βόνιτσας. Σπούδασε οικονομολόγος στο τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο ΑΤΕΙ Λάρισας. Τώρα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα σπουδών «Διαχείριση Τεχνικών Έργων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Εργάστηκε στο κατασκευαστικό κλάδο  σε τεχνικές εταιρείες σε Αθήνα και Λευκάδα. Τώρα εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος με σύμβαση στο Δήμο Λευκάδας.


16 σχόλια:

  1. ΑΥΤΈΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΔΥΜΑΜΕΊΣ ΑΝΑΤΡΟΠΉΣ
    τ'άλλα είναι ... αστρολογικη συζητηση για ζώδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κ. Καστοριάδης είχε πει για τον δημοκρατικό συγκεντρωτισμό, ότι το δημοκρατικός είναι απλά και μόνο το επίθετο και το συγκεντρωτισμός είναι το ουσιαστικό. Οι αισχρές οργανωτικές κομματικές κάστες του ΚΚΕ, όμως, έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο πολιτικού ξεπεσμού, ώστε ούτε καν κι αυτές ακόμα τις αρχές του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού να μην τηρούν! Αποκομμένες από την κοινωνία και τις επίκαιρες κοινωνικοπολιτικές της ανάγκες, αρκούνται μόνον και για προσχηματικούς λόγους στο ρόλο της καταγγελίας, την ίδια ώρα που και οι ίδιες συμμετέχουν στο πελατειακό αλισβερίσι με τις παρεοκρατικές συμμορίες των κομμάτων του μνημονιακού τόξου. Χθες συγκάλεσαν διάσκεψη, κι αντί να συζητήσουν δημοκρατικά, απλά και μόνο ανακοίνωσαν τις ειλημμένες ήδη αποφάσεις τους, οι οποίες όζουν νεποτισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους ένα δυναμικό νέο άτομο με πραγματικά οράματα για τον τόπο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία. Ολοι νέοι υποψήφιοι δήμαρχοι εκτός απο έναν τον Αποστολάκη. Αυτός εκεί κολλημένος να εκμεταλλεύεται με τον χειρότερο τρόπο την θέση του δημάρχου. Παλι και παλι και παλι .Δίχως να τολμάει να πει ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κοσμο που τον έβγαλε και τον ξανα έβγαλε και ξανά. Πόσο ανανδρο. Υποκρισία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτός ο άνθρωπος να καταλάβει ότι είναι το πρόβλημα και όχι η λύση του προβλήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:39
    Ποια ειναι η προταση σου.
    Γιατι συμφωνα με το σχολιο σου,το θρασος σου ξεφυγε.
    Αισχρες οι κομματικες οργανωσεις του ΚΚΕ;
    Πολιτικος ξεπεσμος;
    Ευτυχως που υπαρχει το ΚΚΕ.Η μοναδικη ελπιδα του λαου.
    Νεποτισμος για το ΚΚΕ; Δεν ειμαστε καλα.
    Πηγες να κερδισεις τις εντυπωσεις,Εχασες ομως,σου χαλασε η πυξιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5:15 μ.μ. το πρόβλημα είσαι εσύ και κάτι άλλοι σαν εσένα αργοσχολοι. Τα έργα που φέρνει ο Αποστολάκης στο δήμο μας, άλλοι δήμοι δεν τα έχουν δει στον ύπνο τους. Οπως τρεχει η δημοτικη ομάδα του και βγάζει δουλειά, έτσι τρέχει κι αυτός για να υλοποιηθούν επιτέλους τα έργα. Αντε για ύπνο τώρα κι έλα πάλι του χρόνου, όταν θα ανοίξεις τα μάτια σου και θα ξυπνήσεις από τη χειμερία νάρκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι νέοι υποψήφιοι μόνο ο γερό καρυ που τον βάζει το ΠΑΣΟΚ σαν δε ντρέπονται δε έχουν ένα νέο παιδί και αυτοί να βάλουν ; Περιμένουν από το κόσμο να ψηφίσει αποστολακη πάλι είναι γελασμένοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aμα ζούσε ο Μαρξ θ είχε πάρει μια βρεμένη σανίδα και θα τους είχε μαυρίσει τον κώλο εκεί στο ΚΚΕ.
    Ο κομουνισμός όπως εύστοχα έλεγε και ο Κορνήλιος Καστοριάδης είναι κρατικός καπιταλισμός.
    Τουλάχιστον στην Δύση εμείς μπορούμε να αμφισβητήσουμε το μοντέλο του δυτικού καπιταλισμού στο Σοβιετικό μπλόκ απλά πήγαινες στα γκουλακ .

    Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά ένα κόμμα (το ΚΚΕ) που αποδίδει την αποτυχία του κομουνισμού στην πρώην Σοβιετική Ενωση στο ότι ο ….Χρουτσοφ ….εγατέλειψε την πολιτική του πατερούλη Στάλιν … η οποία ήταν η εξής ….αυταρχισμός....αυταρχισμός και αυτασχισμός...οποιος διαφωνούσε είχε την τύχη του Τρότσκι.

    Το ΚΚΕ και οι παρατρεχάμενοί του μου θυμίζουν θρησκευτική σέχτα( κάτι σαν τους ιαχωβάδες ) πιστοί στο δόγμα του Λενιν το ποιο και θεωρούν μανιουαλ εφαρμογής της σοσιαλιστικής ευτυχίας.

    Αναρωτήθηκαν ποτέ γιατί ο κόσμος που ήταν κάτω από τον κομουνισμό (πρώην ανατολικές χώρες) δεν επεστρεψε ποτέ σε αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και για επαγγελμα δηλων "ο σώζων λαους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κωλος του Νταουτ πήρε φωτιά.Τι θα κάνει τώρα;Καριόλη η Μωραιτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11:24
    Σημερα πανω απο το 60% των ρωσων
    θελει το προηγουμενο πολιτικο συστημα.ΕΣΣΔ.
    ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ 11.24.Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΤΥΦΛΩΣΕ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίναξε την τεμπελιά απο πάνω σου σύντροφε .
      Μάθε να χρησιμοποιείς με σύνεση το Caps Lock

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο