Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Δυτική Ελλάδα – Άκης Τσελέντης: Ζητούν από τον εισαγγελέα να με συλλάβει! – Καταγγέλλει συναδέλφους του που τον κατηγορούν γιατί μίλησε για το ενδεχόμενο μεγάλου σεισμού!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η κόντρα μεταξύ σεισμολόγων , μετά τις δηλώσεις του Ακη Τσελέντη πως αναμένει μεγάλο σεισμό στη Δυτική Ελλάδα. Οπως ο γνωστός σεισμολόγος αναφέρει στην σελίδα του στο facebook , άλλοι συνάδελφοί του καλούν τον εισαγγελά να τον συλλάβει.

Συγκεκριμένα έγραψε:
Για αυτό το δημοσίευμα ο συνταξιούχος κ Παπαδόπουλος και σια καλουν τον εισαγγελεα να με συλλάβει.
Κάτι μου θυμίζει , κάτι μου θυμίζει …. μήπως επταετία όπου κάποιος του συναφιού μας (δεν εννοω το «συνάδελφο») κατεδιδε φοιτητές στη χουντα και τον φυγάδευσαν για δήθεν μετεκπαίδευση στο εξωτερικό μόλις επανήλθε η δημοκρατία για να ξεχαστεί το θέμα??? Όσο ανακατέβεις τα λύματα αναδύονται οσμές ας το αφήσουμε καλύτερα ….
Διαβάστε το, λέω κάτι ΨΕΜΑ?
Μια διευκρίνιση γιατί παρεξηγήθηκε, όταν αναφερω πολιτικά κριτήρια ΕΝΟΩ ότι η επιλογή για τη τοποθέτηση στη συγκεκρημένη θέση έγινε από πολιτικούς και όχι μετά από επίσημη επιστημονική αξιολόγηση.
=======================
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:
«Επειδή η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και υψηλής κοινωνικής σπουδαιότητας
1) παρακαλώ για τις κατά νόμο άμεσες ενέργειές σας,
2) κοινοποιώ το παρόν μήνυμα τόσο στον Πρόεδρο του Εθν. Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο οποίος είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του ΕΑΑ, όσο και στην διοικητικά εποπτεύουσα αρχή του ΕΑΑ
δηλ. τη Γενική Γραμματέα Έρευνας & Τεχνολογίας και στο γραφείο της, και στα Μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου,
δεδομένου ότι οι εκτιμήσεις και δημόσιες ανακοινώσεις εκπορεύονται ευθέως από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του ΕΑΑ.
Με εκτίμηση,
Δρ Γεράσιμος Α. Παπαδόπουλος
Μέλος της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής».
tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο