Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Με πολύ κόσμο η χοροεσπερίδα του Συλλόγου ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ | ΦΩΤΟ




               Με ξεχωριστή επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου των Απανταχού Αστακιωτών, χθες Κυριακή μεσημέρι 10 Φεβρουαρίου 2019, στο «Διπλόχορδο live» στα Ανω Πατήσια, Αθήνα.
          Πολύς κόσμος, φίλοι του Αστακού και όχι μόνο, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου και χάρηκαν ένα όμορφο μεσημέρι με πολύ κέφι και χορό, με τους ήχους λαϊκης και ρεμπέτικης μουσικής...........



       Μέσα στη θερμή και πραγματικά οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε απο το Δ.Σ. του Συλλόγου, το κόψιμο της Βασιλόπιτας και ο πρόεδρος Χρήστος Μπόνης ευχαρίστησε ολους για τη συµµετοχή τους στη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και ευχήθηκε δηµιουργικό νέο έτος.
       Μετά την κοπή πίτας, ακολούθησε γλέντι με πολύ κέφι και χορό υπό την ορχήστρα του «Διπλόχορδου".

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Δημήτρης Στρατούλης μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ και πρώην Υπουργός Κοινωνικής ασφάλισης, ο Υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Στάϊκος, ο Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας Παναγιώτης Χολής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Λευτέρης Μάντζαρης, ο π. αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, ο δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας, ο Φώτης Καϋμενάκης, κοσμήτορας της ΔΟΕ και υπεύθυνος Υπεύθυνος Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, η εκπρόσωπος του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων «ΑΧΕΛΩΟΣ» Νέας Σμύρνης Γκέλυ Ταπραντζή, ο Πρόεδρος του ΝΑΟΑΣ Κώστας Γαλάνης, ο Πρόεδρος του Ηρακλή Αστακού Αποστόλης Ντίνος και ο Κώστας Μπαμπούρης, κ.α.

****************
Ο Πρόεδος ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ φανερά ικανοποιημένος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:
       Ήταν μια γιορτή πέραν κάθε προσδοκίας. Μας εκπλήσσατε ευχάριστα. Μας δώσατε δύναμη και κουράγιο μας γεμίσατε ελπίδα και υπομονή. Η προσέλευση σας ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ. 
         Θεωρούμε αφετηρία την σημερινή εκδήλωση που θα μας ωθήσει σε καλύτερες ημέρες και εποχές για τον Σύλλογο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους κατοικείται στην Αθήνα και παρευρεθήκατε και ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ταξιδέψατε απο τον Αστακό για να μας τιμήσετε και ένα πολύ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ στο Δ.Σ του Συλλογου με πολυτιμότερους την Αγγελική Γαλάνη και Κώστα Νικολάου. Χωρίς την Αγγελική και τον Κώστα σήμερα θα ήμασταν απογοητευμένοι. Οδηγός λοιπόν στον ανηφορικό δρόμο που έχουμε στόχο να διαβούμε ήταν η σημερινή εκδήλωση. Νομίζω σημαντικά δείγματα έχουμε δείξει όλο αυτό το διάστημα που έχουμε εκλέγει αλλά τα καλύτερα έρχονται. Φυσικά δεν εξαιρούνται απο τις ευχές μας οι λεγόμενοι Επίσημοι που μας τιμήσανε και οι εκατοντάδες συγχωριανοί και φίλοι μας. 
              Επίσης τις θερμότερες ευχαριστίες του Δ.Σ. στον ιδιοκτήτη του κέντρου, στην ορχήστρα (ανεπανάληπτη) στα παιδιά του service αλλά και στον Κώστα Στράτο για το εντυπωσιακό δωρο της λαχειοφόρου (ταξίδι στην Ρώμη)-Παράλληλα δε σε όλους πρόσφεραν τα υπέροχα δώρα της λαχειοφόρου και τέλος την ιστοσελίδα vlyziana-news που μας κάλυψε φωτογραφικά.


 












 
































 




ΟΙ ΦΩΤΟ προέρχονται απο:
-ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ ΚΑΙ ΒΛΥΖΙΑΝΑ NEWS
-http://vlyziananews.blogspot.com/

7 σχόλια:

  1. Το 2010 ο λαινας σφαχτηκε με τον χολή για το ποιος θα πάρει την Πέμπτη θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τι βρισίδι πέφτει στα κρυφά
    δεν λέγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και οι δυο που σχολιασατε ειστε με την πιο επιεική εκφραση απαράδεκτοι Δεν σας ζητησε κανεις να τοποθετηθείτε για τα τεκτενομενα περιξ των δημοτικων εκλογων Θεωρητικα εχετε κάθε δικαιωμα να γραψετε ότι θελετε Ηθικα όμως είναι ανεπιτρεπτο Καναμε μια προσπαθεια να κρατησουμε μακρια τα ενδοπαραταξιακα προβλήματα και τις κοντρες των υποψηφιων από την εκδηλωση μας και εσεις ερχεστε και τορπιλίζετε αυτην την προσπαθεια Μαλλον δεν εχετε αισθηση της πραγματικότητας Εκτος και αν ειστε πληρωμένοι σχολιαστες Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να δυσφημιζει μια εκδηλωση ενός πολιτιστικου συλλογου και να την συνδεει με πολιτικες αντιπαραθέσεις η πολιτικα σχολια η το χειροτερο (όπως λενε και στο χωριο μου)με μπηχτες
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
    Προεδρος του Συλλογου Απανταχου Αστακιωτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαράδεκτος είσαι εσύ που έχεις καταντησει αστυνομία σχολίων υποδεικνύοντας τι πρέπει να σχολιάζει ο καθένας.

      Διαγραφή
  4. Ασχολείστε με τον Λαϊνά καλά θα περάσετε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως να μην σχολιασουμε αφου ανεβηκαν αθηνα ολοι οι παρατρεχαμενοι για να μαζεψουν ψηφους. Λες κι αυτοι θα τα κανουν καλυτερα απ τους αλλους αυτος ο τοπος δεν θα παει ποτε μπροστα ειμαστε απογοητευμενοι αλαξε ο μανολιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο