Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Σοκ στη Κοζάνη: Μαθήτρια είδε στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια

     Η ανήλικη κοπέλα στην Κοζάνη δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπήθηκε από τον φίλο της. Λίγο διάστημα μετά, ήρθε αντιμέτωπη με το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ίδια.

        Αντιμέτωπη με τους χειρότερους εφιάλτες της, βρέθηκε η ανήλικη κοπέλα από την Κοζάνη, όταν διαπίστωσε ότι βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της σε προσωπικές στιγμές με τον φίλο της και αργότερα είδε το βίντεο δημοσιευμένο σε γνωστή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου του εξωτερικού........


    Σύμφωνα τις πληροφορίες, η ανήλικη κοπέλα δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπήθηκε από τον φίλο της. Λίγο διάστημα μετά, ήρθε αντιμέτωπη με το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ίδια.
       Το περιστατικό συνέβη στα μέσα Ιανουαρίου στην Κοζάνη όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ η υπόθεση έφτασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου αρχικά να αποσυρθεί το βίντεο από τη δημοσιότητα.
      Η παιδική αφέλεια πολλές φορές οδηγεί σε καταστάσεις που μπορούν να φέρουν σε δύσκολη θέση τα παιδιά, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το διαδίκτυο πολλές φορές είναι αμείλικτο κυρίως για τα ανήλικα παιδιά, που ενδεχομένως το χρησιμοποιούν εν αγνοία τους σαν παιχνίδι ή σαν μία κακόγουστη φάρσα, θέλοντας να προβάλλουν τον εαυτό τους ή ακόμα και να μιμηθούν τους μεγάλους.
      Οι γονείς πρωτίστως είναι αυτοί οι οποίοι θα πρέπει να μην επιτρέπουν την αλόγιστη χρήση του διαδικτύου στα ανήλικα παιδιά και σε δεύτερη φάση, θα πρέπει από το σχολείο να γίνονται ενημερωτικές εισηγήσεις για την ασφαλή πλοήγηση.
       Τα περιστατικά που σημειώνονται Πανελλαδικά με βίντεο ανήλικων παιδιών που βλέπουν το φως της “κακής δημοσιότητας”, είναι παρά πολλά και ίσως πλέον παίρνει τη μορφή μάστιγας τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο