Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Την Πέμπτη η συνάντηση του Αραχωβίτη με τους αγρότες

Εκτός από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στην συνάντηση με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων θα συμμετάσχουν η Κατερίνα Παπανάτσιου, ο Τάσος Πετρόπουλος και ο Σωκράτης Φάμελλος

Στις 6:30 το απόγευμα της Πέμπτης «κλείδωσε» το ραντεβού μεταξύ του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη με τους εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Στη συνάντηση, πέρα από τον κ. Αραχωβίτη, θα συμμετάσχουν η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.
«Η κυβέρνηση καλωσορίζει την απόφαση των μπλόκων να προσέλθουν στο διάλογο» υπογράμμισε σε δήλωσή του ο κ. Αραχωβίτης και συμπλήρωσε: «Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει ο διάλογος είναι ο μόνος δρόμος αντιμετώπισης των προβλημάτων που υφίσταται η πρωτογενής παραγωγή διαχρονικά. Ήδη έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από πλευράς κυβέρνησης προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα των αγροτών, ενώ άλλα έχουν δρομολογηθεί και γίνονται συντονισμένες ενέργειες να αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους και των αντοχών της οικονομίας».
«Ευελπιστούμε και βασιζόμαστε στη διαρκή και αγαστή συνεργασία του αγροτικού κόσμου και των οργανώσεών του, προκειμένου από κοινού να δώσουμε την ώθηση στην πρωτογενή παραγωγή» συμπληρώνει και τονίζει «ο διάλογος πρέπει να γίνεται χωρίς αποκλεισμούς και να είναι συνεχής».
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο