Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Συνάντηση του υπ. Δημάρχου Ξηρομέρου ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ, με μέλη Δ.Σ. Συλλόγων του Δήμου μας στην Αθήνα


Αστακός 17.2.2019

Δελτίο τύπου

        Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, με μέλη Δ.Σ. Συλλόγων του Δήμου μας στην Αθήνα.

      Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, η συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, με μέλη Δ.Σ. Συλλόγων του Δήμου Ξηρομέρου στην Αθήνα.
        Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ, Πατησίων 5, στις 05:30 μ.μ. και εκεί είχαμε μία πολύ ζεστή και ελεύθερη συζήτηση, ανταλλαγής απόψεων για τα πολιτιστικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας και όχι μόνο..........



     Για την παράταξη μας, οι πολιτιστικοί – αθλητικοί σύλλογοι και οι άνθρωποι που τους πλαισιώνουν, επιτελούν σημαντικό έργο και είναι κατά κάποιο τρόπο συνεργάτες της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, διατηρώντας πάντα την ανεξαρτησία τους και την ελευθερία των κινήσεων τους.
        Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο στις σημερινές εποχές, εθελοντικά και βάζοντας προσωπικό κόπο, χρόνο και χρήμα, παρατώντας δουλειά, οικογένεια και φίλους, να τρέχεις για εκδηλώσεις και δράσεις που υπηρετούν το κοινό καλό, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό και καμία φορά να αναγκάζεσαι στο τέλος να ακούς και την κριτική από ανθρώπους που απλά είναι παρατηρητές, δεν συμμετέχουν δεν κάνουν τίποτα και απλά μόνο κριτικάρουν αφ’ υψηλού.
     Σαν επόμενη Δημοτική Αρχή, έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε με όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας, χωρίς εξαιρέσεις, εντός και εκτός Δήμου, ώστε να προκύπτει κάθε φορά, το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για το τόπο.


















25 σχόλια:

  1. ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΗ ΤΑ ΣΚ...ΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε των 2:02 εσείς ψάξτε τον κούκο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που που κοσμοπλημύρα
    Αξιος ο μιστός σου κυριε Πανο Χολή ,αλλά αυτά τα κολπάκια σου δεν πιάνου πια . Σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι. Ετσι θα του δώσεις του Γιαννάκη όσες ψήφους είχες δώσει και του Γεωργαλή όταν εσύ ήσουν με την Συμπολιτεία και κείνος με την Ντίνα , που τον στολίζατε κατάλληλα .Καλά είστε καμιά πεντακοσιαριά όπως βλέπω από την φωτογραφία ,γιατί η εκδήλωση Χολή είχε μεγάλη επιτυχία. Μα καλά δεν βλέπετε που η κοινωνία σας έχει γυρίσει τις πλάτες . Ε λοιπόν την ίδια επιτυχία θα έχετε και στις εκλογές.Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως απλό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας θα ήθελα να ρωτήσω τα Προεδρεία των Πολιτιστικών Συλλόγων που συμμετείχαν σε αυτή την σύσκεψη με τον υποψήψιο δήμαρχο του Δήμου Ξηρομέρου,
    -εάν η παραβίαση θεμελιωδών κανόνων και αρχών της Δημοκρατίας μας είναι πολιτική πράξη πολιτισμένη με την έννοια του πολιτικού πολιτισμού και μόνο και τίποτα άλλο σε ότι αφορά τους πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννη Ζούμε και εμείς Αθήνα έχουμε πάει σε τόσους γιατί δεν μας καλείς
    θέλουμε να σε βοηθήσουμε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΒΕΛΑΣ ;
    ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΙΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεανικο κοινο,γεματο ζωντανια.Ουτε ενας δε δειχνει να τον πηρε ο υπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τους πέντε πού ήταν εκεί οι τέσσερις ήταν με τον γαλουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δεδομενους πολλούς και θα εκπλαγείτε

      Διαγραφή
  8. Ωραιοι σύλλογοι, να κάνουν τη φιγούρα τους πάντα με τα λεφτά των δημοτών και οι άρχοντες σε ένα κρεσεντο λαϊκισμού να τα σκορπουν. Όσοι θέλετε να κάνετε τους δραστηριους να το κάνετε με χρήματα από την τσέπη σας και όχι χορούς και πανηγυρια με λεφτά των δημοτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσείς που οργανώσετε αυτή την συγκέντρωση έπρεπε να ντρέπεστε. Εκτός και αν είστε λύκοι με προβιά προβάτου. Ξεκαθαρίστε την θέση σας τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προχειρότητες για μία φωτογραφία, αφού ο σκοπός ήταν το κόψιμο της πίτας. Αποτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχως η προβοκατσια και συκοφαντιση είναι ένα χουι που δεν θα βγει ποτε πο τον Ελληνα Και εξηγούμαι Εγω προσωπικα (αλλα θεωρω ότι και οι υπολοιποιθ εκπροσωποι των συλλογων) παρευρεθήκαμε στην συναντηση αυτή μετα από προσκληση του υποψηφιου Δημαρχου ΞΗρομερου Γιαννη Τριανταφυλλακη Τι πιο φυσιολογικο ενας υποψήφιος Δήμαρχος να ζητα να επικοινωνήσει με τους προεδρους των Πολιτιστικών συλλογων των πολεων η χωριων που ανηκουν στον Δημο(οποιονδηποτε Δημο) και που αυτοι οι συλλογοι εχουν εδρα την Αθηνα ηα πιθανον και άλλες πολεις Τι πιο φυσσιολογικο όταν και οι αλλοι υποψήφιοι ερθουν στην Αθηνα και μας ζητησουν να μας ενημερωσουν για το πρόγραμμα τους και παρευρεθούμε Δηλαδη η αρνηση σε καποιον υποψηφιο είναι πραξη Δημοκρατικη με το σκεπτικο ότι ανήκουμε (αν ανήκουμε) στην παραταξη καποιου διαφορετικου υποψηφιου Η προσελευση μας ηταν θεωρω ικανοποιητικη παρ ότι ηταν Σαββατο απόγευμα Δεν θα προσπαθήσω να πεισω με το μικρο αυτό σχολιο μου καποιους οι οποιοι εινια δογματικοι διοτι ματαιος ο κοπος και ο χρονος Θεωρω ότι εχω το αναφαιρετο δικαιωμα να παρισταμαι σε ολες τις πρσκλησεις των υποψηφιων όταν αυτή(δηλ η προσκληση) είναι ομαδικη Διοτι ατομικη προσκληση δεν θα αποδεχθω καθ οσον αντιλαμβανεσθαι ότι υποκρυπτει δολο. Αυτά προς απαντηση σε αυτους που αμεσως σχολιαασαν με δηλητηριωδες υφος την συναντηση μας ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
    Φυσικα αναμενω και αναμενουμε και του ςυπολοιπου υποψηφιους να τους ακούσουμε με ιδιαιτερα μεγαλη χαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν αρμόζουν τα κακόβουλα σχόλια και η συκοφάντηση σε μια αξιοπρεπή κίνηση ενός υποψηφίου δημάρχου που ήθελε να επικοινωνήσει με τους συλλόγους και το πολιτιστικό κίνημα να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις θέσεις του κάθε συλλόγου και να θέσει το πλαίσιο και τις βάσεις μιας συνεργασίας όταν εκλεγεί.
    Ενημερώνω τους κακόβουλους ότι η προσέλευση ήταν ικανοποιητική λόγω ημέρας λόγω καιρού και λόγου ότι πόλλοι σύλλογοι έχουν έδρα τα χωριά .
    Εσυ ανώνυμε που μας είδες λίγους σε ενημερώνω ότι στην κάλπη θα είμαστε πόλλοι
    και θα αναδείξουμε τον
    ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ
    ΔΗΜΑΡΧΟ
    ΗΛΙΑΣ ΑΘ ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρα μας λες πτο χρησιμοποιειται ενα συλογο,για να βγαλετε δήμαρχο. Περιμενεις να σε παρουμε σοβαρα λοιπον.

      Διαγραφή
  13. Γιατί δεν υπήρχε σχετική ενημέρωση για συνάντηση με όλους τους συλλόγους γιατί κάποιοι δεν το ξέραμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΓΑΛΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΑΛΟΥΝΑΚΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ.ΗΛΙΑ.ΚΑΙ.ΕΓΩ.ΜΑΖΙ.ΣΟΥ.ΕΝΑΣ.ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΡΑΒΟ.ΗΛΙΑ.ΚΑΙ.ΕΓΩ.ΜΑΖΙ.ΣΟΥ.ΕΝΑΣ.ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. για ποιους εννοεί η ανακοίνωση ότι κάνουν κριτική στους συλλόγους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητε Ηλια Στα δυο πρωτα μερη του σχολειου σου με βρίσκεις απολυτως συμφωνο. Στο τριτο τα χαλας όλα Δεν νομιζω ότι επερεπε να συνδεεις την παρουσια σου στην μαζωξη αυτή σαν ψηφοφόρος του κ.Τριανταφυλλακη. Φυσικα και εισαι ελευθερος και εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις ποιον θα ψηφισεις στις ερχόμενες εκλογες αλλα αυτό το μας ειδες λιγους αλλα στην καλπη θα ειμαστε πολλοι δεν επρεπε να γραφει Το μας ειδες λιγους συμπεριλαμβανει και τους υπολοιπους και τους εντασεις στους ψηφοφρους του κ.Τριανταφυλλακη Πιθανον καποιοι να ψηφισουν Τριανταφυλλακη αλλα στην συγκεκριμενη συσνατηση προσηλθαμε χωρις πολιτικο μανδυα Τουλάχιστον εγω με το σκεπτικο και την αντιληψη αυτή πηγα. Νομιζω ότι ουτε και ο κ.Τριανταφυλλακης θα ηθελε να βγει αυτό το συμπερασμα διοτι ετσι μηδενιζει την προσπαθεια του να ζητησει συναντήσεις με αλλους συυλογους ...... Γιαυτο λοιπον καλο είναι να διορθωσεις λιγο αυτό το κομματάκι
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εγω 7.35(17/2) ντρεπομαι για ένα και μοναδικο λογο Ότι ωφειλω να σου απαντησω εστω και με δυο λεξεις Για να ξεκαθαρισω την θεση μου, οπω εσυ ζητας και απειτεις με υφος Μαδουρου βγαλε την κουκουλα τυπου ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ (για να μη πω δοσιλογου κατχης) και γραψε ποιος εισαι για να ξερω σε ποιον απευθύνομαι. Η Σοβαροτητα και η ευθυτητα των πραξεων είναι πραξη δημοκρατικη Η καλυψη κατω από την ανωνυμια να χυδαιολογεις είναι περαν της ντροπιαστικης εικονας που δειχνεις , είναι επαναλμαβνω και δοσιλογη Αλλα κατι θα ξερεις από σαρκοβορα ζωα(λυκοι) Η ΝΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ.
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
    (Εγω όπως βλέπεις δεν ντρεπομαι να αποκαλύπτομαι .καντο και εσυ αν εχεις ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ
    Συμφωνο μαζι σου οι συλλογοι δεν εχουν πολιτικους μανδυες και ταμπελες.
    Εγω δεν ανηκω σε κανενα συλλογο και δεν εκφραζω αποψεις κανενος συλλογου.
    Στην συναντηση πηγα ως απλος πολιτης να ακουσω τις θεσεις του υποψηφιου Δημαρχου και των συλλογων.
    Τον δημαρχο τον εκλεγουν οι πολιτες οχι οι συλλογοι.
    Οι πολιτες θα ειναι πολλοι στην καλπη και θα εκλεξουν δημαρχο τον ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ
    του οποιου την υποψηφιοτητα στηριζω και εγω.
    ΗΛΙΑΣ ΑΘ ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο