Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Π.Κουρουμπλής για ΚΙΝΑΛ: “Θεωρώ ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου”

Με αφορμή την προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα και  αφορά τη συγκρότηση του μεγάλου προοδευτικού πόλου με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ και την σφοδρή επίθεση που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΙΝΑΛ o  βουλευτής   και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Παναγιώτης Κουρουμπλής σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο agriniosite.gr κάλεσε  τους ανθρώπους του ΚΙΝΑΛ να επαναπροσδιορίσουν και να επανατοποθετήσουν την πολιτική τους στάση σημειώνοντας   «…ενώ έπρεπε να στέφονται κατά  της δεξιάς στρέφονται κατά του φυσικού τους συμμάχου».
  • Αναλυτικά  ο κ.Κουρουμπλής τόνισε
“Aπό την στιγμή που το ΚΙΝΑΛ επιδεικνύει μια αδιάλλακτη στάση είναι φυσικό να μπαίνουν στη μέση διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν με προσχωρήσεις εγώ θα ξανατονίσω άλλη μια φορά ότι «Καλώ τους ανθρώπους του ΚΙΝΑΛ να επαναπροσδιορίσουν και να επανατοποθετήσουν την πολιτική τους στάση, θεωρώ είναι εκτός τόπου και χρόνου, όταν αυτή την στιγμή βάζουν τέτοια ζητήματα. Δηλαδή ζητήματα που ενώ έπρεπε να στέφονται κατά του της δεξιάς στρέφονται κατά του φυσικού τους συμμάχου».

https://www.agriniosite.gr/p

21 σχόλια:

  1. TI ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΝΟ . ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.
    ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΧΩΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΣΙΤΗΣΗΣ
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΑΜΕ ΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ
    ΠΟΣΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΕΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΙΑ
    ΑΣ ΑΦΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΚΑΛΑ ΤΟΠΑΙΞΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΦΚΙΑΞΕΣ ΤΟ ΛΑΚΟ
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΗΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Τα ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ
    ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΜΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥ
    ΠΧ ΣΤΗ ΛΕΠΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΑΛΑ ΣΤΟ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Κουρουμπλή. ορθώς τα λέτε .
    Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ( λέω εγώ).
    Γιατί όμως δεν την επιζητούσατε πριν 4 χρόνια , αλλά επιλέξατε - ως ηγεσία εννοώ - τους ΑΝ.ΕΛ που ήταν και είναι στον χώρο της δεξιάς ;
    Πότε κάνετε λάθος ; χτες που συνεργαστήκατε με τους ΑΝ.ΕΛ ή σήμερα που ζητάτε συνεργασία με το ΠΑ.ΣΟ.Κ ;
    Και γιατί τόοοοση πρεμούρα να συνεργασθήτε , τώρα , με το ΠΑ.ΣΟ.Κ ;

    Ευχαριστώ .

    Ν.ΜΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνο είσαι η προσωποποίηση του μεγάλου λαμόγιου ,που ενώ ήσουν στα αζήτητα του ΠΑΣΟΚ τα κατάφερες έρποντας και γλύφοντας ,αφού εκμεταλλευτικές την αναπηρία σου να πατήσεις όμως το πρώτο σκαλοπάτι ,που σε έκανε ο Ανδρέας Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας από όπου έγινες γνωστός και δεν ´ ήξερες ´ τι υπέγραφες στην υπόθεση Πάχτα και μετά την διαγραφή σου δεν δίστασες ως καιροσκόπος να την κανείς με ελαφρά πηδηματάκια για ΣΥΡΙΖΑ μεριά ,δεν έβαλες υποψηφιότητα στην Αιτωλοακαρνανια γιατί θα έπαιρνες μαύρο και πηγές στην Αθήνα που δεν σε ήξεραν τι μπουμπούκι είσαι και έτσι εκλέχτηκες και σε έκανε και Βουλευτή ,από όπου σε πέταξαν ως αποτυχημένο ,τώρα πάλι γλύφοντας πας για Ευροβουλευτης και θα φέρεις και τον γιο σου για υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία .
    Σα δεν ντρέπεστε λίγο Αρχιλαμόγιο του κερατά ,που βγάζεις γλώσσα και στο ΠΑΣΟΚ , που σε ανέδειξε και έχεις και εγώ δεν ξέρω πόσα Ακίνητα ,διότι χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα πούλαγες κουλούρια στην Ομόνοια .
    Ο γράφων έκανε την μαλακια όταν ήσουν στο ΠΑΣΟΚ και αφού σε λυπήθηκε σε ψήφισε και αισθάνομαι πολύ ένοχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι χαλεύεις κ. Κουρουμπλή ; συνεργασία με αυτούς που τους αποκαλούσατε στις πλατείες , αντάμα φυσικά με δεξιούς και Χρυσαυγίτες , και τους λάγατε ....Γερμανοτσολιάδες και Πινοσέτ ; κρίμα , γιατί είχε σαπίσει το χέρι μ΄ να σε ψηφίζω 12 χρόνια που ήσουν βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.
    ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΗΔΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΔΕΞΙΑ ΑΝΕΛ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΘΥΜΑΣΑΙ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΣ
    ΕΣΥ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάνο Κουρουμπλή. Δεν είσαι άγνωστος. Έκανες πολιτική καριέρα με άγρια εκμετάλλευση της αναπηρίας σου. Και έχεις αποδειχθεί πολύ παρτάκιας. Δεν είσαι ο καταλληλότερος για συμβουλές ιδίως προς ΑνδρεοΠασόκους. Κάθε παρέμβασή σου, για λίγα λεπτά δημοσιότητας, μόνο ζημιά κάνει στην πράγματι αναγκαία συγκρότηση μιας νέας συμμαχίας κεντροαριστεράς και αριστεράς, απέναντι στην δεξιά του Μητσοτάκη, που θα είναι καταστροφή για τον τόπο. Μαζέψου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε ξερω τι λεει ο κουρουμπλης. Εγω ξερω τι βλεπω και τι βλεπει ολος ο κοσμος. Οτι το κιναλ ειναι ενα με τν κυριακο. Οτι πει ο κυριακος απο πισω η φωφη. Πασοκ ψιφηζα αλλα τωρα ποτε ξανα παω μονος μου αν ειναι νεα δημοκρατια τι θα με παει η φωφη; ας πει ενας που διαφερει το κιναλ με τη νδ;μαζι κυβερνησανε το ιδιο προγραμα ειχανε και εχουνε. Για να μν πω οτι εχει καλυτερο η νδ. Τωρα οι ψηφοφοροι του πασοκ πανε για τσιπρα μερια βγαιναι δε βγαινει συη βουλη η φωφη. Οσους ξερω μου λενε συριζα. Και εγω μαζι.οχι θα ψιφησω φωφη για να παει με το κυριακο.α ρε πασοκ που σε εφερε ο βενιζελος λοβερδος φωφη νσ εισαι ουρα του κυριακου... αμα ο συριζα ειναι δεξιο κομα οπως λενε τοτε γιατι διαφωνει μαζι του η νδ; και συμφωνει με τη φωφη; εκτος και αν εγειναν αριστεροι κυριακος φωφη. Θα μας πιουν το αιμα αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΚΕΡΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΒΙΟΛΙ ΘΑ ΕΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΣΕ ΜΑΘΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ
    ΤΩΑΡΑ ΝΑ ΦΚΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΚΙΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ. ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΔΕΣ . ΠΑΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΨΗΦΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΑΣΜΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4.31. Τα παιδιά μου δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα και ενα στα καραβια. και δεν παιρνω καμια καρτα. Οταν βλεπω το πασοκ βασιλικοτερο του μητσοτακη θα ψιφησω πασοκ; δε τρελαθηκα ακομα. Ο κουρουμπλης και κανενας που πηγε συριζα δεν διωκετε απο καμια λιστα λαγκαρτ ουτε απο τσουκατους. Ειναι καθαροι. Αυτοι που μεινανε και αγγαλιαστηκανε με το κυριακο σαμαρα γιατι το κανουνε; αγαπανε τν νδ; και μισουν το συριζα;γ αυτο μεινανε τρεις κ ο κουκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν εισαι μαγκας παναγιωτη και πιστευεις ότι ο κόσμος στην Αιτωλοακαρνανία σε αγαπάει βαλε υποψηφιότητα στην γενέτειρα σου στις επόμενες εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προχθές άθλια επίθεση στο Θάνο Μωραΐτη, γιατί ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των καιρών και της ανάγκης για την ανασυγκρότηση του αντιδεξιού προοδευτικού δημοκρατικού πόλου. Σήμερα προβοκατόρικη επίθεση στο ΚινΑλ γιατί δεν ανταποκρίνεται. Τελικά,ο Κουρουμολής με αυτή την ανερμάτιστη και περίεργη συμπεριφορά του μόνο τον Μητσοτάκη ωφελεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε 4:31. Ηρέμισε, Όταν, όπως δείχνουν τα γκάλοπ, έρθει ο υιός Μητσοτάκη όλα θα τα επαναφέρει στην προηγούμενη κατάσταση. Με την ανεργία στο 29%, για τους νέους στο 40%, και τους νεόπτωχους της χρεοκοπίας της χώρας χωρίς κάρτα σίτισης να ψάχνουν για τροφή στους κάδους των απορριμμάτων. Και την αγία οικογένεια όλη σιτιζόμενη με παδεσπάνι από το δημόσιο κορβανά, ως ελεγμένοι, βεβαίως. Εις υγείαν των κορόιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το τι θα γινει θα φανει το βραδυ της κρισης των εκλογων. Που θα κρυφθει ο κυριακος που θα παθει οτι παθανε και οι σαμαρας μειμαρακης. Πως θα εξηγησει τις 14 μοναδες που του δινουν μπονους καθε φορα που τον κανει με τα κρεμυδακια ο τσιπρας στη βουλη. Ο κυριακος οργανωνε συλαλητηρια για τις πρεσπες. Αλλα το ονομα δεν τον ενδιεφερε ηθελε συνθετη ονομασια η δεν ηθελε; μαζι με τη φωφη; ελεγε δινουμε μακεδονικη γλωσα λες και στ μακεδονια δε μιλανε ελληνικα μιλανε μακεδονικα ποιος μιλαει μακεδονικα.; βλακιες τρικουβερτες.τυχαινει να πηγαινω σε πολλα μερη στ θεσαλονικη που η πλειοψηφια δεν τους νοιαζουν αυτα. Και θα φηφισουν αναλογα και θα φανει και στις ευρωεκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαθε να κρινεις τον καπετανιο που ειναι στο τιμονι του καραβιου τωρα ποιος θα ειναι καπετανιος στο επομενο ταξιδι θα το αποφασισει ο Ελληνικος λαος. 7.42.μμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλοι με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα είμασταν κάποτε
    Με Ηγέτη Μεγάλο τον Ανδρέα Γεωργίου Παπανδρέου !
    Και είμαστε Περήφανοι για τον Άνδρέα τον Ανδρέα της Καρδιάς μας !
    απλός κάποτε Πασοκαντζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατά την προσωπική μου πολιτική άποψη και ως απλός πολίτης εκφέρω την άποψη,
    Ο Συμπατριώτη μας πολιτικός Κος Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει ολοκληρώσει τον πολιτικό του κύκλο.
    Και αυτονόητο και απόλυτα σεβαστό είναι οι πολιτικές επιλογές των πολιτικών μας.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΙΑ
    ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΑΠΟΨΕ. ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΥΛΤΟΡΙΑΡΗΔΕΣΚΑΙ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
    ΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΠΟΨΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΕΚΚΕΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΟΜΑ ΓΙΑ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΚΙΑ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ. Α ΡΕ ΒΡΕΜΕΝΗ ΑΓΚΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;;; ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙ ΥΠΟΥΓΕΙΟ, ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΦΥΓΕΣ ΣΦΑΙΡΑ ΓIΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΑΝΝΕΛΗ
    ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΠΗΔΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ;;;;;;;
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο