Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Κατασκευαστικές ατέλειες στη διασταύρωση με ΒΟΝΙΤΣΑ του δρόμου Άκτιο –Αμβρακία καταγγέλλει ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς στον υπουργό Υποδομών




         Σοβαρές κατασκευαστικές ατέλειες στο νέο δρόμο Άκτιο-Αμβρακία καταγγέλλει ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς με αναφορά που κατέθεσε προς τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη. 

       Ειδικότερα ο βουλευτής καταγγέλλει κακοτεχνίες στο νέο ασφαλτοστρωμένο παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου στη διασταύρωση Ακτίου-Βόνιτσας που έχουν ως αποτέλεσμα να μετατρέπεται, κάθε φορά μετά από δυνατή βροχή, σε λίμνη και να γίνεται εκτός από μη προσβάσιμος και επικίνδυνος για τους διερχόμενους. (Για το ίδιο θέμα δείτε δημοσίευση Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)
       Ο κ. Καββαδάς παραθέτει στον υπουργό σχετικό δημοσίευμα και φωτογραφικό υλικό που δείχνουν ότι, τα νερά που περνούν από τον αγωγό απορροής υδάτων που βρίσκεται κάτω από το επίπεδο του δρόμου καταλήγουν στον παράδρομο, με αποτέλεσμα να λιμνάζει............

 
       Ο βουλευτής ζητά την άμεση επισκευή των ατελειών, σημειώνοντας ότι οι παρεμβάσεις (έχει κατασκευαστεί ένα χαντάκι) που έχουν γίνει έως τώρα στο συγκεκριμένο σημείο, δεν λύνουν το πρόβλημα. Αντίθετα  το σημείο εξακολουθεί να πλημυρίζει με την πρώτη  νεροποντή, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία δεκάδων μόνιμων κατοίκων των γύρω περιοχών, οι οποίοι αναγκάζονται να κάνουν πολλά επιπλέον χιλιόμετρα για να πάνε στη δουλειά τους. 

           Επιπλέον για το σημαντικό έργο του δρόμου Άκτιο – Αμβρακία, ο κ. Καββαδάς καταγγέλλει καθυστερήσεις στην παράδοση του πρώτου τμήματος του δρόμου, που ξεκινά 1,5χλμ μετά την υποθαλάσσια σήραγγα Ακτίου-Πρέβεζας που καταλήγει στη Βόνιτσα στο ύψος του κόμβου με την Πάλαιρο, που μετά από αρκετά χρόνια από την έναρξη των πρώτων εργασιών, είναι έτοιμο.

 

 




5 σχόλια:

  1. μαυρα χαλια . τι να πει κανεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί καλέ χάλια;; Μετά από μία καλοκαιρινή μπόρα μπορείς να βουτήξεις για να δροσιστείς! Καλά μιλάμε, είναι πολύ μπροστά οι άνθρωποι....Πού να το καταλάβετε εσείς αμόρφωτα ανθρωπάκια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το επιστημονικό προσωπικό της εργολαβείας έχει σίγουρα πτυχίο???. Αν ναι, φταίει άραγε ότι ήταν στούρνοι ως φοιτητές ή οι συνήθεις εδώ και δεκετίες πρακτικές του εργολαβικού κοτζαμπασισμού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στο μηχανικό και σε αυτούς που παρέλαβαν το δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα και 5ετώνπαιδάκια του Νηπιαγωγείου να έβαζαν να ζωγραφίσουν αυτό τον δρόμο
    τέτοιο λάθος σε χάραξη δρόμου δέν θα το έκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο