Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Κατούνα: Ο 57χρόνος είχε κρύψει την κοκαΐνη σε συσκευασία πάπρικας! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

              Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Κατούνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 57χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
         Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τον 57χρονο να κινείται με αυτοκίνητο και σε αστυνομικό έλεγχο που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν 38,3 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.......



     Ο δράστης είχε αποκρύψει τις ναρκωτικές ουσίες μέσα σε συσκευασία με πάπρικα που την είχε μέσα σε καρούλι καλωδίου, στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

      Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικίες του δράστη στην Κατούνα και σε περιοχή της Αθήνας, παρουσία δικαστικών λειτουργών οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη τα εξής:
-55 κιλά λαθραίου καπνού,
-100 φυσίγγια πυροβόλων όπλων,
-Ένα κυνηγετικό όπλο,
-Δύο γεμιστήρες και μια διόπτρα
-Ένα σπρέι πιπεριού,
-Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

     Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ κρατείται για να οδηγηθεί τη Δευτέρα 18-2-2019 στον Ανακριτή Αγρινίου.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
http://sinidisi.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΟΎΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ ΣΤΑ ΑΘΏΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ;; Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΆΤΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΤΜΉΜΑ ΤΙ ΚΆΝΕΙ ΕΚΕΊ ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΙ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ;; ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο