Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Απάντηση ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ σε σχόλιο: Πλήθος θεμάτων είναι προς διενέργεια ελέγχου | 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι παραπέμφθηκαν στο πειθαρχικό συμβούλιο | Έχω δεχτεί 9 επιθέσεις!!

          Ο Ενεργός πολίτης Κώστας Τριαντακωννσταντής, μαθηματικός, σχετικά με τα όσα λέει επώνυμα η Βάσω Φούρλη σε πρόσφατο σχόλιο της, η οποία αναφέρει ότι: 
"Για όλα αυτά που καταγγελει δεν μας εχει ενημερώσει αν εχει επιληφθεί επι των καταγγελομένων καποιο αρμοδιο όργανο, αν έχει καταδικαστεί κάποιος κι αν έχουν αποδοθει ευθύνες. Εαν δεν έχει συμβεί τίποτα απ όλα αυτά, κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Σε αντίθετη περίπτωση ας μας ενημερώσει επί του αποτελέσματος των καταγγελιών", τονίζει τα παρακάτω.....

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Μια επιβεβλημένη απάντηση σε επώνυμο σχόλιο:

Αγαπητή Αναγνώστρια κα Βάσω Φούρλη
      Σας ευχαριστώ που διαβάζετε τα άρθρα μου και να συνεχίσετε να το κάνετε. 
    Σας ευχαριστώ για τη εύλογη και πολύ σωστή παρατήρηση στο σύντομο σχόλιο σας την οποία κάνουν πολλοί αναγνώστες στις συζητήσεις, που έχω μαζί τους.
      Διεξάγω ένα αγώνα πολιτικής δράσης πολύ έντονης με αναφορά το Δήμο μας από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι σήμερα και φυσικά Θεού θέλοντος ο αγώνας θα συνεχιστεί δια βίου.
    Απέναντι υπάρχουν ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, τα οποία πανικόβλητα αδυνατούν να κατανοήσουν ότι ο αγώνας μου είναι ανιδιοτελής και έχει πολλά αποτελέσματα θετικά για το τόπο μας. 
           Δεν είναι τυχαία ότι δέχτηκα οκτώ φραστικές επιθέσεις πεζοδρομιακού επιπέδου και μία φραστική επίθεση προσβλητικού περιεχόμενου από τον ίδιο, το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου..........



Η δράση μου γίνεται σε τρία επίπεδα το πολιτικό, το διοικητικό,το νομικό. 

      Τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέχτηκαν τη τρέχουσα Δημοτική περίοδο παραπέμφθηκαν στο πειθαρχικό συμβούλιο των ΟΤΑ κατόπιν καταγγελιών μου, διότι δεν τηρήθηκαν βασικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας. Αν μέχρι σήμερα δεν έχουν βγει οριστικές αποφάσεις δεν ευθύνομαι και ούτε μπορώ να κάνω τίποτε.
      Η συμβολή μου στα θέματα του Δήμου είναι γραμμένη στο βιβλίο μου, το οποίο θα παρουσιαστεί σε λίγο στη Βόνιτσα, Κατούνα, Πάλαιρο κλπ.
      Στη παρουσίαση του βιβλίου είστε προσκεκλημένη και σας παρακαλώ να μου θέσετε την ίδια ερώτηση και όποια άλλη θέλετε.
     Πλήθος θεμάτων είναι προς διενέργεια ελέγχου από τους αρμόδιους της συντεταγμένης πολιτείας.
       Δεν είμαι εισαγγελέας, δικαστής, διοικητική ή ελεγκτική αρχή να αποδώσω ευθύνες και ποινές. 
        Εχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Σέβομαι τη λειτουργία της, και τους λειτουργούς της. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω απολύτως τίποτε για λόγους δεοντολογικούς και νομικούς. Αυτό, προς ΤΟ ΠΑΡΟΝ παρακαλώ κρατείστε το.

      Στο πολιτικό επίπεδο φτάνουν οι παραπομπές στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ για να είμαι και να νιώθω δικαιωμένος. Φαντάζομαι αν δεν συμφωνείτε, τουλάχιστον θα προβληματιστείτε. 
     Προσπάθησαν τη πολιτική αντιπαράθεση να τη μετατρέψουν σε προσωπική αντιδικία. ΜΕ απείλησαν, με εξύβρισαν ελεεινά, εξύβρισαν ιερά για μένα πρόσωπα, δεν έπεσα στη παγίδα τους. Είμαι στη πολιτική από το 1977. Να είστε σίγουρη όμως, έναντι ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ προσωπικού τιμήματος στο πλαίσιο της νομιμότητας ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
        Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τη δράση μου και την ενημέρωση που προσφέρω στους Δημότες και όχι μόνο. Το βιβλίου μου θα ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά στο Δήμο μας.

          Θα σας θέσω με τη σειρά μου ένα προβληματισμό: Εχω γράψει τόσα άρθρα σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, σε εφημερίδες, έχω δώσει συνεντεύξεις ουδέποτε και κανείς αμφισβήτησε το παραμικρό στοιχείο. 
   Όταν έκανα κριτική στη προηγούμενη δημοτική αρχή ήμουν καλός για τη τωρινή. Μόλις άρχισα να κάνω κριτική στη τωρινή δημοτική αρχή με χαρακτήρισαν οι τωρινοί γραφικό, τρελό του χωριού και τόσα άλλα.
        Βασική επιδίωξη της δράσης μου είναι να γίνουμε ενεργοί πολίτες. Τα πολλά προβλήματα μας θα λυθούν με τη συμμετοχή μας.

         Αναγκαία συνθήκη όμως είναι στις εκλογές του Μάη να υπάρξει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Τόσο ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, όσο και ο υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κασόλας Αθανάσιος αντιπροσωπεύουν το αυτοδιοικητικό χθες που θα ηττηθεί στις εκλογές του Μάη.
    Οι τυχόν άλλου είδους ευθύνες (αν υπάρχουν) θα αναζητηθούν από τους αρμόδιους, οι οποίοι θα αποφανθούν αρμόδια. Είμαι σίγουρος για αυτό.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός
6 Φεβρουαρίου 2019

6 σχόλια:

  1. Για το κακούργημα του Απόστολακη που έχει παραπεμφθεί γιατί δε μας ενημερώνεις ;; Τα έχει κάνει Πλακακια με την δικαιοσύνη και το κρατάνε στο συρτάρι για να βάλει υποψήφιοτητα πάλι ! Και Μέτα μας λες έχεις εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη .η εισαγγελία Λευκαδος κωφεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστούς να ξαναβγουν ρε φίλε τι σε νοιάζει,να μην μείνει τίποτα όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο. Ο σώσον ευατόν σωθείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντελή από ότι φαίνεται ο Κώστας τον βρήκε το δρόμο για τον εισαγγελέα. Τώρα θα δούμε πόσα απίδια χωράει το σακί. Γιατί τρυπώθηκες; Tα λεφτά μας από τη συναυλία με την Ασλανίδου που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5:12 μας κούρασες με αυτή τη ρημάδα τη συναυλία της Ασλανιδου!!! Και εσείς απαντήστε του επιτέλους για να σταματησει😘😘😘😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο