Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Διπλή συνεδρίαση και… ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ στη συνεδρίαση της Παρασκευής (22.2.2019) του δημοτικού συμβουλίου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στο Δημαρχείο Βόνιτσας.
Συγκεκριμένα:
-1ον: Στις 18.00 θα ξεκινήσει η ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση για την Ψήφιση του Προϋπολογισμού του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, οικονομικού έτους 2019.
-2ον: Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση με 23 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

         Να θυμίσουμε ότι είναι πρωτοφανής η καθυστέρηση στην κατάθεση του Προϋπολογισμού και όπως τονίζει ο ενεργός πολίτης Κώστας Τριαντακωνσταντής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) η καταληκτική ημερομηνία ψήφισης του προϋπολογισμού του έτους 2019, ήταν η 31η  Δεκεμβρίου 2018. Ταυτόχρονα η υπερβολική καθυστέρηση καταρρακώνει την αξιοπιστία του Δήμου μας, αφού ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας συγκαταλέγεται μεταξύ των ελάχιστων Δήμων της χώρας που ο προϋπολογισμός τους δεν έχει ψηφιστεί ακόμα. 

Αναλυτικά.......



1.-ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση για την Ψήφιση του Προϋπολογισμού, ώρα 18:00...


2.-ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση με 23 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, ώρα 19:00...







8 σχόλια:

  1. Αυτά που λέτε οι μεν για τους δε , αφήστε τους Οικονομικούς Επιθεωρητάς και όχι τους ορκωτούς λογιστάς που εσείς διαλέγετε και πληρώνουν οι δημότες με 8.000 ευρώ, να κάνουν Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο. Ο πανέξυπνος Κώστας σας προκάλεσε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Διαφορετικά είστε πολιτικά ένοχοι, συκοφαντεί ο ένας τον άλλον για να παίρνετε ψήφους, και το πάρτι με το δημόσιο χρήμα καλά κρατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρέμετε τον αποατολακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρείς νοματαίοι επί Αποστολάκη πήραν 1.000.000 ευρώ με απευθείας αναθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι τους εσκασε ο τζαμπας παιθανε πολησανε και πληρωθηκανε αντε μπραβο καθε μερα το πηρατε σχοινι κορδονι παλι δημαρχος θα ειναι χωνεψτετο επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έρχεται χιονιάς και μεγάλες μπόρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. << ΤΟ ΦΛΕΒΆΡΗ ΚΙ ΑΝ ΦΛΕΒΙΣΕΙ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΘΑ ΓΥΡΊΣΕΙ >>
    εν μεταξύ μεσολαβούν και πολλες εκλογές.
    ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
    ΕΘΝΙΚΈΣ
    ΠΕΡΙΦ/ΚΕΣ
    ΝΟΜΑΡ/ΚΕΣ
    ΔΗΜΟΤΙΚΈΣ
    ΚΟΙΝΟΤΙΚΈΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης κάπου εδώ θέλω να πω ότι μου έλειψε ο κυριος που μιλουσε για την συναυλία της Ασλανίδου στην Βόνιτσα!!!! Τι απέγινε??? Προκαλώ ωωω😋

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Μάρτης ΓΔΑΡΤΗΣ και κακός παλουκο καύτης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο