Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ηχητικό ντοκουμέντο: Oι τελευταίες ώρες της Αγγελικής με τον πατέρα της

Στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα 16 της χρόνια στην Αλβανία επέστρεψε η σορός της άτυχης Αγγελικής.
Η μητέρα της με δάκρυα στα μάτια παρέλαβε τα ξημερώματα της Τρίτης τη σορό της. Ο θρήνος στο σπίτι της στο Μπεράτ Αλβανίας είναι ατελείωτος. Κανείς από τους συγγενείς της δεν γνώριζε πως η κοπέλα ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της.

«Ζητάμε βοήθεια από το κράτος για να καλύψει τα έξοδα της κηδείας» δήλωσε ένας από τους συγγενής της μιλώντας στο STAR. Λίγες μέρες πριν από το τραγικό έγκλημα η άτυχη 29χρονη ανυποψίαστη μαγείρευε με τον πατέρα της. Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή "Μαζί σου" του ΣΚΑΪ ακούγεται η Αγγελική να δίνει οδηγίες για την πίτα που έφτιαχναν.
Κανείς από τους συγγενείς της δεν γνώριζε πως η κοπέλα ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της. Εκείνος, την έβαζε να κουβαλάει στην πλάτη της μέχρι και σάκους με λάσπη. Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται να δίνει οδηγίες στον πατέρα της για το φαγητό που έφτιαχναν μαζί.
Λίγο αργότερα εκείνος τη δολοφόνησε, ξεκινώντας να τη χτυπά μέσα από την ίδια κουζίνα.

Μετά τα πρώτα χτυπήματα, εκείνη πήδηξε από το παράθυρο και ο πατέρας της την κυνήγησε στον κήπο όπου και την αποτελείωσε.
Ο δράστης εκτός από τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία, αναμένεται να αντιμετωπίσει και κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, καθώς αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα που θα δείξουν αν ο πατέρας βίαζε το άτυχο κορίτσι.
Κανείς από τους συγγενείς της δεν γνώριζε πως η κοπέλα ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της. Εκείνος, την έβαζε να κουβαλάει στην πλάτη της μέχρι και σάκους με λάσπη. Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται να δίνει οδηγίες στον πατέρα της για το φαγητό που έφτιαχναν μαζί. Λίγο αργότερα εκείνος τη δολοφόνησε, ξεκινώντας να τη χτυπά μέσα από την ίδια κουζίνα.
Δείτε εδώ το ηχητικό ντοκουμέντο

 https://www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο