Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Με επιτυχία ο Χορός και κοπή πίτας του Συλλόγου ΧΟΒΟΛΙΩΤΩΝ Αστακού στο "ΙΟΝΙΟ" | ΦΩΤΟ: Make art



          Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η φετινή εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2019, του Συλλόγου Χοβολιωτών Αστακού, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, στην πανέμορφη αίθουσα στο «Κτήμα Ιόνιο», στον Αστακό.
       Όλοι παρέμειναν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Βασίλας, καθώς και όλο το Δ.Σ, αποδείχθηκαν για μία ακόμη φορά πολύ καλοί οικοδεσπότες και κατάφεραν να διοργανώσουν μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση.....



    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθη λαχειοφόρος αγορά, για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου με πολλά και πλούσια δώρα.
      Στην εκδήλωση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, το Χορευτικό παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με χορούς και τραγούδια με ζωντανή ορχήστρα.

       Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ερωτόκριτος Γαλούνης Δήμαρχος Ξηρομέρου, ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αστακού Νίκος Καλλισώρας, ο Γιάννης Λύτρας Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Θεόδωρος Λιβάνης και Βασίλειος Τσάρκος, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Κώστας Κυριάκος, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Λευτέρης Μάντζαρης, ο Πρόεδρος της Σκουρτούς Στάμος Τζογάνης, ο Πρόεδρος του Βάρνακα Βασίλης Πολύζος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού Ιωάννα Ζούλα-Ρεπάνη, ο πρόεδρος του ΝΑΟΑΣ Κώστας Γαλάνης, ο Περιβαλλοντολόγος Μηχανικός Σπύρος Φυσελιάς, απο τον  Ηρακλή Αστακού ο Αποστόλης Ντίνος και ο Κώστας Μπαμπούρης, κ.α.







































































7 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΟΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θεμα δεν είναι αγαπητέ να σωθείς εσύ που δεν καπνίζεις αλλά και εμείς οι καπνιστές! Δεν γίνεται ένα προϊόν με 87% φορολογία να πωλείται στα οπουδήποτε ακομη και σε παιδιά και μετά να είσαι στο περιθώριο επειδή καπνίζεις! Πρέπει οι μη καπνιστές να καταλάβουν ότι οι περισσότεροι από αυτούς που καπνίζουν δεν κάνουν το κεφι τους αλλά τη δόση τους. Γι'αυτό πριν λειτουργήσει ο αντικαπνιστικος νόμος θα πρέπει να λειτουργήσουν κέντρα απεξάρτησης και διακοπής του καπνίσματος. Οι συκωταριές και τα κοκορέτσια που βάζουν έξω από τα πακετα δεν είναι λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητε φιλε Σ.Γ. Πρεπει να αντιλληφθεις ότι ζεις και υπάρχεις σε κρατος με νομους Και ο νομος λεει ότι το καπνισμα απαγορευεται σε κλειστους χωρους !!!!!!!! ΩΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ Ειτε σου αρεσει ειτε όχι Και εγω δεν γουστάρω και δεν μου αρεσουν 1εκ νομοι του κρατους αλλα εφόσον υπαρχουν τους τηρω.Οι τσαμπουκάδες η περιφρονηση προς τον διπλανο σου, η αδιαφορια επειδή εσυ(όχι σε προσωπικο επιπεδο το εσυ) δεν θες να εφαρμοσεις τον νομο διοτι ξερεις πολύ καλα ότι δεν θα σε τιμωρησουν για πολλους λογους αλλα και απαξιωση σε κάθε τι που δεν σου αρεσει(και παλι όχι σε προσωπικο επιπεδο ) δεν παρεχει καμια αξια και ηθικη επιβραβευση στο παρανομουντα Ο τσαμπουκας του παρανομουντως δεν είναι νικη είναι καταπτωση Απορω όμως γιατι στην ελλαδα δεν εφαρμοζουν τον συγκεκριμενο νομο οι καπνιστες και όταν βρεθουν σε χωρα με νομους που εφαρμόζονται τον τηρουν ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ .Η απαντηση είναι πολύ απλη και εχει δυο σκελη Αφ ενός μεν του το επιβαλλουν οι ιδιοι οι καταστηματάρχες και αφ ετερου το προστιμο από την ποινη που θα επιβληθει θα είναι τετοιο που αν εισαι επισκεπτησ στην χωρα που συλληφθείς θα μεινεις μονιμα κανενα χρονο για να δουλευεις να το ξεχρεωσεςι. Και δεν είναι μονο η απαξιωση του μη καπνισματος σε κλεισοτυς χωρους , αλλα και πολλα αλλα Όπως οι οδηγοι των οχημάτων που πετουν το τσιγαρο εξω όταν φθανει στο τελος αδιαφορώντας και για την μολυνση αλλα και για την επικινδυνοτητα της ενεργειας αυτης. Όπως οι καπνίζοντες σε ανοιχτούς χωρους που παρ ότι εχουν τασακαι στα τραπεζια προτιμουν το μεγαλο., Προφανως και δεν θα τολμουσνα όχι να το κανουν αλλα να το σκεφθουν αν βρισκόντουσαν σε ΚΑΠΟΙΑ πολη πολιτισμένης χωρας. Εδώ ισχυει η δικαιοσύνη του τσαμπουκα η του δυνατου .Προφανως και δεν θα ανφερθω στα δευτεροντα π.χ στους διαλογους που ακολουθουν από τον ΠΑΡΑΝΑΟΜΟΥΝΤΑ σε παρατηρηση γιατι καπνιζει σε κλειστο χωρο!!!!!Αστεια πραγματα για έναν θεριακλη .Οσο για το σχολιο σου περι φορολογιας αγπαητε φιλε νομιζω ότι είναι τελειως αστοχο Και στο αυτοκινητο υπαρχει φορολογια και μαλιστα μεγαλη αλλα στην Αθηνα υπαρχουν μονα ζυγα ,και εκει δηλ υπαρχει περιορισμος σε κατι που φορολογείται υψηλα αλλα εκει δεν υπαρχουν τσαμπουκάδες (εκτος ελαχιστων που είναι χσρακτηριστικο του Ελληνα) γιατι υπαρχει αστυνομευση και προστιμο . ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΘΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΣΟΥ. Ο ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ. ΣΑΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά είναι που δεν χωνεύει κανένας τον Αρετάκιαααα αλλά βλέπω 100 τονε βαστανεεεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιοι τον βαστανε χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο