Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση διαμαρτυρίας για την αποτροπή κλεισίματος του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό | ΦΩΤΟ









ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών

     Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα (Δευτέρα 28.1.2019) στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης της Στοάς Βιβλίου η εκδήλωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών  με θέμα  την αποτροπή της απόφασης  του κλεισίματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό. 
        Μετά την σύντομη ενημέρωση απο τον πρόεδρο του Συλλόγου Χρήστο Μπόνη, τον λόγο έλαβαν οι:
-Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, 
-ο Δημήτρης Στρατούλης μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ και πρώην Υπουργός Κοινωνικής ασφάλισης, 
-ο πρώην βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης,
-o Νώντας Λαμπρακάκης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας,
-ο Πάνος Σόμπολος πρόεδρος του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων,
-ο Βασίλης Μουρκούσης Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου,
Κατερίνα Καββαδία παλιό στέλεχος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού,
Ρούλα Βραχά-Καϋμενάκη επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Αστακιωτών.....



       Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος όμως αποχώρησε διότι είχε προγραμματισμένη εκδήλωση, ο συγγραφέας και π. δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Δημήτρης Αρβανίτης, ο Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Νίκος Ναούμης, το μέλος του Κ.Σ. του συμβουλίου της ΟΠΣΥΞ Περικλής Μωραίτης, η Γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Αστακού Παρθενία Ταπραντζή, η εκπρόσωπος του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων «ΑΧΕΛΩΟΣ» Νέας Σμύρνης Γκέλυ Ταπραντζή και εκπρόσωπος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού,  ο Φώτης Καϋμενάκης, κοσμήτορας της ΔΟΕ και υπεύθυνος Υπεύθυνος Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, κ.α. 

       Στο τέλος αποφασίστηκε όπως με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ερ. Γαλούνη την επομένη μέρα (σήμερα) να συναντηθούν οι βουλευτές του Νομού μαζί με τους προέδρους από το σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών (ΣΑΑ) -της ΟΠΣΥΞ και της ΠΑΝΣΥ και να ζητήσουν ακρόαση από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη. 

        Κλείνοντας την εκδήλωση  διαβάστηκε το ψήφισμα της συνάντησης το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα και  θα επιδοθεί στην ΕΤΕ αλλά και στους δυο Υπουργούς της Κυβέρνησης. 
      Παράλληλα δε θα διαβιβαστεί και το ψήφισμα του Συλλόγου Γυναικών Αστακού μαζί με τις 600 περίπου υπογραφές που συγκεντρώθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Αστακό μετά απο πρωτοβουλία του συγκεκριμένου Συλλόγου και την συμμετοχή εκπρόσωπων  συλλόγων και φορέων. 
        Ψηφίσματα συμπαράστασης εστάλησαν από τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο (βουλευτής ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας) ο οποίος λόγω εκτάκτου προσωπικού προβλήματος δεν παρευρέθη, Μάκη Παράσχο πολιτευτή και π. πρόεδρο της ΠΑΝ.ΣΥ, από την ΟΠΣΥΞ, τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τον Εμπορικό Σύλλογο Αστακού.  

ΤΟ Δ.Σ του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών




















7 σχόλια:

  1. Νη ξεχάσετε να ΠΆΤΕ και στο Τομεαρχη Οικονομικού της εν δυνάμει αυριανής πέστο έτσι της νέας εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας
    Μην υποτιμάτε την Αξιωματική Αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο και Μόνο να βλέπεις τόσους ομιλητές και με την βαρύτητα του καθενός δεν θα έπρεπε να κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής , αλλά πιστεύω πως η παρουσία τους εκεί άλλο σκοπό εξυπηρετεί........αν εξαιρέσεις κάποιους απ αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καπιταλισμος ειναι Ανικητο θεριο.
    Τον θεριευουν πιο πολυ οι κυβερνησεις τσιρακια.
    Ολες μεχρι σημερα τετοιες ηταν.
    Με τον Κυριακο μια απο τα ιδια και χειροτερα.
    Στο χερι μας ειναι να τους στειλουμε στον αγυριστο.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μην ξεχνάμε ότι είμαστε από τα μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο) λιμάνια της χώρας, της ανατολικής Μεσογείου και Βαλκανίων και Αδριατικής. Άσχετα που δεν έχουμε αξιοποιηθεί όπως πρέπει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλατυγιάλι Ελληνικό Κι' Απάνεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΡΙΕΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ειχα σκοπο να απαντησω σε σχολια καθοσον ο καθεις εχει δικαιωμα και είναι ελευθερος να εκφραζει την αποψη του αλλα δεν μπορω να μην απαντησω στον φιλο 2.31 που αναφερει την αξιωματικη αντιπολιτευση Λοιπον αγαπητε φιλε Προσωπικα ειχα τηλεφνικη επικοινωνια και με τοους δυο βουλευτες της Ν.Δ Μαριο Σαλμα και Κωστα Καραγκουνη καθως και με τον πολιτευτη Σπηλιο Λιβανο Με διαβεβαιωσσαν και οι τρεις ότι θα ερθουν και θα κανουν και παρεμβαση Δυστυχως οι δυο βουλευτες όχι μονο δεν ειρθαν αλλα ουτε εκπροσωπο δεν εστειλαν , εν αντιθεσει με τον Σπηλιο Λιβανο που δεν παρευρεθη αλλα εστειλε στελεχο; του γραφειου του Το ιδιο ισχυει και για τον βουλευτη του ΚΚΕ Ν Μωραιτη .Παρ ότι εκληθη δεν εμφανισθηκε Δεν μου εξηγησε κανεις τους λογους τις απουσια του;ς ουτε πριν την εκδηλωση ουτε και τις επομενες ωρες Για να διευκρινισω στο φιλο , διοτι ευκολα μπορει να παρεξηγηθούμε και να μας κολησουν ρετσινια ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο