Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Τρίτη μέρα χωρίς νερό η ΤΡΥΦΟΣ Ξηρομέρου | ΦΩΤΟ

               Όπως γράφει το μπλογκ ΚΑΤΟΥΝΑ NEWS είναι Τρίτη μέρα χωρίς νερό η Τρύφος Ακτίου-Βόνιτσας και η διακοπή σύμφωνα με τους κατοίκους έχει προέλθει από βλάβη στην γεώτρηση λόγω παγετού.
       Πριν από μερικές μέρες έγινε επισκευή αλλά πάλι η Τρύφος είναι χωρίς νερό λόγω βλάβης στην Γεώτρηση και συγκεκριμένα χάλασε το ποτήρι στην ενδιάμεση δεξαμενή από τον πάγο.

Διαμαρτυρία του Κώστα Αγραφιώτη
 Αυτό είναι το νερό που θα είχε το χωριό ΤΡΥΦΟΣ αν κάποιοι είχαν λίγο φιλότιμο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ.
 Αυτό το νερό είναι το παλιό δίκτυο και αυτό ήταν χαλασμένο και σήμερα κοιτάζουν να το φτιάξουν.
     Αλλά και όταν το φτιάξουν λίγο έρχεται στην δεξαμενή γιατί το κλέβουν στον δρόμο. Και αν προσέξετε καλά θα δεις ακόμη και μέσα στην πηγή ένα λάστιχο φ32........









Πηγή: https://katounanews.blogspot.com/

13 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ;;;ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Η Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ;;;ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΕΥΡΑΥΝΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΥΦΙΑΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παράξενο δεν είναι η έλλειψη νερού. Αποστολάκη δήμαρχο θέλατε το παράξενο είναι ότι πηγή της πληροφορίας είναι το κατούνανιούζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μία ανίκανη και πολιτικά επικίνδυνη δημοτική αρχή που δεν μπορεί να λύσει προβλήματα. Το Μάη θα πάνε στα σπίτια τους. 'Άφθονο το νερό δεν το βλέπετε; Eίναι απαράδεκτο να μην έχουν οι άνθρωποι νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φταιει ο Αποστολακης για ολα ο Παπας τι κανει;;Δεν συμμετεχει και δεν αντιδρα καθολου αυτο το διαστημα ειναι λες και δεν εχει βγει προεδρος στο χωριο.Ετσι φιλε μου ηξερα και εγω τακτοποιηθηκες εσυ και η οικογενεια σου και πολυ που σε ενοιαξε για το χωριο.Δυστυχως το πηγες αλλα 10 χρονια πισω!Κριμα νεο παιδι που επρεπε να πατας και να βροντας για το χωριο σου!Δυο χρονια τωρα αντιμετωπιζουμε προβλημα με το νερο!Λυπαμαι ειλικρινα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο χαψαρας κατεστρεψε τα λουτρα ο φαταουλας και αυτος τωρα παρτακιας ειναι τετοιοι ειστε ρεε ουστ απο δω αμορφωτα ζωα που θελετε και εκλογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΆΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο χωριο εχουν μεινει οι προβαταραιοι και οι αλβανοι. Αυτους ψηφιζουν και μην διαμαρτυρεστε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΑΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ;;;ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΗΣΣΑ Η ΣΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΝΕΡΟ!ΚΡΙΜΑΑΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειμαι πρόεδρος μόνο στον εαυτό μου.
    και δίνω λόγο κάθε μέρα και Όχι κάθε τέσσερα χρόνια, μόνο στον εαυτό μου
    και νοιώθω ωραία και απόλυτα πολιτικά ελεύθερος.
    Τι πιο Ιδανικό από το αισθάνεται κανείς ελεύθερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετσι λες φιλε 7:53 οτι μονο αυτοι μεινανε;;;και εσυ τι μας παριστανεις οτι εισαι ο πρωτευουσιανος;;;η μηπως εισαι απο αυτους που ερχονται καθε πασχα και καλοκαιρι και κανεις οτι δηθεν ζεις ζωαρα στην πολη;;σε πληροφορω οτι οι προβαταραιοι που λες εχουν αντιληψη και ας φυλανε προβατα ειναι μια δουλεια και αυτη σε αντιθεση με εσενα που δεν ξερεις τι σου γινεται!αυτα σας φαγανε ομως αλλα ολο στο χωριο με τους προβαταραιους τρωγεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο πρόεδρος της χωριού ακούει κανέναν? Γιατί δε λύνει το πρόβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:34 εδω βρωμισαμε και εσυ μιλας για την ιδεα του φιλελευθερισμου!κατσε εσυ μεσα στην μπιχλα και μετα να δουμε αν μπορεις να μιλησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΥΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ Χ@ΣΤ@ΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο