Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να αποτραπεί το κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην ΑΣΤΑΚΟ

του Χρήστου Μπόνη* 

Καλησπέρα σε όλους
     Όπως γνωρίζετε σε λίγες ημέρες (ή εβδομάδες) η Εθνική Τράπεζα μας "αποχαιρετά" από τον Αστακό. Όπως αντιλαμβάνεσθε το πλήγμα είναι μεγάλο όχι μόνο για τον Αστακό αλλά και για όλους όσους μένουν στα γύρω χωριά της ευρύτερης περιοχής και εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο κατάστημα της τράπεζας.
        Ο σύλλογος Αστακιωτών εντός των προσεχών ημερών θα προβεί σε κάποιες ενέργειες και σε συνεργασία με άλλους συλλόγους, φορείς και την Ομοσπονδία Ξηρομεριτών καθώς και με φυσικά πρόσωπα (βουλευτές, δημάρχους, πρ. βουλευτές, πρ υπουργούς, κ.α.) έχοντας σαν κύριο και μοναδικό στόχο την παραμονή του καταστήματος στον Αστακό........



     Ζητάμε από όλους εσάς να συμπαρασταθείτε στο κάλεσμα μας (όποιο και αν είναι αυτό) και με την συμμετοχή σας να καταφέρουμε να αλλάξουμε την απόφαση της διοίκησης της τράπεζας. 
        Αύριο ίσως γίνει μια πρώτη συνάντηση με κάποιους φίλους Αστακιώτες για να δούμε και να βρούμε το πλαίσιο των κινητοποιήσεων μας.

*Φωτορεπόρτερ, Πρόεδρος του Συλλόγου απανταχού Αστακιωτών

29 σχόλια:

  1. Η απόφαση είναι ελειμενη . Οι διαμαρτυρίες δεν φτάνουν . Η λύση είναι μια : ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ από όλους όσους έχουν σε αυτό το κατάστημα .
    Μόνο τότε θα καταλάβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες ρε φίλε 8;49 που θα καταλάβει η τράπεζα αν πάρουνε τις καταθέσεις από το κατάστημα,μα τι λες.
    Και σιγά τα πολλά λεφτά που έχουνε σε αυτό το κατάστημα.είναι δυνατόν να σκέφτεστε ετσι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλό είναι να σκεφτόμαστε σαν αθωα μικρά παιδιά
    αλλα είναι χαζομάρα σκέτη να ονειρεύομαστε πολιτικα σαν αθώα μικρα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστός ο 8:49 μ.μ.

    Είναι μονόδρομος πλέον αυτή η κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από τους διαμαρτυρόμενους είναι αυτοί που σε αλλες στιγμές βρίζουν και καταριούνται τις κακες τράπεζες, τους τραπεζίτες κλπ. Άβυσσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητε φιλε ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ !!!!!! Δηλαδη μας λες πολύ απλα μην ασχολεισθαι μην διαμαρτυρεσθαι μην αντιδρατε γιατι η αποφαση είναι τελειωμενη. Αρα καθισε σαν υπνωτισμένος και υπεμεινε ότι σου βαλουν στην καμπουρα.Λυπαμαι πολύ αλλα δεν νομιζω ότι το σκεπτικο σου είναι το ιδανικοτερο Οσο για τις καταθεσεις που ζητας να αποσυρουν μαλλον ξερεις πολλα διοτι όταν ζητας σε τετοια εποχη καποιους να αποσυρουν τις καταθεσεις τους σημαινει ότι γνωριζεις τα περιουσιακα των αλλλων Αλλα και αν υποθετικα το θετεις , τι ζητας από καποιους που μπορει να εχουν 500 η 1000 ευρω καταθεσεις ; Να τις αποσυρουν και μετα τι γινεται Που θα τα τοποθετησουν ; σε άλλη τραπεζα ; η στο σπιτι ; Και μην ξεχνας ότι το αφορολογητο για πολλους μισθωτούς γινεται δια μεσου της χρησης τραπεζικης καρτας.Αν τα αποσυρουν πως θα πληρωνουν για να αποκτησουν το αφορολογητο.Η αν η υπηρεσια πολλων που συνεργάζονται με το δημοσιο γινεται μεσω κατάθεσης του μισθου τους στην ΕΤΕ τοτε τι θα κανουν; Θεωρω ότι σαν πρωτη κινηση είναι η καθολικη διαμαρτυρια τοσο των μονιμων κατοικων οσο και των υπολοιπων που ζουν εκτος Αστακου (αλλακαι των γυρω περιοχων) Από την συμμετοχη και την δυναμικη της ισως εχουμε διαφορετικο αποτέλεσμα---------------ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρήστο σωτά τα λες αλλά το πρόβλημα στην ΕΤΕ είναι το ενοίκιο και το ρεύμα για να μείνει ανοικτό το κατάστημα γιατί δεν νομίζω ότι φταίνε οι υπάλληλοι που αναγκαστικά θα τους πληρώνει το μισθο όπου κα να τους παει.Άρα λοιπόν αν είναι το έξοδο του ενοικίου και ρεύματος καλό θα είναι να ερωτηθεί και ο δήμος αν μπορει να κάνει κάτι ή να πάνε σε μικρότερο χώρο ή να μειωθεί το ενοίκιο ή να συμβαλει αν μπορεί η Δήμος και πολλά άλλα.
    Ευχαριστώ Η.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προφανώς ο 8:49 εννοεί ότι εκτός από τις καταθέσεις πρέπει να κλείσουν και οι κάρτες και τα δάνεια και πάσης φύσεως συναλλαγές. Αν πληρώνονται στην ΕΤΕ να κάνουν αίτηση για να αλλάξουν τράπεζα. Μπορούν να πάρουν τα χρήματα τους με τραπεζική επιταγή και να πάνε στην τράπεζα που απέμεινε στον Αστακό και να βγάλουν άλλες κάρτες για να έχουν το αφορολογητο τους. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΛΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ!! Δηλαδή θα έχουμε συναλλαγές με μια τράπεζα που έκλεισε το υποκατάστημα της και θα την πληρώνουμε και απο πάνω. Αυτό δεν το ανέχομαι. Θα αλλάξω τραπεζα.Και φυσικά έχει δίκιο ο κύριος Μπόνης για την καθολική διαμαρτυρία ότι μπορεί να φέρει αποτελέσματα (εάν πάμε στον διευθυντή της τράπεζας και ζητάμε να μας εξηγήσει πως θα γίνει η μεταφορά δανείου,το κλείσιμο λογαριασμών και καρτών είναι υποχρεωμένος να μας εξηγήσει και να ενημερώσει την γενική Διεύθυνση για αυτές τις κινήσεις, είναι και αυτό διαμαρτυρία)
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι προς σεβασμό και θετική κάθε προσπάθεια κάποιων ανθρώπων που αγαπάνε τον τόπο τους να εμποδίσουν πισωγυρίσματα. Μπορεί να μην έχει αποτέλεσμα, μπορεί να μην ευδοκιμήσει, μπορεί...., μπορεί...., όμως κάποιοι αγωνιούν και κάτι κάνουν, μικρό ή μεγάλο, σημαντικό ή ασήμαντο.
    Αυτό που απογοητεύει και είναι κακό για ένα τόπο είναι η απάθεια και η απραξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο σας για την κίνηση αυτή.
    Το Αγράμπελο την στηρίζει και την επικροτεί
    Τάγκας Χρ. Δημήτριος
    Πρόεδρος Τ.Κ. Αγραμπέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φιλε ΜΠΟΝΗ τι δεν καταλαβενεις
    ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩΝΕΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
    ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕ

    ΑΝΩΝΥΜΕ 9.56 ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΠΩΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΗΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΜΑΝΕ ΑΝ ΟΧΙ .... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.02 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΎΣΗ.
      ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΆΤΩΝ

      Διαγραφή
  12. Καλημερα!
    Ρωτώντας έμαθα ότι η ΕΤΕ Αστακού δεν ήταν στη λίστα με τα υποκαταστήματα που ήταν στο σχέδιο για να κλείσουν.
    Προστέθηκε τέλη Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου,στην αρχή προφορικά και αργότερα ήρθε και η απόφαση γραπτώς.
    Τότε είχαμε επαφή τηλεφωνική με το Χρήστο και δραστηριοποιήθηκε ο Σύλλογος Αστακιωτών και εμείς βέβαια μέχρι ένα σημείο.
    Για να πετύχουμε όμως το μέγιστο που είναι η παραμονή της ΕΤΕ στον Αστακό πρέπει να υπάρξει μαζική και οργανωμένη αντίδραση με συντονιστή και επικεφαλής της προσπάθειας το Δήμο και προς αυτή τη κατεύθυνση,,είναι η γνώμη μου,ότι πρέπει να κινηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για αλλη μια φορα σας λεω.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ.Διαβάστε το βιβλίο τού Ν.ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ.
    Χωρις φοβο,εχει μεγαλο ενδιαφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πατριώτες γειά σας!

    Διάβασα τα παραπάνω σχόλια και πραγματικά βλέπω τα προβλήματα που δημιουργούνται όταν μια χώρα έχει μείνει πολύ πίσω, αν κάποιος την συγκρύνει με την Σουηδία που μένω εγώ εδώ και 43 χρόνια. Δούλεψα σε μια μεγάλη τράπεζα της Σουηδίας 18 χρόνια και ξέρω από κοντά τι ανταγωνισμός υπάρχει στις τράπεζες. Με τις καινούργιες τεχνολογίες οι τράπεζες είναι αναγκασμένες να μειώσουν τα καταστήματα και τους υπαλλήλους του. Απλούστατα ο κόσμος πληρώνει τους λογαριασμούς του αυτόματα μέσου πάγιας εντολής η μέσου του υπολογιστού του η μέσου του κινητού του με ηλεκτρονική υπογραφή μόνο με ένα κλικ.
    Τελευταία υπάρχει μια καινούργια εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα όπου κάποιος χρησιμιποιώντας την ηλεκτρονική υπογραφή και τον αριθμό τηλεφώνου του παραλήπτη στέλνει χρήματα στον παραλήπτη σε λίγα δευτερόλεπτα.
    Όταν κάποιος πληρώνει τους λογαριασμούς μέσου υπολογιστού η τηλεφώνου η στέλνει χρήματα σε παραλήπτη στην ίδια τράπεζα η σε άλλη τράπεζα στη Σουηδία είναι δωρεάν.
    Τώρα για αιτήσεις δανείων και αυτά γίνονται μέσου υπολογιστού με ηλεκτρονική υπογραφή. Τα μετρητά σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν στη Σουηδία γιατί ο κόσμος πληρώνει με κάρτες.
    Τα τελευταία 10 χρόνια τα καταστήματα των 4 μεγάλων τραπεζών της Σουηδίας έκλεισαν κατά 37% από 889 καταστήματα στα 513.
    Ο αριθμός των υπαλλήλων που δουλεύουν στις τράπεζες τα επόμενα 10 χρόνια στην Ευρώπη θα μειωθεί κατά 30% και όλα αυτά λόγου της νέας τεχνολογίας.
    Με άλλα λόγια δεν θα είναι εξαίρηση αν η Εθνική θα κλείσει στον Αστακό. Αυτό που είναι λυπηρό είναι οτι πολύς κόσμος στην Ελλάδα δεν έχει προσαρμοσθεί στις νέες τεχνολογίες και γιαυτό δημιουργούνται τέτοια προβλήματα.

    Με συγχωρείται για τυχόν συντακτικά και γραμματικά λάθη.
    //Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητε φιλε Η.Μ. δεν εχω λογο ουτε αιτια να αντιδικήσω μαζι σου πανω σε μια αποψη που εχεις .Θεωρω όμως από την εμπειρια αλλα και από τις ελάχιστες επαφες που εχω κανει από χθες μεχρι σημερα ότι το θεμα δεν είναι τα παγια εξοδα.Αυτα αντιμετοπιζωνται (π.χ στην Αγια Λαρισας) ο δημος τους παραχωρησε ολοκληρο οίκημα αλλα δεν τα καταφερανε Είναι ενας και μοναδικος λογος Περιορισμο του κσοτους σε εργατικο δυναμικο με συνεπεια κερδος από τις μη πληρωμες των υπαλληλων Μαλιστα προχθες η ΕΤΕ ανακοιωνσε ότι δινει μπονους σε εθελουσια 180 χιλ Αυτό λεει πολλα Φυσικα οι αποφασεις τους άλλες εχουν θετικο αποτέλεσμα άλλες αρνητικο(π.χ στην Ροδο) Εμεις θα κανουμε τα παντα με επεφες ειτε με κυβερνητικα στελεχη ειτε με στελεχη της τραπεζας και στην συνεχεια θα σας ζητήσουμε να συμμετάσχετε σε μια μεγαλη εκδηλωση-διαμαρτυρια που θα αποφασιστεί. Χωρις αγωνα και χωρις διαμαρτυρια δεν κερδίζεις τιποτε .Με fredo και f/b δεν θα κερδίσουμε τιποτε ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητε 1.02 Ισως εχει δικιο Μπορει να μην καταλαβαινω .Ισως το IQ μου ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ. Αλλα σε ένα μικρο ζητηματακι μπορω να εχω και εγω αποψη(νομιζω ότι μου το επιτρεπεις) Απλα μια ερωτηση σου κανω. Θεωρεις ότι οι φωστήρες της Τραπεζας(και όχι μονο της Εθνικης) που αποφασιζουν να κλεισουν ένα κατάστημα δεν εχουν υπολογισει και αυτή την παραμετρο ; Θεωρεις ότι το σκεπτικο το δικο σου για αποσυρση των καταθέσεων δεν το εχουν συμπεριλαβει στα πλανα τους ; Το φτωχο μου το μυαλο (αν ημουν εγω στην θεση τους) θα μπορουσε να το σκεφθεί Συνεπως(βαση του δικου μου συμνπερασματος) η ξερουν ότι δεν θα γινουν τοσες πολλες εκροες η ξερουν ότι τα ποσα στα καταστήματα που κλεινουν σε διαφορες περιοχες είναι μικρα Αλλα ας περιμενουμε να δουμε τις εξελειξεις και μετα το (ξανα)συζητάμε Να δουμε ποσοι και ποσα χρηματικα ποσα θα φυγουν ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τιποτα δε θα καταφέρετε οπωσ δεν κατάφεραν κ στο Μύτικα να κρατήσουν την Πειραιώς όλα ειείν προδιαγεγραμμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε 2:25 άσε τον μπογιοπουλο και τα χαζοβιβλια του, ο κόσμος προχωρεί, η τράπεζα όχι μόνο δεν έφυγε αλλά είναι σε κάθε σπίτι πια, με ένα κλικ στον υπολογιστή τα κάνεις όλα. Μάλλον ο μπογιοπουλος θα πρέπει να γράψει και το 'είναι η εξέλιξη ηλιθιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΓΏ ΛΈΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΎΜΕ ΌΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ
    ΜΙΑ ΤΡΆΠΕΖΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ
    Γιατί να παρακαλάμε την καθε ιδιωτική τράπεζα
    κοροϊδία είμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ χαζοβιβλια,τοτε συμφωνα με τον
    τιτλο που προτεινεις, μαλλον εχεις το... γνωθι σαυτον.
    Εμεινες στα πιστοποιητικα κοινωνικων φρονηματων.
    Αφου λοιπον πανεξυπνε οι τραπεζες ειναι σε καθε σπιτι,τοτε πες της γιαγιας, του παππου να κανουν τις συναλλαγες τους , απο το σπιτι.ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΕΠΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ......ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕ.ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ...
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΡΉΣΤΟ ΜΠΟΝΗ !
    Ωστόσο, σε αγαπώ πολύ διότι είσαι αθώος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν ειναι ΧΑΖΟΒΙΒΛΙΟ του Ν.ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ , τοτε διαβασε. ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ.
    ΦΙΛΙΚΑ και ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ρε με τι ασχολειτε ο κοσμος!βαλτα τωρα με τους μετοχους κολοσους!!!!για κανα δρομο κανε την διαμαρτιρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η αναπτυξη στον αστακο θα ερθει αν αναπτυχθουν οι υποδομες του αγρο-τουριστικου τομεα,να μπορει να δουλεψει ο κοσμος και να παραχθει πλουτος.Οπως γραφει και ο κυριος απο την Σουηδια ολα μπορουν να γινονται ηλεκτρονικα πλεον ,και θα τα μαθουμε να τα κανουμε.Προτιμω αυτο παρα να πληρωνω τις ανακεφαλαιωποιησεις των τραπεζων.Αυτο παλι οτι μπορειτε να κανετε κουμαντο στην επιχειρηση του αλλου,γιατι περι ιδιωτικων επιχειρησεων προκειται,πρεπει να σας εχει μεινει καταλοιπο απο το πασοκ τοτε που ολα ηταν κρατικοδιαιτα και για αυτο εκαναν ρουσφετια στους πολιτικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 7 ΠΕΝΗΝΤΑ 5 μ.μ.
    Ξέχασες να πεις ως πολιτκο συμπέρασμα ότι το:
    Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα στις 18 Οκτώβρη του 1981
    έμαθε τον απλο πολιτικοποιημενο κόσμο να σκέφτεται πολιτικά
    Τώρα τι έγινε αργότερα και μετά ας τον κρίνει αυτο πολιτική ιστορία
    Έτσι δέν είναι Σύντροφε Παναγιώτη Σταϊκο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 12 39 θελεις να πεις τον εμαθε να σκεφτεται ρουσφετολογικα.Γι αυτο τωρα ολοι φυγατε απο κει και πηγατε στο συριζα να βολευτειτε και απο κει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 526 ΕΓΏ ΤΌΤΕ ΦΏΝΑΖΑ ΜΕ ΚΑΛΌΠΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΉ
    ΑΛΛΆ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ? ΚΑΝΈΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΈΝΑΣ ΚΑΝΈΝΑΣ.
    ΑΝ ΆΚΟΥΓΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΎΣ ΤΟΤΕ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΉΜΕΡΑ Δεν ΘΑ ΉΤΑΝ ΣΤΟ 7 % ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΉΜΕΡΑ
    ΜΕΤΆ ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΠΉΓΑΜΕ ΣΤΟ ΤΌΤΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΌ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΊΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΊΑ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΈΓΑ ΑΛΕΞΗ !
    φωνάζω και τώρα , χτυπάω "καμπανάκι και καμπάνες"για το ΚΑΛΌ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ
    θα με ακούσουν ?
    Ίδωμεν !


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πατριώτες γειά σας και πάλι.

    Αυτή είναι η δεύτερη φορά που σχολιάζω σε ελληνικό site και κατά σύμπτωση στο ίδιο site.
    Με πονάει ο τόπος που πέρασα τα 24 πρώτα χρόνια της ζωής μου στο Βάλτο και τα καλοκαίρια στο Λουτράκι Κατούνας δουλεύοντας στα καπνά και τα τριφύλια να μένει πίσω.
    Στενοχωριέμαι γιατί καταναλώνετε τις δυνάμεις σας προς λάθος κατεύθυνση. Όπως έγραψα και παραπάνω πολλές τράπεζες με την σημερινή μορφή θα κλείσουν λόγου της νέας τεχνολογίας. Σωστά έγραψε ο προηγούμενος σχολιαστής ότι η τράπεζα δεν έφυγε αλλά είναι σε κάθε σπίτι πιά. Τι θα κάνετε όταν η Τράπεζα παραμείνει και ανεβάσει τις προμήθειες κατακόρυφα για κάθε συνναλαγή στο ταμείο όπως έκαναν οι Σουηδικές τράπεζες πριν πολλά χρόνια για να εξαναγκάσουν τους πελάτες τους να κάνουν τις συνναλαγές μόνοι τους; Νομίζω ότι θα πρέπει να πιέσετε τους πολιτικούς στη δημιουργία υποδομών. Όλη η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει οργωθεί με οπτικές οίνες. Όλες οι σκεπές στα σπίτια θα έπρεπε να έχουν φωτοβολταϊκά. Η Σουηδία με τόσο λίγο ήλιο επιδοτεί με 30% τον κόσμο να βάλει φωτοβολταϊκά στα σπίτια. Αν υπάρχουν υποδομές στο διαδίκτυο τότε πολλά προβλήματα είναι παρελθόν. Η Εθνική έχει υποδομές στο i-bank. Εγώ χρησιμοποιώ το i-bank της Εθνικής για συνναλαγές στην Ελλάδα πάνω από 10 χρόνια ίσως και 15 χωρίς να είμαι στην Ελλάδα και δεν είμαι υποχρεωμένος σε κανέναν. Την Εθνική στην Αμφιλοχία επισκέφθηκα πριν 2 χρόνια γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος για την καταχώρηση του κινητού τηλεφώνου για να λαβαίνω κωδικούς μέσου SMS όταν αλλάζω το μυστικό κωδικό ή όταν κάνω συνναλαγές. Περίμενα στη σειρά πάνω απο 20 λεπτά και έβλεπα πολύ κόσμο όλων των ηλικιών να περιμένουν και αυτοί στη σειρά για να κάνουν συνναλαγές στο ταμείο. Τότε σκέφτηκα πόσες ώρες δουλειάς χάνονται μόνο και μόνο να κάνεις μιά συνναλαγή στην Τράπεζα που ένας στη Σουηδία την κάνει από το σπίτι του σε ένα λεπτό. Μετά από λίγα χρόνια θα έλθει και στη Ελλάδα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (δεν έχει να κάνει τίποτα με το e-mail) τότε τι θα κάνετε; Πάλι στους πολιτικούς γιατί θα κλείσει το ταχυδρομείο; Για να πάει μπροστά ο τόπος χρειάζονται μεταρρυθμίσεις και υποδομές.
    Τις υποδομές τις καθορίζουν οι πολιτικοί και οι νέοι με τις γνώσεις τους παράγουν πλούτο και η χώρα πάει μπροστά.
    Να σταματήσει πια το κύμα της ξενιτιάς γιατί όσοι φεύγουν δύσκολα επιστρέφουν.
    Για να απαντήσω και στον προηγούμενο σχολιαστή με τη γιαγιά και τον παππού με τις συνναλαγές, θα μπορούσε ένας συγγενής να τους βοηθήσει με πάγια εντολή στη Τράπεζα. Και μιας και μιλάμε για γιαγές και παππούδες δεν θα ήταν προτιμότερο να μιλάει και να βλέπει τους συγγενείς δωρεάν μέσου διαδικτύου μιας και πολλοί μένουν μόνοι τους στα χωριά; Επειδή στατιστικά τα περισσότερα ατυχήματα με τους ηλικιωμένους γίνονται στα σπίτια δεν θα ήταν προτιμότερο η γιαγιά η ο παππούς να λέει σε μια συσκευή να ανάψει π.χ τα φώτα του υπνοδωματίου και της τουαλέτας την νύχτα και τα σβήσει όταν επιστρέψει στο κρεβάτι αντί να ψάχνει για τον διακόπτη την νύχτα;
    Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονται υποδομές και εκεί πρέπει να στρέψετε τα βλέμματά σας πιέζοντας τους πολιτικούς.
    Αργά η γρήγορα και εσείς θα πρέπει να μάθετε να τα κάνετε μόνοι σας όπως γράφει και ο προηγούμενος σχολιαστής.
    Όπως λέει και η παροιμία "το γοργόν και χάριν έχει" και το "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" τόσο το καλύτερον.

    Με συγχωρείτε και πάλι για τυχόν συντακτικά και γραμματικά λάθη.

    Γειά σας από μια συννεφιασμένη Στοκχόλμη.

    //Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο