Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Υπεγράφη σύμβαση για τη συντήρηση του δρόμου Αμφιλοχία-Βόνιτσα-Λευκάδα

Και των δρόμων Βόνιτσα – Άκτιο και Άγιος Νικόλαος–Άκτιο
               Ανοίγει ο δρόμος για την εγκατάσταση εργολάβου στο έργο «Συντήρηση – Αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας της Ε.Ο. 42 Αμφιλοχία – Βόνιτσα- Λευκάδα και των Οδικών Τμημάτων Βόνιτσα – Άκτιο και Άγιος Νικόλαος – Άκτιο», προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ.

         Μετά την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών και την οριστική επιλογή αναδόχου, σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προχώρησε στην υπογραφή της σύμβασης με στόχο να ξεκινήσουν οι εργασίες όσο το δυνατό συντομότερα..........



   Το έργο έχει εξασφαλισμένο χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων. 

    Το φυσικό του αντικείμενο αφορά στη συντήρηση – αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας της Ε.Ο 42 Αμφιλοχία – Βόνιτσα – Λευκάδα και των διακλαδώσεων από Βόνιτσα προς Άκτιο και από Άγιο Νικόλαο προς Άκτιο στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

         Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν, αποσκοπούν στην αποκατάσταση φθορών – βλαβών της Ε.Ο. για την επαναφορά της στην αρχική της κατάσταση, στην άρση της επικινδυνότητας σε τμήματά της, στην παρακολούθηση και καταγραφή προβλημάτων του οδικού άξονα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και στην κάλυψη άκρως επειγουσών αναγκών λόγω καιρικών συνθηκών, ώστε να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια των χρηστών της οδού.


3 σχόλια:

  1. Τα έργα ξεκινούν από Αμφιλοχία και όταν φτάνουν στη Βόνιτσα έχουν τελειώσει τα κονδύλια. Πρέπει να υπάρχει σαφής προσδιορισμός από την αρχή στο τι θα φτιαχτεί και όχι ξεκινάμε και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να κοπουν τα δενδρα σε βαθος ειδικα στο τμημα βονιτσα λευκαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στον λυκειαρχη τα παραπονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο