Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Απόγνωση! Πέμπτη μέρα χωρίς νερό η ΤΡΥΦΟΣ Ξηρομέρου…

      Ακόμα μια ημέρα χωρίς νερό ξημέρωσε για το χωριό Τρύφος Ξηρομέρου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. 
     Είναι ουσιαστικά η 5η μέρα και οι Κάτοικοι δεν έχουν παροχή νερού στις βρύσες τους και ταλαιπωρούνται απίστευτα, λόγω βλάβης στη γεώτρηση απο τον Παγετό. 
         Δικαιολογημένα τα παράπονα του κάτοικου Κώστα Αγραφιώτη, ο οποίος αγανακτισμένος σχολίασε: 
      "Πέντε μέρες το χωριό ΤΡΥΦΟΣ χωρίς νερό. Αν δεν μας θέλετε στον δήμο Ακτίου Βόνιτσας να μας το πείτε να φύγουμε ευχαρίστως. Έτσι και αλλιώς ένα καλό δεν είδαμε τόσα χρόνια"....







17 σχόλια:

  1. 'Εχω γυρίσει ολόκληρο το Δήμο αρκετές φορές από άκρη σε άκρη. Το πιο εγκαταλειμμένο χωριό είναι η Τρύφος. Το είπα και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κάντε ότι μπορείτε εκεί στο Δήμο να πιούν νερό οι άνθρωποι.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοί λίγοι καταλαβαίνουν σε αυτόν εδώ το δημο τι σημαίνει για την δημόσια υγεία 5 μέρες χωρίς νερό. Λίγοι ξέρουν για τον βιολογικό της Βόνιτσας και για τον βιολογικό της παλαιρου. Αλλά πάλι θα κοιτάξουν το συμφέρον τους και θα ψηφίσουν τον αποστολακη. Δεν υπάρχει αύριο για τα παιδιά μας σε αυτόν τον δήμο. Για αυτό όπου φύγει φύγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι το θέλετε το νερό. Να πάτε να αγοράσετε νερό. Εμείς γήπεδα φτιάχνουμε μόνο, που κοστίζουν λίγα χρήματα αλλά στα τιμολόγια πολύ περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος να κανει??οι ιδιοι οι κατοικοι δεν κανουν κατι αρα ποιος θα ασχοληθει μετα??Η κατρακυλα του χωριου ξεκινησε απο την εποχη του κυριου Βαρβατου!Εκτοτε δεν εχει σταματημο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο αυτά που διάβαζουμε φαίνεται οτι στη Βόνιτσα πλενονται με εμφιαλωμένο νερό PERIE (στην υγεια των κορόιδων) και εμεις εδω στη Τρύφου δεν έχουμε νερό ούτε να βγάλουμε τις τσίμπλες απο τα ματια μας... Τοση κοροιδια πια. Σε λιγο θα αρχισουμε να γλειφομαστε σαν τις γατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τραχαναδες, θέλετε και καραγκιοζιλίκια. Λεφτα 13.000 € για γαλα, 29.000 € για τα χριστουγεννα υπάρχουν και δεν μπορείτε να φτιάξετε το νερο στο χωριό μας. Ανικανοι?? Τίθεται πλέον θέμα δημόσιας υγείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηρθαν και μερικοι επισκεπτες για τα λουτρα, αδιαβατος ο δρόμος και γύρισαν στο χωριό. Ξερανε οτι ηρθαν σε ένα παρατημένο τόπο, αλλα δεν φανταζονταν δεν θα ειχαμε ουτε νερο!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ααα δεν σας αρεσει που δεν εχετε νερο;;;οταν ξεπουλιεστε για τον ψηφο η την πελατεια στα μαγαζια σας τοτε ειναι καλα;;τοτε λογικα θα ειναι καλα ας φτιαξουμε καφεδακι και στον προεδρο ας γλειψουνε και λιγο τον δημαρχο καμια κουβεντα ομως για προβληματα του χωριου και μετα ας βγουμε και ανωνυμα να γραψουμε οτι χαλασε το νερο οτι κλεισανε τα λουτρα οτι διαλυθηκε ο δρομος και ενα σωρο αλλα οτι σας συμφερει ειστε οι περισσοτεροι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο χτυπηστε καμια πλατουλα τωρα γιατι ετσι εχετε μαθει και μην κανετε οτι δηθεν καιγεστε για το χωριο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τώρα θα ΠΆΝΕ μαζικά στο ΠΑΜΕ
    άλλη λύση δεν υφίστανται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κυριε στουπα και κυριε αποστολακη θα ερθουν και οι εκλογες σας ευχαριστουμε που δεν καναται τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κυριε στουπα και κυριε αποστολακη θα ερθουν και οι εκλογες σας ευχαριστουμε που δεν καναται τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχετε την εντυπωση οτι ειτε βγει ο Αποστολακης ειτε καποιος αλλος θα αλλαξει κατι για τα χωρια μας και συγκεκριμενα για την Τρυφο,τιποτα απολυτως δεν θα γινει ο καθενας κυνηγαει την καρεκλα,την εξουσια και το πως θα βαλει χρημα στην τσεπη του!Μεχρι τωρα αυτο εχουμε δει να γινεται εδω και πολλα χρονια οποτε (?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΔΙΈΞΟΔΗ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΔΙΈΞΟΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιαα Κορπη δεν μας φερανε αυτη τη φορα!!!: p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν ντρέπεστε λίγο εσείς εκεί πάνω στην Τρύφου, να λέτε ψέματα στον κόσμο? Το νερό τόσες μέρες κόβεται σταδιακα και δεν είναι μόνιμα κομμένο. Ξέρετε και από τον κ. Παππά Ηλία, πρόεδρο του χωριού, ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια επισκευής. Κατηγορείτε τη δημοτική αρχή ότι δεν ασχολείται, ενώ τόσες μέρες είναι συνέχεια εκεί. Πόσο πίσω θα μείνετε ακόμη? Πόσο ψέμμα θα πείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 9:03 δυστυχως πολυυυ πισω!!υπαρχει φυσικα και μια μικρη μεριδα ανθρωπων που σκεφτεται διαφορετικα αλλα δυστυχως καλυπτεται απο τους υποαναπτικους που φυσικα ειναι η πλειοψηφια!!Παντα σ'αυτο το χωριο πρεπει καποιον να κατηγορουμε!Ετσι ειναι και το νερο να γινοταν θα εφταιγε κατι αλλο και το κομματι του δρομου που φτιαξανε στο χωριο το καλοκαιρι δεν τους αρεσε που ειχε πεσει ολοκληρο!Καπως ετσι ειναι λοιπον.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο