Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Βολές ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ κατά ΠΑΝΟΥ ΓΚΟΛΙΑ: "Είχα προτείνει στον Δήμαρχο να διαγράψει δύο από εσάς! -Τις εκλογές αυτές θα τις κερδίσουμε με ότι αυτό συνεπάγεται"!

          Για προσχεδιασμένη παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση του αντιδημάρχου κ. Πάνου Γκόλια, κάνει λόγο ο δημοτικός συμβούλος και πρώην αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Αποστόλης Πανταζής, ο οποίος με ανακοίνωση του τονίζει ότι: "Είχα προτείνει στον Δήμαρχο να διαγράψει δύο από εσάς! -Τις εκλογές αυτές θα τις κερδίσουμε με ότι αυτό συνεπάγεται" και αναλυτικά αναφέρει: 

Αγαπητέ Πάνο, 
Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. 
   Αναμενόμενη και καθόλου απρόσμενη η παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση σου, τα είχαμε πει άλλωστε  σε προηγούμενη ανάρτηση.
      Σε περίμενα κατά τις 9 Ιανουαρίου αλλά τι σημασία έχει, ούτως ή άλλως έκλεισε ο προηγούμενος  μήνας, δεν θα υποστείς  ζημία. 
     Διετέλεσες σχεδόν 5 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στο πλάι της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, δεν έφερες ποτέ αντίρρηση, ψήφιζες πάντα  θετικά,  όπως στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο όπου πάλι ψήφισες ΝΑΙ στο τεχνικό πρόγραμμα / προϋπολογισμό του 2019. - Τι περίεργο............🐒🐒🐒..............



             Σε τίμησε η παράταξη και o Δήμαρχος με τη θέση του Αντιδημάρχου για 2 Χρόνια, ήσουν για 2,5 χρονια Πρόεδρος Σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχοντας και την αποκλειστική οικονομική διαχείριση αυτής.
       -Σίγουρα έχεις και εσύ τη δική σου θέση στην επιτυχία της Δημοτικής Αρχής. 
    -Οπως ολα δείχνουν καθοδηγήσε από το Μέντορα σου.

           Για να είμαι ειλικρινής απέναντι σου, προ καιρού είχα προτείνει στον κύριο Δήμαρχο να διαγράψει δύο από εσάς, αλλά δεν το έκανε διότι σας σεβάστηκε και τον νοιάζει η ηθική όπως μου είπε. 

       Παραιτήθηκες απο Αντιδήμαρχος και ανεξαρτητοποιείσαι αλλά κρατάς και εσύ τη θέση; -η οποία ανήκει στην παράταξη που σε εξέλεξε, φαντάζομαι θυμάσαι πως τα κάναμε τότε - τι να κάνουμε ο Μέντορας βλέπεις. 

       Δεν συμβαδίζουν η θετική ψήφος με την άρνηση και διαφωνία όπως δεν συμβαδίζει η ανεξαρτητοποίηση και συνάμα παραμονή. 
          Ας μην κοροϊδευόμαστε, πάντα υπάρχει κάποιος λόγος, δεν υπάρχουν αποτελέσματα χωρίς αιτίες, Αλλωστε γνωρίζετε και οι δυο σας πολυ καλα οτι υπάρχει μόνο ένα τρόφιμο που δεν χαλάει.Το μέλι. 😋

Φίλε Πάνο, 
       Κάθε ένας που ασχολείται με την πολιτική και ιδιαίτερα αυτοί που έχουν πολλά Χρόνια θητείας όπως έμπειρες παρατάξεις, για παράδειγμα το Δυνατό Ξηρόμερο, Συμπολιτεία κτλ θα πρέπει να γνωρίζουν οτι: 

"""Τίποτα δεν μπορεί να είναι πολιτικά ορθό αν είναι ηθικά λάθος."""""
Daniel O' Connell

Σε κάποιες περιπτώσεις όμως όπως η δική σου, ο Connell πιθανόν να αναιρείται με το κάτωθι:

""" Όχι μόνο δεν ξέρω το συμβαίνει, αλλά δεν θα ήξερα και τι να κάνω αν ήξερα τι συμβαίνει. """
George Carlin

         Κάπου εδώ λοιπόν αναλαμβάνει ο Μέντορας που αν μη τι άλλο κατακλύζεται από γνώσεις και Ηθική. 

           Καλό θα ειναι φίλε Πάνο να είσαι ο εαυτός σου, σαν γνήσιος Ξηρομεριτης που είσαι και όχι ξενοφερτος να βγεις αντρίκια να πεις τους λόγους που σε οδήγησαν στην παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση σου, γιατί όπως ειδα στην αίτηση όπου και επισυνάπτω δεν αναφέρεται κάποιος λόγος. Έχεις υποχρέωση να ενημερώσεις τους πολίτες και μην κρύβεσαι.

Διαβάστε την επιστολή παραίτησης του ΠΑΝΟΥ ΓΚΟΛΙΑ:


Διαβάστε την επιστολή Ανεξαρτητοποίησης του ΠΑΝΟΥ ΓΚΟΛΙΑ:


         Έχε υπόψιν σου ότι ο συνδυασμός μας Δυνατό Ξηρόμερο δεν πτοείται από απολωλότα πρόβατα.
    -Τις εκλογές αυτές θα τις κερδίσουμε με ότι αυτό συνεπάγεται!!!!
         Να είσαι βέβαιος, πολύ βέβαιος, μα πολύ βέβαιος γιαυτο που σου λέω Πάνο. 

ΥΓ: Το μάτι της Στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλο της, καθώς επίσης η κραυγή της παπιας δεν έχει αντίλαλο, το ιδιο παρατηρείται και σε μερικούς ανθρώπους. 

Φιλικά, 
Απόστολος Ν. Πανταζής 

203 σχόλια:

  1. Ναι δε τολμαει κάνεις... Δίκιο έχεις 11:14...Οπως δε τολμά ο Απόστολος να μιλήσει για τη ταμπακιέρα. Στο ίδιο καζάνι βράζουν όλοι. Πιο τραγελαφικες καταστάσεις από αυτες που συμβαίνουν στο Δήμο ξηρομερου δεν υπάρχουν πουθενα. Ντροπη κυριοι. Αντί να σας πάρει με τις πέτρες ο κόσμος κάθεται και ασχολείται με τα μικροπολιτικα παιχνίδια σας. Ντροπη σας... Ξεφτιλιζεται τον ήδη απαξιωμενο εξαιτίας σας Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη αρετή η υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο