Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Έρχεται ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ με νέο άρθρο για την ανελέητη και προκλητική κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τη Δημοτική του ομάδα!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει ο  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

  -Συνεχίζεται η ανελέητη και προκλητική κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από το Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τη Δημοτική του ομάδα.
  -Απίστευτες αλλά αληθινές δαπάνες σε καιρούς που μεγάλο τμήμα των Δημοτών υποφέρει οικονομικά και όχι μόνο.

-Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 θα δημοσιεύσουμε σχετικό άρθρο.

Ενημερωθείτε- Σκεφτείτε- Αποφασίστε.
Μας αξίζουν πολύ και πολλά περισσότερα.
ΤΟ 2019 ο Δήμος χρειάζεται πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

18 σχόλια:

  1. Κώστα προχωρά . βγάλε στον αέρα και τα τιμολόγια του ΚΑΣΟΛΑ από τοτε που ήταν στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και στο ΦΟΣΔΑ . Εκεί θα βρεις πραγματική κατασπατάληση δημοσίου χρήματος ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δάσκαλε βγάλτα όλα στον αέρα. Το ξέρω, μου τα έδειξες, έχεις πολλά στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ.Τριαντακωνσταντη,εχω μια απορια.Επειδη ειμαι απο αλλο δημο και συνεχεια διαβαζω καθημερινα και ανελλειπως στο blog τα αρθρα σας,μου γεννατε μια ευλογη απορια οπως πιστευω και σε πολλους αλλους αναγνωστες και φιλους της ιστοσελιδας.Καθε φορα το ιδιο θεμα στο δημο σας σχετικα με την αδιαφανεια το φαγοποτι τις αναθεσεις κτλ κτλ.......Μα με τοσα που γραφετε επρεπε να εχει επεμβει μεχρι και το FBI..........εχω αδικο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ! 720 μ.μ.
      Εδώ στο δήμο αυτό του Ακτίου Βόνιτσας τον Ιστορικό Δήμο
      μόνο ο Κώστας έχει τέτοιες αντιπολιτευτικές πολιτικές ικανότητες.
      Τον Εμπιστευόμαστε τον Κώστα Μας ! Απόλυτα δηλαδή 100 %
      Είναι θέμα δηλαδή πρωτίστως Πολιτικής Εμπιστοσύνης

      Διαγραφή
  4. Ευτυχώς υπάρχει ο Κώστας και μαθαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4:06 μμ Αγαπητέ Αναγνώστη . Εκανα αίτηση στο Κέντρο Μέριμνας να μου δοθούν τα Χρηματικά Εντάλματα πληρωμής πριν την 01-09-2014 και στην απάντηση που υπογράφει ο κ Παντελής Αποστολάκης αρνήθηκε να μου τα δώσει. Γιατί δεν θέλει ο κ Παντελής Αποστολάκης να μάθουν οι δημότες ;Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Πάντως ότι γνωρίζω θα τα δημοσιεύσω για όλα και για όλους. Να είστε σίγουρος για αυτό. Σας προσκαλώ στη παρουσίαση του βιβλίου μου.
    Kώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:20 μμ Αγαπητέ Αναγνώστη , σας ευχαριστώ που διαβάζετε τα άρθρα μου.

    Σας προσκαλώ στη παρουσίαση του βιβλίο μου. Έρχεται τσουνάμι αποκαλύψεων.

    Αν δεν μπορείτε να έρθετε , πάρτε τηλέφωνο να σας το στείλω ΔΩΡΕΑΝ.

    Αντιλαμβάνεστε ότι κάποια θέματα που θίγετε στο σχόλια σας, σεβόμενος τη Δικαιοσύνη ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ προς ΤΟ ΠΑΡΟΝ κάτι σχετικό.

    Πάντως έχω εμπιστοσύνη στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    Κρατείστε το, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θέμα είναι ότι βλέπεις ακόμα κόσμο που δεν έχει φάει λεφτά να μιλάνε ακόμα για Αποστολάκη. Καμία σωτηρία στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Αν τον ξαναβγαλετε θα είστε άξιοι της μοίρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ?ΦΑΓΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΌΝΟΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΛΑΜΌΓΙΑ?ΤΣΙΜΠΑ ΕΠΆΝΩ ΣΑΣ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΏΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΒΡΕΊΤΕ ΛΑΓΟΎΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ ΚΛΈΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Καργιολης στην Κατούνα είναι είδος προς εξαφάνιση έχει το ψευτο Θόδωρο εδώ να λέει και να τάζει αλλά και τα βλάχικα πρόβατα ξυπνησανε. Κασολας και Μασούρας εδώ μόνο ακούγονται. Η λέξη Αποστολάκης είναι σαν το Μαυρογιαλουρο
    ,Μουντζονουν όλοι με χέρια και με ποδάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε των 7:20 αν ήταν Αμερική εδώ θα είχε επέμβει το FBI,αλλά επειδή εδώ το κράτος είναι μπ@@ρ@@λο και δεν επεμβαίνει, κάνει κακό ο άνθρωπος που κάνει αποκαλύψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4:06 μηπως θες να δεις τα τιμολόγια του Παντελή ;θα έχει πολύ ενδιαφέρον πες στο Κώστα θα πέσει πολύ γέλιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είστε καλά ρε εκεί στη Βόνιτσα...;Τα μαγαζιά ερήμωσαν όλα,η κτηνοτροφία εξαφανίστηκε οι επαγγελματίες σβήνουν,οι ψαράδες άνω των 60 ετών.Τι περιμένετε,βρε ουστ από κει!ποιος κυβέρνησε τα τελευταία 15 χρόνια;απλά πράματα ρεεεε....Α ξέχασα μπορεί να φταίει κ ο ζαβερτιανος Σολδάτος για όλο αυτό!ΧΑ,χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O Kασόλας και η Βασιλάκου που ήταν Πρόεδροι στο Κέντρο Μέριμνας δεν ανέβαζαν στη διαύγεια τα Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής. Πράξη καθαρά παράνομη. Ο Παντελής Αποστολάκης δεν τα δίνει στο Κώστα. Γιατί ; Αποστολάκης Γιώργος και Σολδάτος Νίκος έχουν τεράστιες ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να δούμε στο τέλος πόσοι από εσας θα ψηφίσετε τον Κώστα στις εκλογες? Αλλά νομίζω ότι όλοι εσείς "δήθεν" τον στηρίζετε εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η κ Καρέλου, ο κ Φραδέλος, ο κ Κουτιβής συμφωνούν ή διαφωνούν με το ότι ο κ Παντελής Αποστολάκης δεν έδωσε τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής επί κ Σολδάτου, κ Κασόλα και κ Βασιλάκου; Aν έχουν πολιτικό ανάστημα να απαντήσουν. Διαφορετικά …..τα υπόλοιπα...… εννοούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο αναγνωστης των 7:20!!!!Χαιρομαι για την γνωριμια κ.Τριαντακωνσταντη και σας ευχομαι καλούς και πολλους αγωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο