Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Σε μια κατάμεστη αίθουσα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ "Ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ" | ΦΩΤΟ







          Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Βονιτσάνων Αθήνας, σήμερα το πρωί Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στο καφενείο "Η ωραία Ελλάς", πλησίον μετρό στο Μοναστηράκι στην Αθήνα, στην κατάμεστη αίθουσα, παρουσία όλων των μελών, πατριωτών και φίλων του. 
        Στην πολύ ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα η πρόεδρος του συλλόγου κα Σταματία Κυρίκου– Καραούλη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Πίτα, καλωσόρισε τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα, μίλησε εν συντομία για τις δράσεις και τους στόχους του συλλόγου για τη νέα χρονιά και ευχήθηκε για το 2019, υγεία, δημιουργία, αγάπη και προσφορά στην Βόνιτσα και τον πολιτισμό........



         Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Δημήτρης Μασούρας ο οποίος αναφερθηκε στο κτηματολόγιο, ο πρόεδρος της Αμφικτιονίας Ακαρνάνων κ. Φίλιππος Ντόβας ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Συμβούλος στην Αττική με το συνδυασμό του Γ. Πατούλη και ο εκπρόσωπος κ. Φωτόπουλος Ιωάννης της σχολής της Επαγγελματικής - Τεχνικής Σχολής GRAND FOYER, Λουίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου, Αθήνα, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την προσφορά που ισχύει για όλα τα μέλη του Συλλόγου των εν Αθήναις Βόνιτσανων ότι όποιος επιθυμεί να κάνει εγγραφή στη σχολή θα έχει 50% έκπτωση στα δίδακτρα.

Στην κατάμεστη αίθουσα παρευρέθηκαν, ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Δημήτρης Μασούρας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, ο πρόεδρος της Αμφικτιονίας Ακαρνάνων Φίλιππος Ντόβας, ο εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» Χρυσόστομος Πατούλας, ο Λιάτσος Χρήστος αντιπρόεδρος του συλλόγου των απανταχού Παλαιριωτών "Η Κεχροπούλα", το μέλος του Κ.Σ. της ΟΠΣΥΞ Βασίλης Μπουρνάζος, κ.α.



































































7 σχόλια:

  1. Ήμουν παρόν στην σημερινή εκδήλωση του συλλόγου μας. Όλα ήταν ωραία. Μου άρεσε πολύ ο λόγος του κ Μασούρα. Εύχομαι, εφόσον ήταν ο μοναδικός που έκανε το ταξίδι και μας τίμησε με την παρουσία του, να του δοθεί η ευκαιρία να γίνει δήμαρχος. Ας είναι αυτός η αρχή της αλλαγής στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεβασε ολα τα σχολια βρεεεεερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μένα μου αρέσουν οι συναντήσεις με αξιοπρεπή φιλαράκια της ιδιαίτερης πατρίδας μας
    Ανταλλάσουμε χρήσιμες πολιτικές απόψεις και αυτοβελτιώνουμε μέσα από τον δημοκρατικό διάλογο την πορεία μας προς το μελλον του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχα χρόνια να παρευρεθώ σε συνεστίαση του συλλόγου των Βονιτσανων και πραγματικά το χάρηκα! Είδα τόσους Βονιτσανους που είχα να τους δω από τότε που έφυγα από την πατρίδα μου. Συγκινήθηκα , θυμήθηκα τη μάνα μου , τη γειτονιά μου, τους συμμαθητές και φίλους μου. Ευχαριστώ πολύ την πρόεδρο του συλλόγου Ματουλα Καραουλη για την πρόσκληση που μου έκανε και για τις ευχές που μου έστειλε τη νέα χρόνια. Να είστε γέροι. Σας ευχαριστώ για όλα . Πολύ το χάρηκα σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι ο νεαρός Μασουρας άλλαξε το επίπεδο κ το νόημα της εκδήλωσης Μπράβο βαρεθήκαμε να βλέπουμε Δημάρχους κ υποψήφιους με τα μάτια πριζμενα από το ξενύχτι χαιρετουρα μόνο χωρίς λόγο χωρίς αντικείμενο. Ένα μεγάλο μπράβο κ στην πρόεδρο τ συλλόγου την κυρία Καραουλη. Νέοι άνθρωποι μπροστά! Παντού να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχα κάποτε παλιά πάει σε εκδήλωση σε συλλογο αλλου μακρινου δημου και ήταν θυμαμαι οι πολιτικοί περισσότεροι από τους καλεσμένους μέλη του συλλόγου
    έκτοτε δεν ξαναπήγα σε τέτοιες εκδηλώσεις.
    ας ελπίσουμε οι σύλλογοι να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην πραγματική αποστολή τους μέσα στην κοινωνία για την κοινωνία
    και κανεναν άλλον σκοπό.
    Μόνο έτσι θα να ξαναποκτήσει νόημα το πολιτιστικό κίνημα γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο