Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Κέρδισε το στοίχημα για την ακτοπλοϊκή σύνδεση ο Καραπάνος

Από τον προσεχή Μάιο αναμένεται να ξεκινήσουν καθημερινά τα δρομολόγια από το λιμάνι του Μεσολογγίου για τα νησιά του Ιονίου, Κεφαλονιά και Ιθάκη. Πρόκειται για μια ακτοπλοϊκή σύνδεση που φάνταζε από ένα σημείο και μετά όνειρο απατηλό.
Μια ιδιωτική εταιρεία όμως έρχεται να πραγματοποιήσει αυτό που πολλοί ονειρεύονταν αλλά δεν τολμούσαν… Στο πρόσωπο όμως του δραστήριου δημάρχου Νίκου Καραπάνου βρήκε την συνεργασία που έψαχνε. Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες και χωρίς πολλές φανφάρες προχώρησε η υλοποίηση ενός βαρυσήμαντου έργου που θα δώσει στο Μεσολόγγι αναπτυξιακή πνοή. Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θεωρούμε δόκιμη την συνεργασία του Δήμου Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής, ώστε να ικανοποιηθεί με τον καλύτερα δυνατό τρόπο, η διαχρονική επιθυμία των κατοίκων και φορέων. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο της
Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για την άριστη συνεργασία, η οποία οδήγησε στο σημερινό αποτέλεσμα».

 http://sinidisi.gr

8 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ
    ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ .ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΛΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ
    ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ
    Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΟΣ
    Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΙΟΝΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η εξελιξη "τελειώνει" τον Αστακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίποτα δεν τελειώνει και τίποτα δεν αρχίζει ή μάλλον τα "Πάντα ρεί" εάν θέλουμε να το εκφράσουμε με την γνωστή ρήση
    Το σύμπαν και ο κόσμος είναι μία αδιάκοπη-συνεχή κίνηση και σημασία έχει να μπορούμε να συντονιζόμαστε και να προσαρμοζόμαστε ως άτομα και ως κοινωνία ατόμων-ανθρώπων στην διαρκή κίνηση και ροή των πραγμάτων γενικότερα.
    Κοινωνινή και πολιτική αισιοδοξία λοιπόν-αισιοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απλα θα μοιραστεί ο κοσμος . οσοι ειναι ποιο κοντα αστακο θα φεύγουν απο εκει για τα νησιά .και το αντίστροφο . μεγαλο ρολο θα παιξει και η τιμη εισιτηρίων βέβαια . ίδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ολοκληρωθεί άμεσα ο δρόμος μπαμπινη αστακός (υπολοιπυ τμήμα) ειδάλλως καί τά οχήματα της Εγνατίας από Μεσολόγγι θα πήγαινουν ιθακΙ Κεφαλονιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ιστεύω ότι είναι μία μεγάλη επιτυχία του Δήμου Μεσολογγίου και του Δημάρχου κ Καραπάνου. Αντίστοιχα εκτιμώ ότι θα έχουμε μία αυξανόμενη αρνητική εξέλιξη για τη πόλη του Αστακού και του δήμου ξηρομέρου γενικότερα. Θα επηρεαστούν αρνητικά πολλά μαγαζιά, τα ταξί, εστιατόρια, ταβέρνες,καφετέριες, ξενοδοχεία, δρομολόγια ΚΤΕΛ κλπ.... Πιθανόν αργότερα σε επόμενη φάση να καταργηθεί η γραμμή Αστακού ως μη συμφέρουσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δίκαια τελειώνει τον Αστακό αυτή η εξέλιξη αφού η πρόσβαση σ αυτόν είναι τουλάχιστον επικίνδυνη (τσακιέται λύκος που λένε και τα σβερδομούλαρα του Ξηρομέρου!!!).
    Ο Αστακός έχει ο,τι του αξίζει διότι ο κόσμος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις επιλογές του επί σειρά ετών. Επιλέχθηκαν πρόσωπα που διαχειρίστηκαν τα προβλήματα της περιοχής με το χειρότερο τρόπο θέτοντας τα προσωπικά τους οφέλη πάνω απ όλα. Τα αποτελέσματα τα ζούμε καθημερινά: οικονομικός μαρασμός, ανεργία, φτώχεια, γήρανση του πληθυσμού.
    Και μέσα σ όλα αυτά βλέπουμε υποψηφίους Δημάρχους ανθρώπους που συνέβαλαν αποφασιστικά στη δεινή κατάσταση που έχει περιέλθει ο τόπος. Πώς να ελπίζει κανείς? Ζούμε την απόλυτη παράνοια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗ ΤΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ
    Εμείς οι ίδιοι τους δινουμμε την δύναμη να μας κυβερνούν...
    ΠΡΈΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ ΕΜΕΊΣ ΟΙ άσκεπτοι ψηφοφόροι
    ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ αυτοκριτική μας
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ότι εμείς οι ψηφοφόροι ψηφίζουμε.
    ΕΆΝ ΤΟ ΤΡΑΊΝΟ Η ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΈΧΕΙ ΚΑΛΟΎΣ ΟΔΗΓΌ
    ΔΙΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΎΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΉΣ
    ΤΟ 80-90 % ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΆΡΤΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΆ ΛΈΜΕ : γιατί δεν έχουμε δρόμους και υποδομές?



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο