Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ: Ενώ δεν θα πληρώνουν διόδια σε όλη την Εγνατία οι άνεργοι, στα ΔΙΟΔΙΑ ΑΚΤΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ… ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ...

        Σύμφωνα με δημοσίευμα του mypreveza.gr, από όλα τα διόδια της Εγνατίας μόνο στην Υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας – Ακτίου δεν θα περνούν δωρεάν οι άνεργοι!
       Πριν λίγες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας δεκάδες δημοσιεύματα, σχετικά με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν το καλοκαίρι, ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης αναφορικά με τις μεγάλες αυξήσεις που θα επιφύλασσε το 2019 για τους οδηγούς που διέρχονται την Εγνατία Οδό........



        Οι επίμαχες αυξήσεις τελικά «πάγωσαν» αφού η Κομισιόν δεν έχει εγκρίνει την τιμολογιακή πολιτική που είχε αποφασίσει η κυβέρνηση  και η οποία έπρεπε να ισχύσει από την 1/1/2019.
          Στην ίδια ΚΥΑ εκτός από τις μεγάλες αυξήσεις προβλέπεται η κατάργηση κάθε απαλλαγή από την πληρωμή διοδίων, με την εξαίρεση των ανέργων οι οποίοι θα διέρχονται δωρεάν, όταν δείχνουν την κάρτα ανεργίας.

        Για την ευρύτερη περιοχή μας, η ΚΥΑ αυτή κρύβει ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο. Το ευχάριστο είναι πως, παρά το γεγονός ότι την αρμοδιότητα των διοδίων της Υποθαλάσσιας Σήραγγας Πρέβεζας – Ακτίου έχει η Εγνατία Οδός Α.Ε. δεν προβλέπεται καμία αύξηση στην τιμή των διοδίων. 
      Το δυσάρεστο είναι ότι από όλα τα διόδια αρμοδιότητας της Εγνατίας Οδού, αυτό της υποθαλάσσιας θα είναι το μόνο στο οποίο οι άνεργοι δε θα έχουν δωρεάν διέλευση!

https://www.mypreveza.gr/

3 σχόλια:

  1. Ακριβό μου διόδιο
    Όλο μου βάζεις εμπόδιο
    Άνοιξέ μου ελεύθερα να περνώ
    Να πηγαίνω στο χωριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδια αμα το παρουμε ετσι οι περισσοτεροι στην ελλαδα ανεργοι ειναι..αρα ποιος θα πληρωνει στο τελος?κλασικα μονο ο αγροτης..αυτος δε δικαιουται τιποτα ποτε..εισαι αγροτης δηλωμενος?την πατησες.δεν εχεις ελαφρυντικα πουθενα.πληρωνεις παντου κ τα παντα ααχετα αν εισαι χρεωμενος μεχρι το λαιμο..το ηθικο διδαγμα λοιπον ποιο ειναι?οτι σημερα πρεπει να εισαι ανεργος αν εισαι εξυπνος..δεν πληρωνεις διοδια..παιρνεις επιδοματα ανεργιας..παιρνεις κεα..παιρνεις μερισμα..παιρνεις ολα τ αλλα βοηθηματα οικογενειακα κτλ..κ καθεσαι σταυροποδι κ ζεις μια χαρα.βασιλικα.ο αλλος που δουλευει τρεχει ολη μερα..ξεπλατιζεται..γυριζει σπιτι του κουρασμενος δε βλεπει γιορτες οικογενεια για να παρει 500 ευρω..αρα ποιος ειναι πιο εξυπνος??κατσε δουλεψε εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι ο βουλευτής Λευκάδος Καββαδας τι λεει στον κοσμο πως πετυχε; Ό,τι να ναι κι αυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο