Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ: Εκδήλωση-Διαμαρτυρία για να μην κλείσει η Εθνική Τράπεζα στον Αστακό!

ΚΑΛΕΣΜΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

          Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών πιστός στην εξαγγελία του για διαρκή ενημέρωση και κινητοποίηση των Αστακιωτών, αλλά και όλων των συμπολιτών μας του Δήμου Ξηρόμερου, για το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να διακόψει τις εργασίες του το κατάστημα που έδρευε στην έδρα του Δήμου Ξηρομέρου, τον Αστακό και με δεδομένο τα μεγάλα προβλήματα που θα παρουσιαστούν όχι μόνο στους δημότες του Αστακού αλλά σε όλους τους δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18.30μμ, στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης της Στοάς του Βιβλίου,  Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Αθήνα.....



        ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να παρευρεθείτε, να ενημερωθείτε και να τοποθετηθείτε πάνω στο μείζον αυτό θέμα και να υπογράψουμε ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας, ως πρώτη αντίδραση στην απόφαση αυτή, το  οποίο θα το καταθέσουμε στην Εθνική Τράπεζα.
         Έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν όλοι οι Βουλευτές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς και οι π. Βουλευτές και πολιτευτές του Νομού, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, από τους οποίους θα ζητήσουμε να δεσμευτούν, μαζί με όλους εσάς που θα παρευρεθείτε, ότι θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτή την απρόσμενη, ακατανόητη, δυσάρεστη αλλά οικονομικά και αναπτυξιακά καταστροφική για τον Δήμο μας απόφαση της Διοίκησης της ΕΤΕ. 

10 σχόλια:

  1. παντελώς και στον αέρα έτσι να περνάει η μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Νομιζεις ότι όλα οσα κανουμε σαν συλλογος είναι για να περναει η ημερα τοτε προβληματίζομαι για το επιπεδο σου. Θεωρεις ότι 7 μελη του Δ.Σ θελουν να περασει η μερα τους και σχολουνται δεκαπέντε μερες με το συγκεκριμενο θεμα ; Αν εσυ από εμπειρια τρως τον χρονο σου ετσι μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!! Εγω παντως προσωπικα εχω τριαντα θεματα την ημερα να την περασω και τα κανω περα γιαα την επιτυχια του σκοπου του συλλογου ..Αυτή η όμως η τοποθετηση σου είναι μια μικρη μικρογραφια πολλων από εσας που καθεστε όχι σαν φυσιολογικοι σε μια καρεκλα αλλα θελετε δυο για να ειστε τεντωμένοι καλυτερα και να σχολιαζετε τα παντα χωρις λυσεις
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Μπόνη το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά , τι να πάει να κάνει στην τράπεζα, για αυτό τι να κάνει κι η τράπεζα, αν δεν φύγει τώρα, θα φύγει πιο μετά... Άμα δηλαδή όλοι αυτοί που ναι εκεί βρείτε μια λύση για το πρόβλημα το πραγματικό τοτε μάλιστα! Αλλιώς σε κουβέντες να βρισκόμαστε! ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω μια προσπάθεια ο ένας να προσπαθεί να ταΐσει τον άλλο σανό, για δικούς του λόγους, και άλλος να πικαρει άλλους λέγοντας εξυπνάδες. Έπρεπε όλοι να γνωρίζετε ότι η ΕΤΕ έχει περίπου 1800 καταστήματα . Υπάρχει μνημονιακη υποχρέωση να αφήσει μόνο 1000 καταστήματα . Έτσι υποχρεωτικά θα κλείσει 800 καταστηματα. Η τράπεζα έβαλε τους οικονομολόγους της να κάνουν τους λογαριασμούς τους για το ποια καταστήματα πρέπει να κλείσουν. Ένα από αυτά είναι και του Αστακού . Τώρα τι θέλει ο καθένας και τι τσαμπουναει είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Η πραγματικότητα είναι αυτή και τίποτα δεν μπορεί να την αλλάξει. Ίσως να άλλαζε αν πριν πολύ καιρό ότα μάθαμε ότι το κλείσιμο καταστηματων ειναι μνημονιακη υποχρέωση να υποψιαστουμε οτι θα κλείσει του Αστακού και με σοβαρα επιχειρηματα να παρεμβουμε στην τραπεζα οσο και στην πολιτικη ηγεσία. Κατι που δεν εγινε γιατι κοιμούνται όλοι τον υπνο του δικαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκατό Τράπεζες να έχουμε στο Ξηρόμερο και στον Αστακό και ραγδαία οικονομική ανάπτυξη να έχουμε,
    τίποτα δεν θα καταφέρουμε ως τοπική κοινωνία εάν δεν διατηρήσουμε τον Πολιτικό μας Πολιτισμό.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο.
    Δεν ξέρω αν θα καταφέρετε να αναστείλετε την απόφαση της Ε.Τ.Ε αλλά ξέρω ότι είναι λίγες οι φορές που αποκτάει δυναμική η αγωνία για τον τόπο.
    Μακάρι να έχει συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πατριωτες.
    Τι δεν καταλαβαινετε,πολυ απλα το ειπε ο Ν.Μπογιοπουλος στο βιβλιο του.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Διαβασα πολλα σχολια αλλα μου αρεσε καποιο που ηταν απλα διατυπωμενο για να το καταλαβη
    και εκεινος που κατοικει πχ στα βλυζιανα
    διαβαστε καποιο σχολιο που δανειστηκα απο αλλο δημοσιευμα

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΡΕ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ
    ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ
    ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ
    ΑΛΛΕΣ ΟΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
    ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΑΞΟΥΝ ΣΥΡΤΑΚΙ ΜΕ ΚΑΡΤΣΙΛΑΜΑ
    ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΕΝΟΙΚΙΑ ΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΗΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΟΩ .ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΕΙΤΕ ΚΟΚΙΝΟΣ ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΑ
    ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΛΘΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ INTERNET MPAKINGK KAI
    KANEI ENA ΣΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ .
    ΓΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ ΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.
    ΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 7 πμ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ,ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως γιατί γράφεις σε κεφαλαία γράμματα και του βγαίνουν τα μάτια του moderator...μέχρι να τα διαβάσει και να τα εγκρίνει ...εαν τα εγκρινευ ...οποτε βαριέται και τα απορρίπτει.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο