Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας: "Πυρά" στη δημοτική αρχή για τα όσα δεν έγιναν στη διάρκεια της τρέχουσας δημοτικής περιόδου στην Κατούνα








ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίλτος Πάτσης 

         Ιδιαίτερα θερμή προοιωνίζεται η προεκλογική περίοδος στον δήμο Ακτίου Βόνιτσας και μία πρώτη εικόνα δόθηκε στην διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στην Κατούνα, με το δήμαρχο και τις δημοτικές παρατάξεις να ανεβάζουν τους τόνους.
       Οι δημοτικές παρατάξεις διασταύρωσαν τα ξίφη τους, κορυφώνοντας την οξύτητα της πολιτικής κριτικής τους για τα όσα δεν έγιναν σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας δημοτικής περιόδου στην Κατούνα, όπως τα δημοτικά σφαγεία, το φράγμα Αχυρών, τα λουτρά Τρύφου, το άνοιγμα του γραφείου Γεωργικής ανάπτυξης, με ποιά απόφαση και προυπολογισμό φτιάχτηκε το γήπεδο της Κατούνας, και πολλά άλλα....

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ....




























10 σχόλια:

  1. Η Κατούνα μεταμορφωθηκε μέσα σε τεσσεραμιση χρόνια. Ο κόσμος το βλέπει. Όσο για τα σφαγεία, η δημοτική αρχή τρέχει για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Τα λουτρά Τρύφου έπρεπε να εκκαθαριστουν από τους αρμόδιους, όπως έπραξε η δημοτική αρχή σωστά. Ο πρόεδρος Τρύφου είναι ενήμερος, όσο και για το δρόμο Τρύφου που πήγαν οι μελετητες, για να δουν τη ζημιά. Το γήπεδο είναι έγινε. Τόσα έργα δημοπρατήθηκαν, αλλά δεν είχαν σήμερα τι να χρεώσουν στο δήμαρχο. Μόνο φωνές και νεύρα είχαν δώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μονο που καταφερατε ειναι να ψηφισετε αυξηση στο παγιο καταναλωση νερου για την Κατουνα, οταν η Κατουνα εχει φυσικη ροη, με μονο αστειο επιχειρημα ''να πληρωνουν ολοι οι δημοτες το ιδιο'', και αντι να μειωσετε τα παγια οπου πληρωναν παραπανω, ως ανταποδοτικο υπερβαρων φορολογικων κρατικων και δημοτικων εισφορων, αυξησατε το παγιο της Κατουνας!
    Ειστε τραγικοι, και μονο για φωτογραφιες τρεχετε ειδικα η πονηρη κυρατσα
    που ηθελε να γινει και αντιδημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και να λέτε ο Αποστολάκης είναι από τώρα Δήμαρχος . Ο Κασολας με τα πρωτοπαλίκαρα στην Βονιτσα που όλη την ημέρα βρίζουν και τραμπουκίζουν έχει ήδη χάσει. Ο Μασούρας σε συζητήσεις με τους συντρόφους του ομολογεί ότι τι ταβάνι του είναι το 18% με 20%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 18-18 % για πρώτη φορά τελειο/άριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι δοκιμασμένοι και αποτυχημένοι να φεύγουν επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το 18% - 20% του Μασούρα, από ποιόν κόβεται; Ο στατιστικός 31 01 19, 7.44 μπορεί να φωτίσει το μέλλον;
    Έτσι για να ξανακάνουμε λογαριασμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς 12:29 π.μ. ειναι δικαιο να πληρωνουμε ολοι οι πολιτες νερο κι εσεις να μην πληρωνετε εκει πανω? Αλλιως ομως ησασταν μαθημενοι, ακομη δεν ξεμαθατε? Κομμενα αυτα που ξερατε, καιρος να πατε μπροστα, ειδαλως καντε αιτηση να πατε σε αλλο δημο. Κι αυτη η δηθεν "πονηρη κυρατσα", που ενα βλαχαδερο σαν εσενα θα μπορουσε να γραψει τετοιον χαρακτηρισμο, σας ξεβρωμισε εκει πανω και καθε μερα τρεχει να λυσει τα προβληματα. Της αξιζει λοιπον και με το παραπανω να γινει Αντιδημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λίγοι...όλοι τους,δυστυχώς.Οι διοικούντες ειδικά φάνηκε ότι δεν έχουν να προσφέρουν κάτι άλλο.Εκτος του δημάρχου και του προέδρου κατουνας δεν άρθρωσαν κουβέντα οι υπόλοιποι. κριμα κ είναι νέοι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πάμε μπροστά δυστυχως.20 χρόνια Αποστολάκη βάλαμε όπισθεν.λευκαδα,Πάλαιρος,Πρέβεζα πήγαν μπροστά.εμεις κοιτάζουμε να ταισουμε κάνα δικό μας,να κάνουμε κάνα τραπεζώμα κλπ...γιατί ρε παιδί μου.αντιπροσωπευει το παλιό αυτό το πονηρο να κοιτάξουμε τώρα που είναι εκλογές να εξυπηρετήσουμε κάναν,λες και έχει να κάνει με πρόβατα.ξυπνατε λοιπόν πριν είναι ΑΡΓΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1:47 μ.μ. τραβά εσύ να πάρεις το λόγο και να προσφέρεις, αλλιώς κάτσε στον καναπέ σου και μη μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο