Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Τα Χριστούγεννα πέρασαν αλλά ο στολισμός παραμένει στη ΒΟΝΙΤΣΑ....

Τα Χριστούγεννα στη Βόνιτσα, δεν έχουν τελειώσει ακόμα...

         Ένας κάτοικος Βόνιτσας μας έστειλε ΦΩΤΟ και μας επισημαίνει ότι αν και πέρασε εδω και μέρες η εορταστική περίοδος, ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας δεν έχει προχωρήσει ακόμη στον πλήρη αποστολισμό της πόλης και συμπληρώνει:
     Ο στολισμός στην κεντρική πλατεία Βόνιτσας έχει εγκαταλειφθεί. Ακόμη να τον αποσύρουν. -Ποιός νοιάζεται για αυτό; -Στοίχισε κάποιο χρήματα. Έγινε με χρήματα του δήμου δηλαδή των πολιτών. Και θα καταλήξουν στα σκουπίδια. 
        Ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, κανένας απο το δήμο Ακτίου Βόνιτσας δεν σέβεται το δημόσιο χρήμα. Κανένας δεν σέβεται τον πολίτη και τον πολιτισμό. Κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και του χρόνου. Δυστυχώς σε αυτόν εδω τον τόπο περισσεύει μόνο η αδιαφορία η κατασπατάληση και η αλαζονεία.....











9 σχόλια:

  1. Σώπα ψέματα μας λέτε,γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνηθως ξεστολιζουμε το πρωτο Σ/Κ μετα τα φωτα που φευγουν οι καλικαντσαροι για να μην στερηθουμε την γιορτινη ζεστη ατμοσφαιρα .Αρα μην γκρινιαζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δούμε πότε θα φύγουν οι καλικάντζαροι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τοσους υπαλληλους εχει αυτος ο δημος(?)τιι..δεν βρεθηκε κανεις να τα μαζεψει?ααα μηπως πρεπει να βαλουμε και αλλους λεω εγω τωρα ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην κατουνα ξεστολιστηκανε ο κουδουνας με την αθηνα την καρελου εχουνε μια πολυ καλη συνεργασια .εσεις εκει στη βονιτσα ειστε οτι να νε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟ ΜΑΣΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ. ΟΠΟΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Βόνιτσα τιμούμε και τους παλαιοημερολογιτες βοιδια.Αυτοι τωρα εχουν χριστουγεννα.Δεν ειμαστε φασιστες και ρατσιστες σαν τα υπολοιπα μερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12,00 Ο κ. ΜΑΣΟΎΡΑΣ είναι έξυπνος και με μορφωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θύμιο να σου ΘΥΜΊΣΩ Ό,ΤΙ ΤΟ 2014 είχες 42 %
    ΚΑΙ ΘΑΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΈΝΟ ΤΗΝ ΘΈΣΗ ΣΟΥ ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο