Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ -ΓΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ




         Επιτέλους ξεκίνησαν οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση του δρόμου, κυρίως στα πρώτα 600μ, που ενώνει τον Πρόδρομο Ξηρομέρου με την Γουριώτισσα, στο Βελανιδοδάσος. 
      Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Προδρόμου κ. Τάκης Παπούλιας, την ασφαλτόστρωση του δρόμου υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και ήδη η παρούσα εργολαβία ξεκίνησε την εκτέλεση χωματουργικών-τεχνικών εργασιών και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα....


















23 σχόλια:

  1. να δουμε ο δρομος απο σουπι αστακου προς παλιομανινα ποτε θα γινει εκει υπσρχει ο παπουλιας εδω στο αστακο δεν υπαρχει κανενας και ο αντιδημαρχος περναει καθε μερα αλλα τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρόεδρος μετά από αυτό είναι και ο πρώτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ασφαλτόστρωση είναι στα πλαίσια της μη υποστήριξης της περιφέρειας προς το Δήμο Ξηρομέρου???
    Ευτυχώς που δεν ειπώθηκε ότι το έργο το έκανε ο Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου φίλε Παπούλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθάρισε ο παπουλιας με την σταρακα, γεια σου προεδραρα, αν δεν σε σαμποταριζαν στο Δήμο θα έγραφες ιστορία στην θητεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το έργο είναι Περιφερειακό. Το μεγαλύτερο κομμάτι έγινε από τις πιστώσεις του προγράμματος 2013-2014 και άρχισε το 2016. Αυτό είναι μέρος πιστώσεων για όλο το Ξηρομερο. Για να μη ξεχνιωμαστε.

    Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018
    Ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης επαρχιακών οδών σε Ξηρόμερο, Μεσολόγγι και Βάλτο
    Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος
    Στην εγκατάσταση εργολάβου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 29/11, παρέστη η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας & Περιβάλλοντος κ. Νίκο Μπαλαμπάνη. Παρόντες ήταν επίσης ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κ. Αλεξόπουλος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων κ. Κιτσοπάνος, ειδικό κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας καθώς και εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι η σύμβαση κατασκευής του έργου «Συντήρηση επαρχιακών οδικών τμημάτων, πρώην επαρχίας Μεσολογγίου, Ξηρομέρου και Βάλτου προϋπολογισμού 1.950.000 ευρώ», υπογράφτηκε μόλις πριν λίγες μέρες από τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα και την ανάδοχο εταιρεία.

    Το φυσικό αντικείμενο του έργου είναι:
    Η άμεση αποκατάσταση βλαβών των οδοστρωμάτων και συντήρηση ασφαλτοταπήτων, η εκτέλεση χωματουργικών-τεχνικών εργασιών και οδοστρωσίας, η αντιμετώπιση ελλείψεων της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, η αποκατάσταση των κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων και του λοιπού εξοπλισμού ασφαλείας της οδού, καθώς και η αποκατάσταση βλαβών των αποχετευτικών συστημάτων της οδού (φρεάτια, τάφροι όμβριων, αγωγοί, κλπ) και καθαρισμός τους εφόσον διαπιστωθεί απόφραξη αυτών, καθαρισμός των πρανών, ερεισμάτων, ρείθρων κ.α.

    Συγκεκριμένα στην παρούσα εργολαβία, οι επεμβάσεις αφορούν κυρίως στα παρακάτω οδικά τμήματα, αρμοδιότητας συντήρησης της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας:
    1. Λεπενού- Όχθια –Γουριώτισσα και κυρίως στο τμήμα Λεπενού- Όχθια
    2. Λεπενού- Κεχρινιά –Σαρδίνια και κυρίως στα τμήματα Κεχρινιά –Σαρδίνια και Λεπενού προς Κεχρινιά σε μήκος περίπου 7.000μ.
    3. Σαρδίνια- Βαρετάδα- Ποδογορά.
    4. Λουτρό – Σταθάς- Εμπεσσός
    5. Εμπεσσός – Περδικάκι – Βρουβιανά –Όρια Νομού.
    6. Γέφυρα Αχελώου (φράγμα Στράτου) – Γέφυρα Ματσουκίου- Σπολάϊτα- Ρουσέϊκα
    7. Γέφυρα Ματσουκίου – Μπαμπαλιό – Καστράκι – Ν.Χαλκιόπουλο- Εμπεσσός-Πατιόπουλο- Φλωριάδα- Όρια νομού(Κομπότι)
    8. Ν.Χαλκιόπουλο-Π. Χαλκιόπουλο-Τρίκλινο.
    9. Γέφυρα Βέργας – Πετρώνα – Αλευράδα-Γέφυρα Τατάρνας
    10. Μπαμπίνη – Σκουρτού- Γουριώτισσα – Ρίγανη –Στρογγυλοβούνι και κυρίως στα τμήματα Μαχαιράς – Σκουρτού και Γουριώτισσα – Ρίγανη –Στρογγυλοβούνι.
    11. Πεντάλοφος- Στρογγυλοβούνι-Πηγάδια(Μάνινα Βλιζιανών) –διασταύρωση ε.ο. Κατοχής- Αστακού και κυρίως στο τμήμα Πηγάδια(Μάνινα Βλιζιανών) –διασταύρωση ε.ο. Κατοχής- Αστακού.
    12. Μαχαιράς –Πρόδρομος δια Χρυσοβίτσας και κυρίως στο τμήμα Μαχαιράς-Χρυσοβίτσα.
    13. Γουριώτισσα –Πρόδρομος και κυρίως στα πρώτα 600μ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    14. Κατούνα – Φυτείες – Κουβαράς και κυρίως στο τμήμα Κατούνα – Φυτείες.
    15. Φυτείες- Μπαμπίνη-Μύτικας δι’Αετού , Αρχοντοχωρίου και Κανδήλας και κυρίως στο τμήμα Αρχοντοχώρι-Κανδήλα- Μύτικας.
    16. Χάνι Μπάγια – Αγγελόκαστρο –Κλεισορεύματα , δια Λυσιμαχείας και κυρίως στα τμήματα Κεφαλόβρυσο – Αγελλόκαστρο και Λυσιμαχεία- Κλεισορεύματα.
    17. Πεντάλοφος – Σταμνά- διασταύρωση με υπ’αριθμ.3 επ. οδό(Χάνι Μπάγια – Αγγελόκαστρο –Κλεισορεύματα)
    18. Αιτωλικό – Σταμνά δια γέφυρας Μπούκας και Αγίου Ηλία
    19. Σ.Σ. Αιτωλικού- Νεοχώρι-(δια περιμετρικής Αιτωλικού) – Αστακός δια Κατοχής , Λεσινίου και Πενταλόφου και κυρίως στα τμήματα περιμετρικής Αιτωλικού και Κατοχής και κυρίως στα τμήματα περιμετρικής Αιτωλικού και Κατοχή –Λεσίνι.
    20. Αιτωλικό – Γουριά –Πεντάλοφο δια Μάστρου
    21. Αστακός –Μαχαιρά- Μπαμπίνη μετά διακλαδώσεως προς Βελά και κυρίως στο τμήμα Αστακός – Βασιλόπουλο – διακλάδωση προς Βελά.
    22. Άγιος Γεώργιος – Ευηνοχώρι.
    23. Μεσολόγγι –Άνω Κεράσοβο- Χάνι Συκιάς δια Ρέτσινων, Ελληνικών και Κάτω Κερασόβου και κυρίως στο τμήμα Αγριλιά – Ελληνικά – Άνω Κεράσοβο.
    24. Πετροχώρι –Κουρμέκι – Αγ. Ανδρέας δι ’Αναλήψεως – Άνω Μακρυνού και Λιθοβουνίου και κυρίως στο τμήμα Άνω Μακρυνού – Μεσάριστα- Λιθοβούνι – Αγ. Ανδρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δημος εκανε την μελετη περιβαλοντικων επιπτωσεων γιατι αλιως δεν θα ξεκινουσε ουτε αυτο το κοματι ουτε το προηγουμενο με το τεχνικο γραφειο του κυριου κακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γοι γοι παπουλια. εισε πρωτοσ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι δουλειά έχει ο Παπούλιας και ο Δήμος .
    Αυτό το έργο είναι από την εργολαβία συντήρηση οδοποιίας Ξηρομερου από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το 2018 και απλά άργησε ο εργολάβος να τελειώσει αυτό το κομμάτι .
    Γι αυτό σιωπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι δουλειά έχει ο Παπούλιας και ο Δήμος .
    Αυτό το έργο είναι από την εργολαβία συντήρηση οδοποιίας Ξηρομερου από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το 2018 και απλά άργησε ο εργολάβος να τελειώσει αυτό το κομμάτι .
    Γι αυτό σιωπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο Δήμαρχε πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στον Πρόεδρο.Πάμε γερά σε θέλουμε Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεστε του να κλείσει καμία τρύπα στην άσφαλτο που χουμε καταστρέψει τα αυτοκίνητα και αφήστε τα μπράβο σε έργο που εκτελείται από τη περιφέρεια .Προβατα

      Διαγραφή
    2. Η περιφέρεια ήρθε μόνη της εξ ουρανού και έκανε της εργασίες

      Διαγραφή
  12. αν επικρατήσει κοινή λογική όλα γίνονται και με τον χρόνο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον Παπούλια τον σαμποταριζε ο λαινας γιατί του πήγε κόντρα στην ένωση και δεν ακολούθησε την γραμμή τον προβάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Παπούλια τον έβγαλε πρόεδρο ο Λαϊνάς μην το ξεχνάτε

      Διαγραφή
  14. Και ο Παπούλιας τον στηρίζει από το 1998 και το 2010 όταν έκανε την κολοτουμπα και πήγε με τον λύτρα δεν τον πούλησε ο Παπούλιας ο νικολες τον πούλησε και τώρα είναι αγκαλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ηθική δέσμευση:
    Την επόμενη τετραετία όλοι οι δρόμοι της περιοχής μας,
    θα είναι Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να μας δειξετε ενα έγγραφο που ζηταμε αυτα τα εργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το έγγραφο φίλε είναι ότι Παπούλιας το πανηγύρι στις 29 Αυγούστου είχε σταρακα λύτρα γαλουνη πάνταζη αντιδήμαρχους και αυτό τα λέει όλα και κάνει τι δουλειά του αθόρυβα πάντα για το καλό του χωριού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο