Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Απο την Επιτόπια Επίσκεψη του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ, σε Γήπεδο ΒΟΝΙΤΣΑΣ και "Πάρκο" ΠΑΛΑΙΡΟΥ προκύπτουν νέα ερωτήματα που χρειάζονται απαντήσεις! | Ζητείται διαφάνεια, ενημέρωση, σεβασμός του δημόσιου χρήματος...

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Τα πάντα στη δημοσιότητα.
Πάρτε το μέλλον του Δήμου  στα χέρια σας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Γράφει ο: Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


     ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
       Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
********
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
-ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.
-ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.
-Για άλλου είδους ευθύνες (αν υπάρχουν) ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
           Πριν λίγες ημέρες πήγα σε πολλά σημεία του Δήμου. Βρέθηκα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Βόνιτσας. Στο γήπεδο αυτό έγιναν παλιότερα πολλοί αγώνες και η ομάδα της Βόνιτσας γνώρισε πολλές χαρές. Παιζόταν τότε σπουδαίο ποδόσφαιρο......


    
    Η Δημοτική αρχή τη τρέχουσα δημοτική περίοδο μετέτρεψε το γήπεδο όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες. -Ρωτήθηκε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης από το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λιάπη να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με αυτό το έργο. Ως συνήθως ο Δήμαρχος στα δύσκολα ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ. ΠΕΤΑΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.

Παρακαλώ δείτε τις φωτογραφίες:.....


             Είναι φανερό ότι το γήπεδο μπαζώθηκε. Σύμφωνα με το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη μεταφέρθηκαν 14.000 κυβικά μέτρα μπάζα και μετά το μπάζωμα θα τοποθετηθεί συνθετικός τάπητας, θα δημιουργηθεί και η κατάλληλη υποδομή για την πραγματοποίηση αγώνων στίβου.
  
Τα ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση είναι τα παρακάτω:
1)-Το έργο σε ποιο τεχνικό πρόγραμμα είναι γραμμένο;
2)-Πότε η οικονομική επιτροπή ή το δημοτικό συμβούλιο πήρε απόφαση για το έργο;
3)-Υπάρχει προϋπολογισμός και τεχνική μελέτη για το έργο;
4)-Ποιος ή ποιοι παρέλαβαν το έργο;
5)-Ποιος ή ποιοι βεβαίωσαν τη καλή εκτέλεση του έργου;
6)-Mηχανήματα του Δήμου πήραν μέρος στην εκτέλεση του έργου; -Ποιος υπέγραψε τις διαταγές πορείας; -Ποιες ποσότητες καυσίμων καταναλώθηκαν και από πού αγοράστηκαν;

        Έχει υποχρέωση ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου και Αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι κ. Στούπας, κα Πανταζή, κ. Φραδέλος, κ. Προδρομίτης  ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

    Είτε απαντήσουν, είτε δεν απαντήσουν, αγαπητοί αναγνώστες, τα παρακάτω θέματα είναι βέβαια:
1)-Χρηματικό Εντάλματα πληρωμής με αιτία πληρωμής "Μπάζωμα του γηπέδου Βόνιτσας" ή απόφαση με θέμα "Μπάζωμα του γηπέδου Βόνιτσας" μέχρι σήμερα 17.1.2019 που γράφω αυτό το άρθρο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
2)-Στο υπό έκδοση βιβλίο μου έχει γραφεί το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ που έχουμε πληρώσει για τα γήπεδα.
3)-Οι αρμόδιοι της συντεταγμένης πολιτείας θα ερευνήσουν το θέμα.
      Καλώ και παρακαλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ για συζήτηση στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
**********

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
       Πηγαίνοντας στη Πογωνιά παραμονές των Φώτων μόλις πέρασα το γεφύρι, που βρίσκεται στο δρόμο Παλαίρου- Πογωνιάς εκεί που το καλοκαίρι υπάρχει έντονη δυσοσμία, αριστερά υπήρχε ένα κοπάδι από βουβάλια που βοσκούσε. Μετά από μία ώρα περίπου πήγα προς Πάλαιρο. Πήγα από το δρόμο που βρίσκεται πίσω από τα Κοινοτικά δωμάτια και το Ξενοδοχείο το οποίο ανακαινίζεται και κατέληξα στο λεγόμενο πάρκο. Τράβηξα πολλές φωτογραφίες. 

        Παρακαλώ δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για σήμερα. Σε άλλο άρθρο θα δημοσιεύσουμε και άλλες φωτογραφίες....


        Το να κυκλοφορούν τα βουβάλια και τα πρόβατα στο δρόμο είναι επικίνδυνο. Θα γίνει ατύχημα... 
      Το να είναι η περιοχή πίσω από τα ξενοδοχεία μία απέραντη χωματερή είναι απαράδεκτο. Ανενόχλητα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, αφήνει όποιος θέλει τα σκουπίδια του.  
Αρμόδιοι πάρτε μέτρα. Σε Τουριστική περιοχή αυτή η εικόνα ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ.

Παρακαλώ δείτε τις παρακάτω δύο φωτογραφίες:  

         Εδώ βλέπουμε την είσοδο του "πάρκου" το οποίο βρίσκεται βορειοανατολικά του γηπέδου της Παλαίρου. Παλιότερα δημοσίευσα φωτογραφίες να βόσκουν πρόβατα μέσα στο λεγόμενο πάρκο. Άλλες φορές είδα να βόσκουν βουβάλια. Άλλη φορά είδα σωρούς από άμμο και ένα μηχάνημα χωρίς αριθμούς. Πιθανόν θα φόρτωνε τα μπάζα και θα τα πήγαινε κάπου προς εξυπηρέτηση ημετέρων, κατόπιν εντολών των διοικούντων.
        Τη φορά αυτή δεν υπήρχε μηχάνημα φορτώσεως. Βέβαια κάπου εκεί κοντά θα ήταν. Σωροί από άμμο βλέπετε. Αυτοί θα μεταφερθούν προφανώς προς εξυπηρέτηση  ημετέρων. 
      Το λέω για μία άλλη φορά: Σταματήστε τη τακτική αυτή με τα χαλίκια στους αγροτικούς δρόμους και μάλιστα το χειμώνα. Σεβαστείτε το δημόσιο Χρήμα. Λειτουργήστε με διαφάνεια.  Προχωρήστε σε ασφαλτοστρώσεις σταδιακά των αγροτικών δρόμων. Βέβαια ανάλογα ερωτήματα που  έθεσα στη ενημέρωση 1, αυτόματα τίθενται και εδώ. Ζητούν απαντήσεις. ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ; -ΟΨΟΜΕΘΑ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ
        Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά με τα μπάζα, τα χαλίκια και γενικότερα τα έργα σε όλο το Δήμο δεκαετίες τώρα, τα βλέπω σε κάθε διαδρομή που κάνω τα ξέρετε και εσείς, τα συζητάτε όλοι, όταν ζητάω μελέτες και προϋπολογισμούς παίρνω την απάντηση: "Το αίτημα σας τυγχάνει απορριπτέο και να μην ενοχλείτε τις υπηρεσίες του Δήμου". 
      Στο υπό  έκδοση βιβλίο μου το ποσό που πήγε στα μπάζα και τα χαλίκια είναι πέρα και πάνω από κάθε λογική. -Τούτη τη φορά ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ. 

Ενημερωθείτε- Σκεφτείτε- Αποφασίστε.
Μας αξίζουν πολύ και πολλά περισσότερα.
ΤΟ 2019  ο Δήμος χρειάζεται πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
  Η κατασκευή του λεγόμενου πάρκου, η μελέτη, ο προϋπολογισμός, η παραλαβή θα ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΑ. Ας μην ξεχνούν κάποιοι το 2019 είναι έτος ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΥ ελέγχου των Δήμων. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. 
    Βέβαια κάποιοι που τους χαρακτηρίζω πολιτικά αποτυχημένους ενοχλούνται. Με αφήνει παγερά αδιάφορο. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ή ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ για το σκοπό δημιουργίας του πάρκου και τα ποσά που κατασπαταλήθηκαν κατά τη γνώμη μου ΑΣΚΟΠΑ.






29 σχόλια:

  1. Irthe i anaptiksi kosta,aytous thelei distixos to sistima ,as prosexame.Stis ekloges tou maiou o laos na psifisi me to mialo tou kai sosta kai oxi pali me ta simgeronta tou kai gia tin parti tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλα μας εσυ για προβατα που εχεις και σε διαβαζουνε ... καθε φορα τις ιδιες @@@@ λες ... ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ 500.000€ περιπου ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ Μεγαλε τριαντακωσταντη και για τα βουβαλια που λες .. ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΠΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ;;;;; Αυτος τα βοσκει εκει περα ;;;;; ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ; ΚΑΙ ΑΥΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ;;;;;; ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΣΑΜΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ... ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΡΘΡΟ.. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ^ΕΛΕΓΧΟ^ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ... ΠΑΝΕ ΜΙΛΑ ΜΕΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ... ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 5% ... ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς φτιάχνεται τώρα 11:53πμ?

      Έχει ένα χρόνο έτσι.

      Μαζί με τα υπόλοιπα γήπεδα μπάσκετ και τέννις που γίνονται λίμνες με τη πρώτη βροχή.

      Κουνα λίγο το κεφάλι σου να συνέλθεις.

      Διαγραφή
  3. Κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, ανενόχλητα και χωρίς αποφάσεις. Να παρέμβει πάραυτα ο εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα έργα τα παραλαμβάνουν Φραδέλος και Προδρομίτης. Υπεύθυνος για τη κίνηση των μηχανημάτων του Δήμου είναι ο Φραδέλος. Αρμόδια για τα συμβαίνοντα στη Βόνιτσα η Πανταζή και τα συμβαίνοντα στη Πάλαιρο. Απαντήστε στις ερωτήσεις και αφήστε 11,53 τις βρισιές. Ο Κώστας γνωρίζει τα πάντα και για αυτό τον φοβάστε και τον βρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρίς αποφάσεις σκορπίζουν το δημόσιο χρήμα. Ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΠΆΛΑ ΠΆΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΈΔΡΑ,
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΈΔΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ. Τριαντακωνσταντη μηπως ειδατε στο διαυγεια της περιφερειας κατι τιμολογιαρες που κοπηκαν απο την περιφερεια για εργολαβους του δημου μας; Να τα βλεπουν οι υπολοιποι εργολαβοι που δεν πηραν μια απο την περιφερεια οτι ειναι για ψιχουλα και για τιμολογιακια μονο εδω στο δημο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στούπα επί των ημερών σου, ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών γίνανε αυτά. Τι δεν αντιλαμβάνεσαι και είσαι σκεφτικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να κάνετε έλεγχο στους άθεους κυβερνώντες κύριε, που ξεπουλούν την Ελλάδα μας. Αλλά δεν είδα καμια ενημέρωση κι ενδιαφέρον για την κατασπατάληση του χρήματος από την κυβέρνηση, αλλά ούτε το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Δυστυχώς η μιζέρια να ασχολείστε με το δήμο Ακτιου-Βονιτσας, ο οποίος είναι και από τους πιο βιώσιμους δήμους, δεν αφήνει να ασχοληθείτε όλοι σας με τα πιο σοβαρά θέματα που περνάει η χώρα μας. Για να δω την Κυριακή θα είστε κύριε, στο Σύνταγμα για να διαδηλώσετε για την παράνομη συμφωνία ξεπουληματος της Μακεδονίας μας? Σκοτιστηκε ο πολίτης για τους ψίλους στα άχυρα που ασχολείστε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΟΎΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΆ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ
    ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ ΧΩΤΡΙΣ ΤΈΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Κασόλας τι θέση για όλα αυτά; Eνω συνέβαιναν γιατί δεν ενημέρωσε τους Δημότες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν απών δεν συμμετείχε στις συνεδριάσεις,ας βγάλουνε τα πρακτικά.

      Διαγραφή
  12. Ο ΔΉΜΟΣ ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αει στο καλό, γελάσαμε και σήμερα.
    Πάρκο λέγεται η χαβούζα με τα μπάζα και τους μπακακάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάλι ξεκίνησαν και τρέχουν στις εκκλησίες και τα πανηγύρια για να μαζέψουν ψήφους Κώστα.Ο λαός τελικά δεν βάζει μυαλό δυατυχώς.Μια απο τα ίδια θα έχουμε και τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατσαμπίρη, Λίτου και Σταχτιάρη Τάκη σας ψήφισα. Με απογοητεύσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4,49 ΤΟΥΣ υποτιμάς
      ΚΑΙ ΕΊΣΑΙ ΛΆΘΟΣ,ΛΑΘΟΣ,ΛΆΘΟΣ

      Διαγραφή
  16. ο στρατηγος τι λεει για ολα αυτα......καλα που δεν ξερει τιποτα απο τα παλια τωρα εγκατελειψε και τον Κασολα αμ κοτζαμ στρατηγος στον κασολα θα μπαινε υποψηφιος ....αμ δε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από τη περιφέρεια 25.000 ευρώ ο κουνιάδος Μέλιας του Αποστολάκη και 25.000 ευρώ ο πρόεδρος στο Μοναστηράκι μέσω της πολιτικής προστασίας που διευθυντής είναι ο Γιάννης Τέγας. Ο γιός του Γιάννη Τέγα φτιάνει το γήπεδο στο Μοναστηράκι αντί 130.000 ευρώ. Μήπως έχει κανείς καμία απορία; To αντικείμενο των 50.000 ευρώ είναι καθαρισμός ρεμάτων στο Βάτο!!!!!! και αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εκεί κοντά είναι τα μηχανήματα. Ολοι ξέρουμε που είναι και από που παίρνουν εντολές. Τρωκτικά ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα και έχουν το θράσος να μιλάνε για ήθος και να φοβερίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11,42 πμ Αφού λες ότι τους υποτιμώ και είμαι λάθος , γιατί δεν απαντούν στο άρθρο του Κώστα. Προφανώς δεν έχουν να πούνε τίποτε γιατί ευθύνονται για όλα αυτά και για πολλά άλλα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το Φραδέλο, το Μπαλατσούρα, το Κατσαβριά , το Δήμαρχο. Ας απαντήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑ ΕΊΣΑΙ ΕΠΊΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΌΣ
    ασε να απαντήσουν οποτετε θέλουν σε δημοκρατία είμαστε.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΣ κάνουν και κανένα ταξιδάκι σε Ευρώπη Ασία Αμερική
    Να ξεσκάνε και λίγο και να φέρνουν και κάνα ψώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όλοι φταιμε.ο δήμος είναι εθελοντισμός για να πάμε μπροστά τον τόπο...ο καριολης το βλέπει σαν δουλειά,μάζεψε τους αγράμματους,ανέργους και ρεμπεσκιεδες και τους έκανε αιρετούς.Αποτελεσματα:Γνωστά!πλην λίγων βέβαια όπως Σώζος,βιτσας,τζεφριος κλπ...οι οποίοι την "έκαναν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΌΡΤΙΝΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο