Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Τράπεζες: Κλείνουν τα μισά υποκαταστήματα

Οι σαρωτικές αλλαγές στις τράπεζες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στα σχέδια προβλέπεται να μείνουν τα μισά υποκαταστήματα.
Πρόκειται για ένα σχέδιο εξορθολογισμού και μείωση του λειτουργικού κόστους τουλάχιστον από τις συστημικές τράπεζες. Ενώ μέσα στο 2018 (με βάση τα στοιχεία του περασμένου Σεπτεμβρίου) είχαν κλείσει 130 καταστήματα μέσα σε εννιά μήνες, όλα δείχνουν ότι τα υποκαταστήματα των συστημικών τραπεζών θα περιοριστούν στα μισά.

Υπάρχει πρόβλεψη να μειωθούν τα υποκαταστήματα στα 250 ανά τράπεζα, δηλαδή σε ολόκληρη τη χώρα να λειτουργούν περί τα 1.000, ενώ σήμερα λειτουργού 1.854 υποκαταστήματα. Στόχος είναι να έχουν περιοριστεί στο μισό μέχρι τα τέλη του 2021, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε 300 «λουκέτα» κάθε χρόνο.
Σύμφωνα με το σχέδιο, παρόλο που αναμένεται να κλείσουν σχεδόν τα μισά υποκαταστήματα, υπάρχει πρόνοια για τις απομακρυσμένες περιοχές. 
https://www.dikaiologitika.gr/

4 σχόλια:

  1. Όχι.
    θα λάβουν υπόψιν την επιστολή Γιάνη.
    το πολιτικό σου σκεπτικό δεν δουλεύει ορθολογικά
    Εκτός και αν δουλεύει το σκεπτικό σου και το γραμμα εστάλη για να πάρεις ψηφουλάκια από αθώους ψηφοφόρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι.
    θα λάβουν υπόψιν το κουτόχορτο που τρώνε μερικοί και τις ιδεοληψίες του δήθεν αριστερού ΣΥΡΙΖΑ (πρωήν βαθύ πασοκ) ότι θα βαράει νταούλια στους τραπεζίτες. Τι κάνει ο ζυριζα. Τίποτα!!.Κάποιοι ξεχνάνε πολύ τη κοροϊδία του Ελληνικού λαού το 2014 για ψηφουλάκια από αθώους Έλληνες πατριώτες ψηφοφόρους που πίστεψαν του πολιτικούς απατεώνες που μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ,ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΕΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ.ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΨΕΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΜΕ...για Σιβηρία λοιπόν να περνάμε καλύτερα χαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο