Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΘΥΡΡΕΙΟ: Οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ άφησε στο δρόμο 50 μαθητές επικαλούμενος ότι υπάρχει πρόβλημα με τον παγετό

          Στο δρόμο έμειναν 50 περίπου μαθητές, απο το Θύρρειο Βόνιτσας, χθες το πρωί της Τρίτης 8.1.2019, περιμένοντας για το λεωφορείο που θα τους μετέφερε στα σχολεία τους, στο Γυμνάσιο Μοναστηρακίου και στο Λύκειο Βόνιτσας, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ, αφού ο οδηγός δεν ήθελε να μεταβεί στο χωριό προφασιζόμενος τον παγετό στο δρόμο! 
   Το ίδιο πήγε να επαναληφθεί και σήμερα όμως με παρέμβαση του προέδρου του Θυρρείου κ. Χρήστου Παλούκη, διευθετήθηκε η μεταφορά των μαθητών από το Θύρρειο στο σχολείο με μια ώρα καθυστέρηση, με άλλο οδηγό και άλλο πούλμαν του ΚΤΕΛ..........

 
           Ο πρόεδρος κ. Χρήστος Παλούκης διαβεβαιώνει ότι έχει καταβάλλει όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για να καθαριστεί ο δρόμος απο τα χιόνια, έγινε ρίψη αλατιού και προκαλεί προβληματισμό το ότι η μεταφορά των μαθητών, εφάπτεται στις διαθέσεις και την… όρεξη του εκάστοτε οδηγού του ΚΤΕΛ. 
        Μήπως το ΚΤΕΛ πρέπει να πάρει κάποια μέτρα για να προλάβει τέτοια φαινόμενα, ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα, για να μην ταλαιπωρούνται 50 παιδιά να περιμένουν στη στάση μεσα στην παγωνιά..

13 σχόλια:

  1. Μια ζωή το ίδιο θεμα...
    Οι Θυριωτες είχαμε μπόνους διακοπών. Και στις 10:00 ο δρομος άνοιγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ομως πηγαινε και γινοταν κανενα ατυχημα θα λεγαμε μετα γιατι ρισκαρε με τη ζωη των μαθητων...Το λεωφορειο δεν ειναι ιχ...Γι αυτο καλυτερα μια μερα χαμενο μαθημα παρα καμια τραγωδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χθες Τρίτη ο δρόμος είχε πάγο. Κ αφού ο οδηγός του ΚΤΕΛ γύρισε ο πρόεδρος πήγε Κ έριξε αλάτι... Σήμερα Τετάρτη αφού ο Τάσσος λιαπης κ μπράβο του έκαψε το μισό θυρρειο στα τηλέφωνα.. Έστειλε μετά από μια ώρα καθηστερηση το λεωφορείο... Οι κύριοι του Δήμου πρέπει να μάθουν να ειδοποιούν το ΚΤΕΛ πριν.. Ότι όλα είναι εντάξει.. Κ όχι μετά Χριστόν προφήτες. Κ να μάθουν ότι το αλάτι δεν χρειάζεστε στην πλατεία για να μας βλέπουν από τα καφενεία έτσι λεβεντες μού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο οδηγός κρίνει βάσει των επικρατουσών συνθηκών.Όπως ορίζει και η νομοθεσία οδικής κυκλοφορίας, απαγορεύεται η οδήγηση σε παγετό.
    Για την αλλαγή των συνθηκών,υπεύθυνος να ενημερώσει είναι ο Δήμος.
    Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.
    Μπράβο στον οδηγό, που δεν κάνει εκπτώσεις σε θέματα οδικής ασφάλειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο οδηγός κρίνει βάσει των επικρατουσών συνθηκών.Όπως ορίζει και η νομοθεσία οδικής κυκλοφορίας, απαγορεύεται η οδήγηση σε παγετό.
    Για την αλλαγή των συνθηκών,υπεύθυνος να ενημερώσει είναι ο Δήμος.
    Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.
    Μπράβο στον οδηγό, που δεν κάνει εκπτώσεις σε θέματα οδικής ασφάλειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι το μόνο σφαλμα του ΚΤΕΛ Αιτ/νιας... Συνεχως κάνει το οτιδήποτε δυνατο να γινεται αντιπαθητικο προς το επιβατικό κοινό ... Και απ την άλλη τους πείραζε που ο κόσμος πχ προτιμουσε για μεγαλα ταξιδια το ΚΤΕΛ Λευκάδας ή τα ταξί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι είναι .Το αλάτι το έχουμε να το βλέπουμε.Η τσάπα και το τρακτέρ του δήμου περνούσαν και άνοιγαν ένα χαντάκι στη μέση του δρόμου και αν ερχόταν αλλο αυτοκίνητο δεν χορουσε να περάσει.Το δε αλάτι δεν το έριχναν εκεί που πιάνει πάγο δηλαδή όπου δεν το βλέπει ήλιος ίσως να μην ήξεραν αλλά δεν θα τους έδειξε και κανένας.Μονο αξιώματα θέλουν μερικοί κατά τα άλλα παντελος ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το αλάτι είναι σαν αυτό που ρίχνουμε στο φαγητό
      ή αυτό το αλάτι που σιχνουνε στου δρομους ειναι άλλο αλατι ?
      ετσι απλα ρωτάω δεν ξερω

      Διαγραφή
  8. Τη Τρίτη, ο δρόμος είχε πάγο, ειδικά στην στροφή που υπάρχει το βητίο με το νερό.
    Μπράβο στον οδηγό που δεν έθεσε τη ζωή τόσο του ίδιου όσο και των παιδιών σε κίνδυνο.
    Όσο για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν ο Δήμος και τα μέλη του, οφείλουν να ενημερώνουν το Κτελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ,ΞΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΑΛΤΕ ΟΝΟΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ;ΜΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΜΙΑ Ο ΚΑΡΙ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΝΙΔΑΣ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΘΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΠΑΓΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝΕ ΘΑ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΠΗΓΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟ ΠΑΝΤΑ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτα να τα βλεπει ο τεγας που λεει οτι ολα πηγαν καλα ετσι θα τον ενημερωσε ο σφιχτοχερης απο τον προδρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ 8.20 πας Γουργουβλη παλιονησι για αυτό δεν τα είδες.. Τι νέα το νερό το λάστιχο μπήκε όλα καλά?? Ο Δήμος πληρώνει. Μήπως; θες να σου γράψω κ όνομα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο