Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Ξεπέρασαν κάθε όριο: -12.684,95 ευρώ για γάλα, -28.999 ευρώ για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, -6.720 για το Διπλογραφικό Λογιστικό Σύστημα (Δ.Λ.Σ) στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Ξεπέρασαν κάθε όριο: 
-12.684,95 ευρώ για γάλα, 
-28.999 ευρώ για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, 
-6.720 για το Διπλογραφικό Λογιστικό Σύστημα (Δ.Λ.Σ) στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης 

***************
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Τα πάντα στη δημοσιότητα.
Πάρτε το μέλλον του Δήμου  στα χέρια σας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Γράφει ο: Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός



         ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
         Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
***********
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ .
-Για άλλου είδους ευθύνες (αν υπάρχουν) ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

           Σήμερα θα σας ενημερώσουμε για δαπάνες, που κατά τη γνώμη μου αποτελούν ανελέητη και προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τη Δημοτική του ομάδα.

ENHMEΡΩΣΗ 1
          Ως γνωστό μία ομάδα εργαζομένων του Δήμου και συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι στη καθαριότητα δικαιούται γάλα. Σωστά δικαιούται το γάλα για λόγους που έχουν να κάνουν με την υγεία τους. Δεν ξέρω πόσοι είναι οι εργαζόμενοι στη καθαριότητα. Γνωρίζω όμως τα εξής.................



     1)-Το κύριο επιχείρημα του Δημάρχου κ. Αποστολάκη που προχώρησε στη παραχώρηση  του τομέα καθαριότητας (πλην Βόνιτσας και Παλιάμπελων) σε ιδιώτες ήταν, δεν έχω προσωπικό έλεγε μέσα στο ΔΣ. Πλήρης και ομολογημένη αποτυχία μιας οποιαδήποτε Δημοτικής Αρχής που αδυνατεί να μαζέψει τα σκουπίδια και επί πλέον το ποσό υπερβολικό.
       2)-Παρακαλώ διαβάστε απόσπασμα από τη παρακάτω απόφαση: 


          Η δαπάνη για γάλα το έτος 2019 θα ανέλθει στο ποσό των 12.684,95 ευρώ. Προέρχομαι από κτηνοτροφική οικογένεια.  Το μόνο που θα πω είναι το εξής: Όλοι οι Δημότες  και κυρίως οι κτηνοτρόφοι επιβάλλεται να μάθουν το ποσό αυτό.
 
      -Καλώ δε το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να δώσει στην δημοσιότητα τη τεχνική περιγραφή της αρμόδιας υπηρεσίας που συνέταξε τη τεχνική Περιγραφή σχετικά με τη "Προμήθεια Γάλακτος έτους 2019" ποσού 12.684,95 ευρώ με ΦΠΑ.
     -Ξέρετε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη πόσοι μικροκτηνοτρόφοι του Δήμου μας θα ήταν ευτυχείς αν είχαν καθαρό ετήσιο εισόδημα το παραπάνω ποσό;
*********
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
Σύμφωνα με έγγραφα που είναι ανηρτημένα στη διαύγεια έχουμε:
   1)-Δαπάνη για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας ποσό 23.420 ευρώ. 
(παρακαλώ δείτε ΑΔΑ ΨΠΗ4ΟΛΧΖ-ΡΙ6).
    2)-Δαπάνη για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στους Παιδικούς Σταθμούς του  Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας ποσό 5.579 ευρώ. 
(παρακαλώ δείτε ΑΔΑ 6ΔΦΓΟΛΧΖ-ΨΤΛ).

Συνολικά έχουμε 23.420+ 5.579= 28.999 ευρώ!!!.

Δείτε παρακαλώ παρακάτω μέρος από τις παραπάνω δαπάνες:
     Τα συμπεράσματα δικά σας. Το ποσό που έχει κατασπαταληθεί στις εκδηλώσεις τη δημοτική αυτή περίοδο είναι τεράστιο. Στο υπό έκδοση βιβλίου μου θα μάθετε λεπτομερώς τις δαπάνες αυτές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3
        Τελειώνουμε την ενημέρωση σας με τις δαπάνες που αφορούν το Διπλογραφικό Λογιστικό Σύστημα (Δ.Λ.Σ) στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης:
ΣΥΝΟΛΟ 6.720 Ευρώ

ΣΧΟΛΙΑ
1)-Οι δύο παραπάνω δικαιούχοι είναι διαφορετικοί.
2)-Ρώτησα δύο λογιστικά γραφεία της Βόνιτσας και δύο λογιστικά γραφεία του Μεσολογγίου αν οι δαπάνες είναι μεγάλες. ΟΛΟΙ μου είπαν δεν είναι απλά μεγάλες,  αλλά ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ, είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ. Τα υπόλοιπα που μου είπαν ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ για ευνόητους λόγους. Τα σημείωσα και θα τα δημοσιεύσω στο κατάλληλο χρόνο.
3)-Καλώ τους λογιστές και Δημοτικούς Συμβούλους κ. Κουνέλη και κ. Λιάπη να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΝ ΕΙΝΑΙ ή ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ οι ΔΑΠΑΝΕΣ αυτές.
************
Αγαπητοί Συνδημότες
Ενημερωθείτε- Σκεφτείτε- Αποφασίστε.
Μας αξίζουν πολύ και πολλά περισσότερα.
ΤΟ 2019 ο Δήμος χρειάζεται πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

************
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Το επόμενο άρθρο θα δημοσιευτεί τη Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2019. Θα σας παρουσιάσω τις αποτυπώσεις, τις οποίες έκανα σε πρόσφατη περιοδεία μου σε διάφορα σημεία του Δήμου.


38 σχόλια:

  1. Ήταν δίκαιο και έγινε πραξη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό λέγεται πάρτι με το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εργάτες θα πιούν 12 τόνους γάλα. Ντροπή ρεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάκια Στούπα με 12.500 ευρώ πόσο γάλα αγοράζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΣΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.....Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ?ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΑΚΙΣΕ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Τριαντακωνσταντή, λέτε ότι δεν ξέρετε πόσοι υπάλληλοι υπάρχουν για την καθαριότητα. Μπορεί να είναι 10 ή 40 ή 100. Το κάθε νούμερο ισοδυναμεί με διαφορετικό χρηματικό πόσο για αγορά γάλατος. Επίσης δεν μας λέτε αν ξέρετε πόσο δικαιούται ο κάθε υπάλληλος. Με τι τιμή αγοράστηκε. Τι είδους γάλα είναι. Επίσης θα ήθελα να μας διευκρινίσετε γιατί θα έπρεπε ειδικά οι κτηνοτρόφοι να ενημερωθούν για το ποσό; Με ποιόν τρόπο θα γινόταν η διανομή του γάλατος από ένα τοπικό κτηνοτρόφο; Συγκρίνατε τα ποσό αυτό με άλλους όμοιους δήμους; Βγαίνετε και καταγγέλλετε κάτι χωρίς ακριβή στοιχεία. Με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε όλοι μας να βρισκόμαστε σε καθημερινή αντιδικία με τη δημοτική αρχή. Είμαι ο πρώτος που θα ήθελα να φύγει ο νυν δήμαρχος και όλη η ομάδα του όπως θεωρώ ανίκανους όλους τους υποψηφίους πλην εσάς, όμως θεωρώ ότι με αυτή την καταγγελία λαϊκιζετε. Μεθ' υπολήψεως. Ένας συμπολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άκου!: 13.000 ευρώ για γάλα απευθείας σε σουπερ μαρκετ της Βόνιτσας!!
    Ήθελα να ήξερα μερικοί της παράταξης Αποστολάκη με τι μούτρα ακόμα βγαίνουν μπροστά στους δημότες που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υποφέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΆΘΕ ΔΉΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗ Πάρτυ Του ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΌ ΧΡΉΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12 τόνους γάλα ?
    Ούτε τα "φίδια" δεν ρουφάνε τόσο γάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαριές καταγγελίες κάνεις Κώστα για κατασπατάληση των χρημάτων των δημοτών. Πάκο πάνε τα ευρώ του λαου σε γλεντια, εκδηλωσεις, σε εκδρομες, σε καρναβάλια.
    Ξεβράκωσε και αλλο τους χαραμοφάηδες... Δωσε πόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mε 1000 ευρώ το πολύ ο οποιοσδήποτε λογιστής του Δήμου θα έκανε το Διπλογραφικό σύστημα του Κέντρου Μέριμνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σηκώνει βάρη (πολλα ευρω) κ δεν κλατάρει τι είναι?? Μα φυσικά ο Παντελής μας, τον φτύνω μην τον ματιάσω..
    Μην είμαστε αχάριστοι, για το καλό μας τα κάνει όλα αυτό το παιδί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς 6:14 μ.μ
    Αντε στο χωριο σου μπαγλαμα. Σε έπιασε πανικός. Απο ότι φαίνεται είσαι και εσύ ιερή αγελάδα-τρωκτικό και ταϊζεσε απο το δημαρχείο?
    Δεν το βλέπεις; Μασούρας και Τριαντακωνσταντής έρχονται και θα τσακίσουν όσους έβαλαν το χέρι στο μέλι και να θυμάσαι θα ξεριζώσουν το απόστημα..
    Τρέμεις την κρίση των δημοτών; Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα τιμολόγια και τα παραστατικά μέχρι το τελευταίο ευρω τωρα. Μερικοί βουτανε ολα τα δαχτυλα στο μελι μεχρι τον αγκωνα.
    Ειναι δυνατόν να μας αξίζει τέτοια μοίρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 6;40 Koινή λογική χρειάζεται. Γιατί γίνεσαι ρεζίλι. Δάσκαλε όλα στη φορά. Πρόσεχε όμως είναι εξαχρειωμένοι εναντίον σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδω έμαθα οτι θα παει ο Θανασης του Παρεα για δημαρχος ωρε μαναστρακι αθανατο θα μεινουμε στην ιστορια για παντα θα γελαει κι ο σουμπετος με κατεβασιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου τα υπογράφει όλα αυτά τα εντάλματα ;
    Η δεν χρειάζεται σε αυτά η υπογραφή του, ενώ χρειάζεται για να πληρωθούν τον μισθό τους οι συμβασιούχοι των δήμων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Κος Μασούρας αξιόλογος άνθρωπος και επιστήμονας; σε αυτή την παρούσα χρονική πολιτική συγκυρία κατά την άποψή μου, θα πρέπει στηρίξει πολιτικά τον Κώστα Μας !
    Ο Κος Μασούρας έχει Λαμπρό Πολιτικό Μέλλον !
    ανώνυμος απλός και ανιδιοτελής Ξηρομερίτης για το κοινό καλό και την πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στην Πάλαιρο ο εικαστικός σύλλογος διοργάνωσε ένα μπαχαρικό προ ολίγων ημερών...Αυτό έγινε σε κατάστημα και καλά έκανε αφού έτσι αποφάσισε η κ Ζερβουλη.Παραλληλα την ίδια ώρα στην πλατεια ο ίδιος σύλλογος είχε μια εκδήλωση για τα παιδιά ,υπήρχε ηχητική κάλυψη από το γνωστό ηχολήπτη,παιδιά όμως πουθενά...οπότε σαν δημότες πληρώσαμε dj για εκδήλωση....πληρώσαμε δηλαδή για να πιούνε καφέ οι κύριες για μια εκδήλωση που δεν έγινε ποτέ μπράβο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πέρυσι 4.000 ευρώ για μελομακάρονα, φέτος 4.000 ευρώ για ένα Χριστουγεννιάτικο Δένδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε καθε εργαζομενο αναλογει 1 λιτρο φρεσκου γαλακτος. Η τιμη που καθοριζετε απο το υπουργειο ειναι 0,92 ανα λιτρο . 300 ευρω περιπου ανα ετος για καθε εργαζομενο στν καθαριοτητα.συμφωνα με το ποσο των 12000 χιλιαδων ευρ Πρέπει να εργαζονται στν καθαριοτητα 45 εργαζομενοι που σωστα δικαιουνται το γαλα. Δεν γνωριζω εαν οι 45 εργαζομενοι εργαζονται οντως αποκλειστικα για τα καθηκοντα που εχουν προσληφθει δηλ καθαριοτητα.γιατι μονο τοτε δικαιουνται το γαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι παραπάνω δαπάνες και οι αντίστοιχες αμοιβές τυγχάνουν ιδιαιτέρως προκλητικές απέναντι σε μια κοινωνία που χειμαζεται από χίλια μύρια προβλήματα. Ο κ. Αποστολάκης μπορεί να θεωρεί ότι θα κάνει περίπατο σε αυτές τις εκλογές στην πράξη όμως θα δει ότι είναι αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με τα λεφτά των δημοτών κάνει πολιτική ο Δήμαρχος. Μία κυρία έχει σχολή ζωγραφικής. Τα παιδιά την πληρώνουν. Γιατί οι Δημότες να πληρώνουν τις εκδηλώσεις της , που είναι και διαφήμιση της σχολής της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O γνωστός ηχολήπτης παίρνει 20.000 ευρώ τουλάχιστον από το Δήμο από το Δήμο. Ετσι δεν είναι Παντελή Αποστολάκη, Αθηνά Καρέλου και Κώστα Φραδέλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κάποιοι να προσέχουν που βάζουν την υπογραφή τους. Θα ελεγχθούν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στο Κέντρο Μέριμνας κόβουν συνειδητά τα χρηματικά εντάλματα κάτω από 5.000 ευρώ και στον επίτροπο έχουν στείλει ελάχιστα. Αν ξέρανε τι τους περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτός δεν είναι δήμος. Αυτή δεν είναι δημοτική αρχή. Αυτοί είναι "Στην υγεια μας ρε παιδιά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 30000 ευρω για στολισμό τα Χριστούγεννα και ο στολισμός στην πλατεία της Βόνιτσας είναι παρατημενος και για πέταμα. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και του χρόνου. Κρίμα. Στα σκουπίδια 30000 ευρώ του κοσμάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βαρεθήκαμε να μετράμε τα ευρώ που τρώνε. Μόνη μας επιλογή για να πάνε σπίτι τους είναι οι εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όλα καλά τα λέτε . Μήπως είδατε σε ποσά χωριά έγιναν εκδηλώσεις τα Χριστούγεννα ; Μήπως ειδατε πόσες εκδηλώσεις έγιναν φέτος στο Λαις ; Μήπως ειδατε σε ποσά χωριά τοποθετήθηκαν δέντρα ; Αλήθεια πόσα χωριά ήταν στολισμένα φέτος ; Το να λέμε αρλούμπες ,να προπαγανδίζουμε και να λασπολογούμε εύκολο είναι το να βλέπουμε την αλήθεια είναι δύσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ποιό χωριό του Αϊ Βασίλη στην Βονιτσα κόστισε 5.000 ευρώ ποιον δουλεύετε ρε Λαμόγια?Σταματήστε να τρώτε και να ζείτε οικογένειες απο τα λεφτά του Δήμου 20 χρόνια έχετε φέρει την Βονιτσα σε μαύρο χάλι χωρίς ανάπτυξη χωρίς τουρισμό χωρίς βασικές δομές και έχετε το θράσος να ζητάτε πάλι ψήφο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ; ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ; Ο ΤΑΚΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Επειδη γνωρίζω τον Κασολα από μικρό είναι ένα παιδί πολύ εργατικό και τίμιο και δε λέει ψέματα έχει πολύ μεγάλο ρεύμα και θεωρω ότι θα αξιολογηθεί θετικά από την πλειοψηφία των δημοτών και θα κερδίσει τις εκλογές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.30 ΤΕΛΙΚΆ ΘΑ ΚΑΤΈΒΟΥΝ ΚΑΙ 2
      ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΟΛΑΣ ?

      Διαγραφή
  35. Τώρα καταλάβαμε γιατί είσαι με αποστολακη Λάκια Στούπα γιατί πήρε 130000€ ο Τζουρος και εμείς δε έχουμε να πληρώσουμε το νερό στη Κατουνα Και μας βάζεις αύξηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο