Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Πόσα παίρνουν οι Δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας από λοιπά τέλη και Τέλος Ακίνητης Περιουσίας

         To Υπουργείο Εσωτερικών κατανέμει το ποσό των 18.000.000 ευρώ στους Δήμους της Χώρας από τα έσοδα της κατηγορίας «Έσοδα από λοιπά τέλη, δικαιώματα και παροχή υπηρεσιών» και «Τέλος Ακίνητης Περιουσίας – κατανομή του 15%».
     Τα ποσά προέρχονται από τον προϋπολογισμό εσόδων οικονομικού έτους 2018 των δικαιούχων Δήμων και θα αποδοθεί σε αυτούς με χρηματική εντολή του Υπουργείου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων......


       Τα έσοδα αυτά διατίθεται υποχρεωτικά κατά ποσοστό 50% τουλάχιστον για την εκτέλεση έργων, καταβολή αποζημιώσεων ρυμοτομούμενων ή απαλλοτριωμένων ακινήτων και αγορά ακινήτων και το υπόλοιπο για την κάλυψη άλλων αναγκών.
         Με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τίτλο «Έσοδα υπέρ Δήμων & Κοινοτήτων από το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.)», τα εν λόγω ποσά αποδίδονται στην Αιτωλοακαρνανία ως εξής:

Πηγή: https://www.agriniopress.gr

1 σχόλιο:

  1. Γιατί είναι τόσο μεγάλα τα έσοδα ΤΑΠ για το δημο Ακτίου Βόνιτσας ; Γιατί κάποιος εφοριακός υπάλληλος, για να είναι καλός στην υπηρεσία του, όρισε τη τιμή σε πολύ υψηλά επίπεδα και κανείς μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να διορθώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο