Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ: Εγκαινιάστηκε το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (πρώην Κινηματογράφος Λαΐς)



ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Ιστορική ημέρα: Βόνιτσα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2018

              Μετά από χρόνια η Βόνιτσα αποκτά την στέγη του Πολιτισμού. Θάπρεπε κάποιος να έχει βρεθεί έξω από τον πρώην Κινηματογράφο «ΛΑΪΣ» για να νοιώσει αυτό που έζησαν σήμερα οι άνθρωποι που αισθάνονται την ανάγκη για πνευματική τροφή. Να ακούσει τον θαυμασμό τους, όταν αποχωρούσαν με την λήξη της εκδήλωσης.
         Έκπληκτοι από τον χώρο, από την Χορωδία και από την Φιλαρμονική. 
        Σε αυτό τον χώρο απόψε θάπρεπε να ήταν μαζί μας ο αείμνηστος Στέφανος Κουκουβίνος, ο πρωτεργάτης, ο εμπνευστής για την ξαναλειτουργία του χώρου.......

   
        Για να φτάσουμε σε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα, τη πολιτιστική μας γωνιά, πολλοί βοήθησαν. Το αποτέλεσμα είναι ότι στη Βόνιτσα έχουμε πλέον μια καλή αίθουσα για εκδηλώσεις, για  σινεμά, θέατρο, ομιλίες και  άλλες εκδηλώσεις. 
        Μετά τον αγιασμό του χώρου, ο Δήμαρχος Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης καλωσόρισε τους κατοίκους της Βόνιτσας σε αυτή την πολιτιστική γωνιά. 
         Η Χορωδία μας εξέπληξε, η φιλαρμονική μας επιβεβαίωσε ότι τα σωστά βήματα δίνουν καλό αποτέλεσμα και ο Μιχάλης Κουτουρίνης σφράγισε τη τελετή των εγκαινίων με ένα βίντεο «Μια πόλη – μια νύκτα»,  με εικόνες τοπία της Βόνιτσας στις βραδινές ώρες...




15 σχόλια:

  1. Επιτέλους...μετά το όραμα του αείμνηστου Κουκουβίνου την προσωπική εργασία κάποιων βονιτσάνων όπως ο Καλογεροπάνος και την οκταετή απραξία 2003-2010 του νυν δημάρχου ήρθε το 2012 ο Σολδάτος και έκανε την μελέτη και την δημοπρασία......και τώρα έχουμε ένα αξιόλογο χώρο για τα πολιτιστικά μας....αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΥ ΟΛΟ ΕΡΓΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕν υπήρχε κανένας κάλεσε τους δικούς τους πρόεδρους Και τους εργάτες να έχει λίγο κόσμο .η βονιτσα του έχει γυρίσει τη πλάτη χάνει παταγωδώς ο αποστολακης από Μασουρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μυαλό σας και μια λίρα, πόσο πίσω θα μείνετε ακόμη? Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσο κόσμο θα έχει και στην προεκλογική ομιλία ο Γιωργος .η βονιτσα δε σε θέλει άλλο ,θέλει νέο βονιτσανο να δώσει δυναμική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε 11.17 μη βγαζεις χολη.
    Οι βονιτσανοι δεν στηρίζουν τίποτα καλο που γίνεται για τη Βόνιτσα. Μονο για γιορτες προβατινας ειναι. Και πρωτοι στο κουτσομπολιο.
    Συγχαρητηρια σε ολους οσους συνεβαλαν πρωην και νυν δημαρχοι στο να υλοποιηθει και να αξιοποιηθεί ο παλιος σινεμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:17 ποιος δεν υπηρχε?????? ησουν εκει??? δεν χωραγε ο κοσμος μεσα και ειχαν συγκεντρωθει και απ εξω. καταρχην μονο με προσκληση καλεστηκαν vips συλλογοι σωματεια κλπ οπου και παρευρεθησαν. οι υπολοιποι πληβειοι σαν κι εσενα δεν υπαρχει λογος να εμφανιζονται σε τετοιες κοσμικες εκδηλωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ
    ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ
    ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡΤ...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με το ζορι ο αποστολακης να ξαναγινει δημαρχος δηλαδη ο μπαρμπαγιωργος με κατι παιδακια που κοροιδευει και νομιζει πως ειναι ηγετης οσοι καταλαβαινουν λακισαν πχ σωζος κουνελης τζεφριος μπαλατσουρας κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η χορωδια ηταν κατω του μετριου. μολις ειδα το βιντεο εφριξα. πατε να δειτε χορωδια πρεβεζας για να μην παμε μακρια για να δειτε ποσα ψωμια εχετε ακομα για να γινετε χορωδια. πως θα επρεπε να ειναι μια χορωδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρακαλώ,τουλάχιστον τους βονιτσάνους να σταματήσει η κακομοιριά! Στο χώρο αυτόν μεγαλώσαμε και δεν ανήκει σε κανένα δήμαρχο παρά μόνο στον κόσμο της Βόνιτσας! Μπράβο σάυτούς που συνέβαλαν,με κάθε τρόπο,στην επαναλειτουργία του χώρου και μη διανοηθεί κανένας να αλλάξει το όνομα,λεγόταν και θα λέγεται ΛΑΊΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε 5.34 η προσπάθεια μετράει και αρκεί. .η βελτίωση έρχεται. Προφανως για να σχολιαζεις έτσι θα είσαι μετενσαρκωση του Ραχμανινοφ ή του Χατζηδακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο καρυ έχασε ,οποίος κατέβει από τον συνδυασμό της αντιπολίτευσης θα πάρει τις εκλογές και ο Βαγγελης ακόμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κοιμάσαι και ονειρεύεσαι ο κάρυ δύσκολα θα χάσει.δν έχει αντίπαλο ο Φερεντίνος ξενέρωσε,και καλά κάνει δηλαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο