Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ για το αξίωμα του Δημάρχου Ξηρομέρου

       Ο Γιατρός κος Γιάννης Τριανταφυλλάκης με ανακοίνωση του, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου Ξηρομέρου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον Μάιο του 2019.
Αναλυτικά...

Αστακός, 5/12/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

     Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Ξηρομέρου.
     Σε μια κρίσιμη συγκυρία για το τόπο μας, με μοναδικό κίνητρο το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στον τόπο που αγαπώ και αγωνίζομαι, κοιτάζοντάς σας στα μάτια, δηλώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου.
         Διανύοντας την αυτοδιοικητική εποχή του “Κλεισθένη Ι” και την συνταγματική αναθεώρηση και  συντονισμένος στις σύγχρονες απαιτήσεις, η απόφαση αυτή πάρθηκε μέσα από συλλογικές διαδικασίες, σηματοδοτώντας την πρόθεση μου για ουσιαστική συνεργασία σε όλο το εύρος των πολιτικών χώρων, αφήνοντας πίσω εγωιστικά κατάλοιπα άλλων εποχών, κομματικές σφραγίδες και προσδιορίζοντας την τοπική αυτοδιοίκηση σαν την μετάβαση από το ατομικό “εγώ”, στο κοινωνικό “εμείς”.....



      Με αυτό τον τρόπο, μέσα από κλίμα συνεργασίας, ισονομίας και ισότητας διεκδικώ να μετατρέψω την κραυγαλέα διαχειριστική ανεπάρκεια, την απουσία οργανωμένης δημοτικής δράσης, την αδιαφάνεια και όλα αυτά που οδηγούν την κοινωνία μας προς τα πίσω, απογοητεύουν και απομακρύνουν τους Δημότες και ειδικότερα τους ικανούς και τους νέους από την πολιτική και την ενασχόλησή τους με τα κοινά, σε ένα Δήμο με σεβασμό στο πολίτη, σύνεση, ωριμότητα και αποτελεσματικότητα.
         Σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό και παίρνοντας ιδιαίτερη δυναμική από τις πρώτες κιόλας επαφές, δημιουργείται βαρύ χρέος απέναντι σε όλους τους πολίτες, σε όλους εσάς που αγωνιάτε για την επόμενη μέρα, να αγωνισθούμε μαζί για ανανέωση και την χάραξη μιας προοπτικής διαφορετικής από τη σημερινή, με έμπνευση και σχεδιασμό στην αντιμετώπιση των πολλών, σύνθετων και κυρίως των χρονιζόντων προβλημάτων. 
       Σε αυτή τη προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Ήδη, άνθρωποι με διαφορετική πολιτική ταυτότητα και διαφορετικές ιδεολογίες, με κοινά όμως την έντονη ανησυχία για τον τόπο που ζούμε και τον προβληματισμό για την νοσηρή κατάσταση που βιώνουμε, μέσα από ζυμώσεις, κριτική και διάλογο συσπειρώνουμε τις δυνάμεις μας, δημιουργώντας προοπτικές νίκης
           Η νίκη αυτή όμως, αποκτάει ουσία μέσα από το όραμά μας για τον τόπο μας, από την στοχοθεσία, τις ρεαλιστικές λύσεις, την διαφάνεια, την βαθιά γνώση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας και την εξωστρέφεια. Αυτή η νίκη αποκτάει νόημα μέσα από την βελτίωση του επιπέδου και της ποιότητας ζωής των πολιτών. 
          Στρατηγικός σχεδιασμός με άξονες την καθημερινότητα, την οικονομική διαχείριση, την οργάνωση υπηρεσιών του Δήμου, τον τουρισμό, τον πρωτογενή- αγροκτηνοτροφικό τομέα, την στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, την προάσπιση της δημόσιας υγείας, την παιδεία, την τρίτη ηλικία,  τον πολιτισμό, τις επενδύσεις, τις νέες τεχνολογίες και την δημιουργία υποδομών για την ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας. 

        Η δέσμευση απέναντι σε όλους εσάς είναι ότι θα αγωνιστώ με ήθος, συνέπεια ανιδιοτέλεια, ώστε να ανταπεξέλθω στις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται, για ένα Δήμο πρωτοπόρο, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικό και σύγχρονο. 
       Ελάτε να πάρουμε την ζωή του τόπου μας στα χέρια μας, να κερδίσουμε πάλι το χαμόγελο και την αισιοδοξία, να βγούμε από το φαύλο κύκλο της μιζέριας και της μικροπρέπειας, να αναγεννηθούμε σαν κοινωνία. 

       Πολύ σύντομα, μέσα από συλλογικές διαδικασίες πάντα, θα ανακοινωθούν το πλαίσιο αρχών που μας ενώνει, το όνομα και το έμβλημα της παράταξης, καθώς και το λεπτομερές πρόγραμμα μας, που για εμάς δεν θα είναι απλώς ένα χαρτί, αλλά ο οδικός μας χάρτης, που απαρέγκλιτα θα ακολουθήσουμε, που θα αναφέρουμε ακριβώς τι θα κάνουμε, όπως επίσης τι δεν θα κάνουμε και με αυτό θα δεσμευτούμε έναντι όλων των πολιτών, όλων των δημοτικών κοινοτήτων.
           Στην φθηνή προπαγάνδα, το σκοταδισμό, τις απειλές και την σαθρότητα, απαντάμε με φως, ελπίδα, προοπτική και όραμα. Σας καλώ ΟΛΟΥΣ να συμμετέχετε στην κοινή προσπάθεια.
Το μέγεθος της νίκης μας θα εξαρτηθεί άμεσα από την κοινή μας προσπάθεια.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ –ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ-ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ-- ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ

Με εκτίμηση

Τριανταφυλλάκης Λ. Ιωάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου

142 σχόλια:

  1. Εσυ δεν ήσουν κύριε Τριανταφυλλάκη που ήσουν υποψήφιος με εκείνο το οποίο κατηγορείς τώρα .Δεν ήσουν υποψήφιος με την κυρια Κουμανδρακη Σαμάρα και τώρα μας παρουσιάζεσαι για το νέο .
    Ένας πρώην ψηφοφόρος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τριανταφυλλάκης στο Ξηρόμερο, Μασούρας στη Βόνιτσα και η περιοχή μας μπαίνει στον 21ο αιώνα επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι τώρα περιμένουμε το σωτήρας να μας πουλάει λάιφ στάιλ που δεν έχει ιδέα από δήμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να κατέβει κάποιος για δήμαρχος πρέπει να γνωρίζει το αντικείμενο καλά..
    Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος κ τα παράτησε
    Τα έγραψε κανονικά
    Ε δεν είναι κλαμπ ο Δήμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήρεμα ,με ήθος και όλα θα πάνε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Γιάννη.Σου ευχομαι νικητής από την πρώτη Κυριακή.Ένας νέος άνθρωπος,αγαπητός ,πετυχημένος,με ενέργεια και όρεξη που φαίνεται σε κάθε πτυχη της ζωής σου είναι καταδικασμένος να πετύχει με οτι ασχοληθει.Η εκλογή σου θα ειναι τύχη για τον τόπο ,γιατί βουλιάζουμε .Καλή επιτυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και η δέσμευση σου ήταν να να μείνεις μέχρι τέλος ως πρώτος εκλεγμένος τις κυρία κουμανδρακη αλλά είδες τα δύσκολα και την έκανες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κ. ΣΤΆΙΚΟ ΣΥΛΟΓΙΚΗ Λύτρωση ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να διαλύσουμε τις παρατάξεις μας για να γίνει δήμαρχος ο Γιάνης
    Πολύ έξυπνος υπ. δήμαρχος είσαι μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπως Κε Ιωάννη Τριανταφυλλάκη θέλεις να διαλύσουμε και το ΣΥΡΙΖΑ για να γίνεις δήμαρχος ?
    απλός ανιδιοτελής Υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ
    Σπυρίδων Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κομματοπληκτος και εχων γνωμη μονο εκ πληκρολογιου
      Το συριζα αλλοι θα τον ξεφτυλισουν στα δημαρχιακα

      Διαγραφή
    2. Φίλε συνδημότη! 6 Δεκεμβρίου 2018- 4:35 μ.μ
      Στο ΣΥΡΙΖΑ όλες οι διαφορετικές απόψεις και για όλα ανεξαιρέτως τα θέματα είναι σεβαστές και μάλιστα η όποια τυχόν διαφωνία υπάρξει είναι η διαφωνια της κάθε άποψης, κατοχυρωμένη και στο καταστατιικό του πολιτικού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ.
      Τι πιό λοιπόν δημοκρατικότερο και προοδευτικό για την Δημοκρατία μας.
      Όσο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης η εφαρμογη της απλής και γνήσιας αναλογικής ως νέου εκλογικού συστήματος με το οποίο θα διεξαχθούν οι ερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές το Μάη του 19 θα υποβοηθήσει σημαντικά και στο δημο μας, στην λύση πολλών συνθετων προβλημάτων των τοπικών κοινωνιών μας.
      Καλό μας Βράδυ!
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης
      Αρχοντοχώρι


      Διαγραφή
  14. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ
    ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Ο ΦΡΑΙΜΗΣ..
    ΓΡΑΨΤΟ ΑΥΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συνδημότη ! με το σχόλιο : 6 Δεκεμβρίου 2018-1:47 π.μ.
      Η άποψή σου είναι σεβαστή, αλλά στην δημοκρατία αποφασίζει η πλειοψηφία της τοπικής μας κοινωνίας με την σεβαστή ψήφο της,
      την διακυβέρνηση του δήμου μας και στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και στον μέλλον.
      καλό βράδυ!
      Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
      Αρχοντοχώρι

      Διαγραφή
  15. Μήπως θέλτε
    να διαλύσουμε και τον ΣΥΡΙΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και γιατί ρε Γιάννη αφου θες να γίνεις Δήμαρχος δεν απευθύνεσαι στην παράταξη σου πρώτα; που την προηγούμενη φορα σε βοηθήσαν να βγεις και να πάρεις ψήφους;πάρα τους παρατας και πας στη Συμπολίτια; ε Γιάννη ;; ε; ξέρεις εσυ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΙΔΙΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΑΛΛΗ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΡΙΜΑΓΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ . ΓΙΑΝΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τι γινεται τρεις (3) ολοκληρες ωρες περασαν κι ακομα να βγει να απαντησει ο ...Σταικος!! Ειναι καλα ; εχω αρχισει και ανησυχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξεκίνησες την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση Σαν αρχηγός!!!!! Αν θυμάσαι παραιτήθηκε ... Φέρνεις μια κωλοτούμπα και πήγες με τον σταϊκο υποψήφιος !!!! Φέρνεις άλλη μια κωλοτούμπα και πήγες στην κουμανδράκη!!! Οπου Από εκεί παρακαταθήκες... ποιό είναι το νέο ;; εσύ ;;; ή οί υποψήφιοι;; εκτός αυτό!!! Εσύ δηλώνεις ότι έχεις πολλά κιλά βάρος στην πλάτη σου και δεν το αντέχεις !!!! Θα μπορέσεις να αντέξεις αυτό το το βάρος που πάς να αναλάβεις ;;;; αυτός ό τόπος έχει πολλά προβλήματα είναι κρίμα να του προσθέσουμε άλλο ένα, και πολύ σοβαρό μάλιστα.. σκέψου προτού προχωρήσετε γιατί η ευθύνη θα είναι καθαρά και μόνο δική σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καμία ουσιαστική κατηγορία για το Γιάννη που ήρθε να μας Λυτρωσει....τα παπαγαλάκια μόνο βγάζουν Χολη!!!Γιάννη δυνατά επιτέλους κάποιοι θα μπούνε στο χρόνο Ντουλαπο...εκεί που ανήκουν κ ο Μεγάλος θα γίνει ξανά μικρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τρέμει το γαλουνισταν...γιαννη δυνατά με λάιφ σταιλ και τσαμπουκά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλη επιτυχία Γιάννη
    Από τα πρώτα σχόλια που βλέπω εδώ θα χρειαστείς γερό στομάχι γιατρός είσαι Θα βρεις τη λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιάννη εύχομαι καλή επιτυχία καλή δύναμη και υπομονή . Ηδη σου σέρνουν τα εξ αμάξης.
    Οτι είσαι ετερόφωτος ...
    Οτι σε πατρωνάρουν άλλοι...
    Ότι είσαι συγγενής με τον Γαλούνη...
    Ότι δεν εκφράζεις το νέο γιατι χρησιμοποιεις και παλιά υλικά...
    Ότι ...πού το πάνε το παιδί
    Ότι για την εκλογή σου δεν ακολουθήθηκαν δημοκρατικές διαδικασίες γιατί συζητήσατε μόνο δύο μήνες...
    Ότι έχεις χωρίσει...
    Αν όλες αυτές οι συκοφαντίες δεν πιάσουν τόπο ετοιμάσου να ακούσεις και τα αντίθετα. θα ακούσεις σημεία και τέρατα απο τους επαγγελματίες πολιτικούς και τα φερέφωνα τους. ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ.
    Η καλύτερη ασπίδα σε αυτές τις επιθέσεις η αγάπη και η εμπιστοσύνη τού απλού πολίτη. Είναι συγκινητικές οι πρωτοβουλίες απλών ανθρώπων να στηρίξουν με κάθε τρόπο ανιδιοτελώς χωρίς κανένα αντάλλαγμα αυτό το εγχείρημα.
    Βέβαια κάποιοι ασκούν κριτική καλοπροαίρετα επικσλούμενοι λάθη που ίσως έγιναν στο παρελθόν , αυτούς πρέπει να τους προσεγγίσεις και αφου δοθύν αμοιβαίες εξηγήσεις να συμπορευτείτε .
    Κανένας δεν περισσεύει, είναι χρήσιμα τα άτομα που ασκούν καλοπροαίρετα δημιουργική κριτική κ ας μην φαίνονται αρεστά. Εξάλλου δεν έχεις ανάγκη απο κόλακες.
    Καλή επκτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 848 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΉ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ
      ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΆΠΟΨΉ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΠΙ ΛΈΞΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  28. μια υποψηφιοτητα κατοπιν διαλογου ευρυτερων δυναμεων που κρατησε 10 μηνες
    συλλογικα και δημοκρατικα με τελικη καταληξη την υποψηφιοτητα ενος νεου ανθρωπου που ποτε δεν διοικησε
    καποιοι ηδη λενε οτι ειναι παλιος γιατι εχει θεσει υποψηφιοτητα μια φορα για δημοτικος συμβουλος. αμα αυτος παλικαρια μου ειναι παλιοσ καποιοι αλλοι με ενα παλιομετρο θα πρεεπι να ειναι σε σαρκοφαγο ταριχευμενοι με την δικη σας λογικη.
    καποιοι βγαζουν χολη ανωνυμα λεγοντας δεν ξερει , κατεβηκε με τη σαμαρα , για λαιφ σταιλ και οτι απολιτικο επιχειρημα εχουν θα το πουν
    ο λογος ειναι απλος, φτηνος και τιποτενιος
    να μην χασουν το μελι τους οι λιγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΗΘΟΣ,ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όλα οι άλλοι δύο τα έκαναν καλα και θέλουν να συνεχίσουν το φαγοπότι.ΚΑΙ Ο Γιάννης έκανε λάθη αλλά δεν διαχειρίστηκε δημόσιο χρήμα.Στον συνδυασμό του υπάρχουν γυρολόγοι που ήταν αρεστοί όταν ήταν στους άλλους συνδυασμούς.Υπάρχουν όμως και ποιοτικοί άνθρωποι και άλλοι που θα προστεθούν και όχι φαντάσματα του παρελθόντος που βρίσκονται στους άλλους.Οπότε Με αρχηγό που κάνει κλικ στον κόσμο και συγκριτικά με πολύ Ποιο ποιοτικό και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο αυτο το εγχείρημα μπορεί να χάσει ποδοσφαιρικά μονο με αυτογκόλ.Πιστεύω όμως ότι θα πάει τραίνο.Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κυριε Τριανταφυλλάκη στις προηγούμενες εκλογές ειχα ψηφισει ενα πιο μικρό συνδυασμο. Αυτη την φορα θα σας ψηφισω γιατι εχω την ελπιδα οτι κατι θα αλλάξει σ αυτο τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιάννη άσε τις ορντινάντσες του Γαλουνη να γράφουν οτι θέλουν. Ορτινάντσες είναι και τέτοιες θα παραμείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. κάποιοι από το περιβάλλον σου φώναζαν ότι δε τους νοιάζουν οι εκλογές και να γίνεις δήμαρχος αρκεί να τα έχεις καλά με την οικογένεια Πανταζη όπου είσαι και κουμπάρος .....όταν όμως είδατε ότι στρίβει ο μεγάλος και στηρίζει πάλι το Γαλουνη τότε σταμάτησαν τα like ,σταμάτησαν οι κοινές εμφανίσεις στην παραλία καθώς και όλο το παρασκήνιο .Ο σοφός λαός λέει μαθαίνουμε από το λάθη μας εσυ μάλλον Γιάννη δε λες να μάθεις ,κατεβαίνεις με έναν ανύπαρκτο συνδυασμό,πας να ενώσεις αυτά που χρόνια τώρα δεν ενώνονται με αποτέλεσμα τι ;να έρθεις τρίτος δυστυχώς και καταϊδρωμένος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αξίζει αυτός ο τόπος να βγάλει κάτι διαφορετικό , χορτάσαμε τόσα χρόνια απο ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ , Γιαννη προχώρα Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Άλλος ένας που μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας και αλλάζει τους συνδυασμούς σαν πουκαμισάκια....να μην έχεις ολοκληρώσει τη θητεία σου ως δημοτικός σύμβουλος και να θε Σ να να γίνεις δήμαρχος. ...καθίστε στην ιατρική σας όπου διαπρεπετε σαφώς ς αυτή και ευχαριστούμε που σας έχουμε στον τόπο μασ και αφήστε τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κυρίε τριανταφυλλάκη κανε εναν αγώνα με ήθος και εντιμότητα . Γυρνα στο χωρια και δες τον κοσμό τον απλο. συζητα μαζι του . οχι μονο blog και facebook. Φτιάξε να προγραμμα με τις πραγματικές ανάγκες του ξηρομερου και ολα καλα θα πανε. Η ΝΙΚΗ είναι σιγουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. βάλε το σωστό πλαίσιο και τιυς εντιμους ανθρώπους δίπλα σου και προχώρα. Νομίζω οτι η κοινωνία σε έχει αποδεχτεί. ο κοσμός θέλει αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πολύ lifestyle ρε παιδιά. Φωτογραφίες από σεμινάρια κ συνέδρια που δεν αποτελούν και πρόσθετο προσόν. Αποχή απο συνελεύσεις για αποφάσεις σημαντικές που αφορούσαν σημαντικά θέματα. Μια με τον έναν και μια με τον άλλον. Διπλωματία. Όχι κ δημαρχος τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. γιαννη καποιοι εσκεμενα (ξερουμε ολοι ποιανου σχεδια ειναι αυτα) προσπαθουν να σε βαλουν σε προσωπικη κοντρα με τον Πανταζη .Μην απαντησεις . Η καθοδος η δικη σου ειναι μονο πολιτικη.Προσωπικα δεν εχεις τιποτα,με καννεναν.Προχωρα με συνεση και ηθος και τα καλυτερα ερχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Life style δεν σας αρέσει αν ήταν ατιμελητος θα τον λέγατε λετσο Είναι που δεν ξέρετε τι θέλετε.... Αλλά και συ Γιαννάκη μου τι το θες και εμφανίζεσαι με τον χοιροβοσκο γουρναρη τον έλεγε ο Σαμαράς Είναι βαρίδι. Βαλτον στο ψηφοδέλτιο ξέρει και από εκλογές και στον πάγο άμα βγει . Έξυπνος άνθρωπος εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Όλα καλά και όλα ωραία. Καλή επιτυχία στο κύριο Τριαντάφυλλακη, νέος με ενδιαφέροντα που μπορεί να κάνει την διαφορά.
    Υπάρχει όμως ένας σημαντικος παράγοντας που σε καμία περίπτωση μένει εκτός υπολογισμού, αυτός ο παράγοντας ακούει στο όνομα κύριος Απόστολος Πανταζής.
    Αναμφισβήτητα  επιτυχημένος με ζωηρό ενδιαφέρον του τόπου που εμπράκτως αποδεικνύει συχνά,παραδεκτό από σχεδόν όλους μάς.
    Ο κύριος Πανταζης,άνθρωπος με καλά αισθήματα αγωνιστής που τίποτα στην ζωή δεν του χαρίστηκε, με σκληρή δουλειά , αγώνες απέδειξε ποιος είναι και σίγουρα η πορεία και οι κινήσεις του σε νεαρή ηλικία  δείχνουν έναν στρατηγικά εξυπνο και ικανότατο άνθρωπο. Μιλάει όταν θέλει να μιλήσει και παύει να μιλά όταν θέλει να ακούσει. Σκέφτεται, αξιολογεί,  ζυγίζει,αποφασίζει.
    Θα τον ήθελα για Δήμαρχο, Ο ίδιος δεν το επιχειρεί έχοντας μάλλον τους δικούς του λόγους και σχέδια.
    Μέσα από αυτή την ανάρτηση ομως καλοπροαίρετα  παρακαλώ τον κύριο Πανταζη,επειδή πράγματι νοιάζεται για τον τόπο,σε αυτές τις εκλογές  ας μείνει αμέτοχος,διότι αναμφισβήτητα επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα 'και τότε ο κάθε υποψήφιος θα πάρει ότι του αξίζει, οι εκλογές θα είναι διαφορετικά πλασμένες δίχως τις πλάτες του κυρίου Πανταζη
    Καλή επιτυχία στους συνδυασμούς.
    Γ.Δ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΧΟΡΑ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΔΙΟΞΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΕΣΑΙ ΕΣΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η Ντινα ρε παιδιά που είναι; με ποιον είναι; λες να κάνει το μπαμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ , ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ. ΜΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. περα από την πλάκα ο κόσμος περίμενε μια άλλη υποψηφιοτητα. Το πως θα Πας εξαρτάται από πολλές παραμέτρους.Σε κάθε περιπτωση είναι ελπιδοφόρο ένας νέος να μπαίνει μπροστά και να τα βάζει με το κατεστημένο. Μην ακούς τίποτα και προχωρα.Καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. γιαννη ειμαστε μαζί σου κανε ομως πραγματική αλλαγη.βρες νεα παιδιά με ορεξη για δουλεια κσι θα κερδισεις σίγουρα. Αποστόλη Πανταζή σε ψηφίσαμε την αλλη φορα αλλα αν ξανΠας με μουστάκια δεν σε ξαναστηρίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Είτε το θελουμε είτε όχι ο Πανταζης βγάζει Δήμαρχο
    Επομένως καληνύχτα τριανταφυλακη
    Δήμαρχος ξανά Γαλουνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλα το πας αλλα προσεχε ποιους θα εχεις διπλα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αν βγεις θα χάσουμε ένα σπουδαίο γιατρό ,αλλά ελπίζω να γίνεις ένας σπουδαίος Δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Κατά το Φλεβάρη θα στρίψεις, δεν θα σου βγαίνουν τα κουκιά ούτε από δω ούτε από κει.να το θυμάστε το Φλεβάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ Π ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ;

      Διαγραφή
  52. Θα σας τελειώσει ο ΣΤΑΙΚΟΣ όλους ρε......................εεεεεεεεε.....
    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΝΟ.
    ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΝΤΙΝΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ . ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΩΣ ΝΕΟΣ ΝΑΙ !ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΑΜΠΕΛΑ .ΒΡΑΖΕΙ Η Τ.Ο. Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γαλουνη τωρα την πατησεσ με φραιμη ησταικο θα κερδισεσ με τριανταφυλακη εχασεσ εισαι αναγκασμενοσ να πεταξεισ λεφτα αλλα ηπιο γλυκια γευση ειναι να ριξεισ λεφτα και να χασεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Σε μεγαλο πανικο ο γαλουνησ ηρθε ο δαιμονασ του μονο αυτον φοβαται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γαλουνη πιστευω με πεντε εκατομιρια αν χαλασεισ θα βγεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γαλουνη πριν λιγεσ μερεσ γελαγεσ πιστευεσ πωσ δεν θα κατεβει ογιατροσ τωρα εισαι κατσουφιασμενοσ χαχα τι ωραια ητα που ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πιστευεσ γαλουνη πωσ δεν θα ενοθουμε σαν συνδιασμοσ αντε για τα λεμε στα βαπορια στον πειραια εκει για νπαρκο θα πασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Θα μασ πεταξεισ στην θαλασα ελεγεσ γαλουνη πωσ δεν εχεισ αντιπαλο. Τραβα για ψαρεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Θα χασεισ γαλουνη και θα κυνηγιθισ για τα οτι εχεισ παρει απο τουσ πολιτεσ νερα σλυζιασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γαλουνη απο την μεγαλη ητα που θα φασ ο τριανταφυλακησ σαν γιατροσ θα σε προσεξει. Μην παθεισ τιποτα στην ζωη πανω απο ολα ειναι η υγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Το νεο ερχεται.Ποιον κοροιδευετε;ειστε πιο παλιοι απο ολους.Ας δουμε εναν- εναν αυτους που ακουγεται οτι ειναι μαζι του.1.Γ Τριανταφυλλακης¨:εκλεχτηκε για πρωτη φορα με το καθεστως Σαμαρα που ολοι γνωριζουμε οτι τα παντα ηταν χρημα και εξαγορα.2.Π Γκολλιας θαυμαστε νεο!!αντιδημαρχος εν ενεργεια του κ.Γαλουνη,δεν εχει διαφωνησει με τιποτε στην πολιτικη Γαλουνη.3. Κ Λαινας 2 τετραετιες εκλεγμενος δημοτικος συμβουλος με το συνδυασμο του Π Σαμαρα και αντιδημαρχος του,αντιδημαρχος επι Γαλουνη μεχρι προτινος.4.Α Ντινος εκλεγμενος δημοτικος συμβουλος με τους συνδυασμους του Π Σαμαρα ,Π Σταικου και Γ Λυτρα.Αντιδημαρχος επι δημαρχιας Π Σαμαρα.5.Κ Μπαμπουρης εκλεγμενος δημοτικος συμβουλος επι δημαρχιας Π Σταικουκαι Γ Λυτρα και υποψηφιος δημοτικος συμβουλος της κ Σαμαρα 6.Β Σουλας υποψηφιος στις τελευταιες εκλογες με την κ Σαμαρα 7 Σ Τζογανης προεδρος 4 τετραετιες με το καθεστως Σαμαρα Σταικου 8 Β Πολυζος προεδρος 2 τετραετιες της τοπικης κοινοτητας με το καθεστως Σαμαρα.Αχ καημενη συμπολιτεια πως καταντησες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στηριξτε παλλικαρια μου Γαλουνη εσεις για κομματικα ανταλαγματα που σας ταζουν
      Καντε την ατομικη σας κωλοτουμπα και μη χαλιεστε
      Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο κουρουμπλης

      Διαγραφή
    2. πόνεσε η υπιψηφιότητα του γιαννη? εε? υπομονή θα περάσει

      Διαγραφή
    3. Ο γιατρός γλυκαθηκε και θέλει μέλι...

      Διαγραφή
  64. σαρωνει ο γιατρος παντου
    εκλογη σε 1 γυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πρέπει να καταλαβει ο κόσμος ότι ο αυτόφωτος μεγάλος πάει μας τελείωσε!!! δεν έχει την ίδια ισχύ και αίγλη που είχε το 2014 ομάδα δεν υπάρχει Στρατος τέλος!!! Ακόμη και τα πιτσιρίκια μας καταλάβανε.... απομυθοποιήθηκε ο μεγάλος και ο κόσμος θα τον τιμωρησει για το κακό που μας έφερε για το κακό που λεγαιτε γαλουνης καλή τύχη Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. K.ΓΙΑΝΕΛΗ ΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΝΑΚΑΝΗΣ ΜΑΘΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συνδημότη μας ! 7 Δεκεμβριου 2018-12:07 μ.μ.
      Η Ισοτιμη και για ολους μας τοπική πολιτική Ομάδα είναι
      η τοπική ανεξάρτητη Συλλογικότητα και λέγεται:
      "Συμπολιτεία Ξηρομεριτών"
      απλοί άνθρωποι και συνενοήσιμοι συμπολίτες μας στην Ομάδα μας.
      Χαρά μας μεγάλη θα είναι να γεμισει με απλους συνανθρώπους μας με Ξηρομερίτες-Ξηρομερίτισσες του δήμου μας.
      Έλα και Εσύ σε περιμένουμε και δεν έχει καμία σημασία το σεβαστό πολιτικό σου πιστεύω και όποιο κι αν είναι και οι απόψεις σου γενικότερα.
      καλό απόγευμα !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης
      Αρχοντοχώρι

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα στους αναγνώστες του Φιλοξενου για όλους μας Ξηρόμεροnews και θεωρώ πρέπον να πώ στον αξιότιμο συντάκτη
      στο σχόλιο : 7 Δεκεμβρίου 2018-12:07 μ.μ. και επειδη σωστά με ρώτησε, ότι στον ελεύθερο χρόνο μας ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να τον γεμίζει όπως θεωρεί καλύτερα.
      Στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2018 Αγαπητέ μας Φίλε συνδημότη βρισκόμουνα σε νόμιμη κανονική άδεια από την σεβαστή μου υπηρεσία στην οποία και εργάζομαι.
      Ευχαριστώ
      Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
  67. 9:43
    Ο παράδεισος ή η χαρά της ζωής, ε
    ιναι κοντά ή μέσα στον εσωτερικο εαυτό μας.
    αρκεί να ψάξουμε καλά τον εαυτό μας και όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 9:43
    Ο παράδεισος ή η χαρά της ζωής, είναι κοντά ή μέσα στον εσωτερικο εαυτό μας.
    αρκεί να ψάξουμε καλά τον εαυτό μας και όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αυτήν τη φορά η αμετροέπεια και ο νεοπλουτισμός δεν θα επιτρέψουμε να απλωθούν. Ας παραμείνει στο μυαλά όλων αυτών που προσπάθησαν να τον σπείρουν για να μείνει. Πρέπει όλοι οι δημότες να αντιδράσουμε εδώ και τώρα με καθαρή σκέψη, με σθένος και πυγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 12:46
    Κατάλαβες ότι αν βάλεις τα κουκιά κάτω μόνο από αυτούς που έγραψες είναι πάνω από 2500 ψηφοδέλτια
    Βάλε τώρα άλλα 80 plus άτομα που θα είναι στο συνδυασμό
    Είναι εκλογή ενός γύρου με τεράστια διαφορά
    Γιατρέ προχωρά το όπως το πας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΥΓΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ
    ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ .ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑΚΤΟΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΤΑ ΔΕΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΕΡΧΕΤΑΙ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ .ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ

      Διαγραφή
  73. Μαζεύει τα βαρίδια πού πέταξε ο Γαλουνης και πού το μόνο πού τούς μέλει είναι να σώσουν το γόητρο τους με το να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι, αν δεν το καταλάβει να τους ξεφορτωθεί θα τον παρασύρουν στον πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Γιάννη απλά είσαι το νέο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 87 σχόλια μέχρι τώρα και μόνο 2-3 είναι σοβαρά. Δεν ντρέπομαστε τα κάναμε όλα θίασο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. τοσο πολυ πονεσε η υποψηφιοτητα του γιαννη που επιασαν δουλεια,οι προβοκατορες χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Στο τέλος με τόσο ρεύμα θα στηρίξει και ο πανταζης το τριανταφυλακκη και θα μείνει ο γαλουνης με το γκολιααα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Kyriou Gianni Mateno psaxni symbolo ipopsifio xrisovitsa makaira kai pantou .....vroki ta tilefona ,ama brei ipopsifio tripa myti mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φημης λενι οτι ου Γαλουνς διν εχει ποιον να πρωτοβαλει στου ψηφοδελτιο του! Αμα σας λειπει κανενας να σας στειλλ κανα υποψηφιου

      Διαγραφή
  79. Προχωρα γιατρε δυνατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αίσχος 9:30μ.μ 7 Δεκεμβρίου
    Τι πράγματα είναι αυτά ;;;;;
    Άκου εκεί Γαλούνης καριόλης .
    Ανεπίτρεπτη βρισιά .
    Παρακαλώ αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS να κατεβάσετε άμεσα αυτό το υβριστικό σχόλιο,
    Άλλο πολιτική Αντιπαλότητα και άλλο ύβρεις . Με βρισιές δεν πάει ο τόπος μπροστά.!!!
    Αυτό είναι το νέο ;;;;;;;
    Παναγιώτης Στάικος
    Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Έχουν να φάνε τέτοια φόλα ο γαλουνης μες στον Αστακο που θ την θυμάται και αυτός και ο πανταζης σε όλη τους τη ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Το γαλουνισταν βρίσκεται σε πανικό γέρα μαγκα τριανταφυλακη μη φοβάσαι τίποτα ο κόσμος είναι μαζί σου....είναι τόσο μεγάλη η οργή του κόσμου 5 χρόνια απραξίας που θ τους στείλει όλους μαζί στη νηγιρια εκεί άλλωστε ανήκουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Γιάννη δώσε τη μάχη σου μην ακούς τίποτα στο τέλος θα είσαι νικητής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Πανταζη τραβά με το τριανταφυλακη να γλιτώσεις τη ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Τριανταφυλακης πανταζης 1-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ,"ΜΠΡΙΖΟΣΟΥΝ"ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ. ΦΙΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.

      Διαγραφή
  86. Αν ο σταικος κάτσει σπιτι του ο Τριανταφυλακης θ είναι δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή πάμε δυνατά με Γιάννη τριανταφιλακη και τα αλλά παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ. ΑΥΤΑ,ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ,ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ.

      Διαγραφή
  87. Αυτοι που γραφουν για πανταζη και σταικο ειναι μεσα απο τα δημαρχεια
    Γνωστες τακτικες
    Η πολωση και ο φανατισμος βολευει και οχι η αξιολογηση τι κανανε, οι προτασεις και η πολιτικη
    Θελετε δεν θελετε θα μιλησουμε για τα προβληματα του ξηρομερου και γιατι αυτος ο τοπος ειναι τοσο πισω. Διοικησατε και θε κριθητε γιατι ετσι ειναι η δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Pantazi den exeis elpida exeis kataferi mesa se 4 xronia na xodepsis 5ekatomiria ston astako 2 stis ekloges kai 3 ston aiolo kai exeis kataferi na se vrizi ollos o astakos xwris afto theli megali prospathia katse sta avgasoy kai min asxolithis me tis ejloges eise anepithimitos gia ton astako mas triantafilakis me diafora filakia



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΑΛΟΥΝΗ-ΚΟΛΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ

      Διαγραφή
  89. Σταϊκο είπα ότι ο γαλουνης και ο καριολης(Βόνιτσα) έχουν παλαιομοδιτικη πολιτική.ειναι κρίμα για μας να κυβερνούν αυτοί την επαρχία Ξηρομέρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Δεν μεγάλε 9:48 ποιος είσαι εσυ π θα διώξεις τον Πανταζη από το σπίτι του ,ξέχασες να πεις ότι χάλασε 2 στα εκλογές 3 στον αιολο π χαρις στον αιολο όλα τ μαγαζιά είχαν δουλειά κ έδωσε μεροκάματο σ τόσες οικογένειες ,δεν μας λες όμως για το ποσά έχει προσφέρει στον τόπο ,έβαψε την εκκλησία τον βρίζετε ,έκανε δωρεά το νεκροταφείο τον βρίζετε ,έκανε δωρεά στο κέντρο υγεία πριν 3 χρόνια τοσα πράγματα δεν το αναφέρετε ,αλλά όταν βάζει ο τριανταφυλακης ότι στόλισε ένα δεντράκι 2 μέτρο στο κέντρο υγείας το κάνετε ολόκληρο θέμα...είσαι πολύ μικρός εσυ να τον διώξεις από τον τόπο π γεννήθηκε ....προσέφερε στον τόπο του ,ο τριανταφυλακης να πει στην κατοχή να γίνει δήμαρχος αφού το απέδειξε περίτρανα με το να εν ασχοληθεί με τον τρικαρδο ....άντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

      Διαγραφή
  91. Καλά γατάκια μιλάτε όταν θ σκάσει μύτη όμως θα τρέχετε σαν κοράκια να χαιρέτησετεεε το μεγάλο ...όσο για ην ελπίδα σας να μην ασχοληθεί ,οι αυτό σας βολεύει απλά ονειρεύεστε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Τον περιμένει μεγάλη έκπληξη τον τριανταφυλακη!
    Δεν πρόκειται να κατέβει με αυτά που θα γίνουν..
    Εν αναμονή λοιπόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Εχουν χασει τον πανικο γαλουνησ κολιασ. Και γραφουν σχολια. Τα ιδια αυτι απντουν αυτι γραφουν για να που ψεματα δτον κοσμο πωσ βριζουν το πανταχη στον αστακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Έχεις δημιουργήσει πανικό.....προχωρά και μην κοιτάς πίσω δεν έχεις αντίπαλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Φαινεται οτι η κυρια που γραφει πυκροχολα σχολια φορα γιαλια γιαυτο στα σχολιατης μπερδεβει τα διπλανα γραμματα.
    Τοσο μισος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πικρόχολα, σχόλια της, μπερδεύει.γραφουμε σε σωστά ελληνικά και μετά κρίνουμε.

      Διαγραφή
  96. ΚΟΛΛΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΟΥ. ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΝΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝΝΕΝΑΝ . ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΘΟΣ. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΥΕΡΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΟ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανεξάρτητα των απόψεων που έχουμε όλοι μας για τα θέματα του δήμου μας και σε μερικά από αυτά τα θέματα μπορεί να συμφωνούν οι απόψεις μας και σε άλλα θέματα του δήμου μας μπορεί να τυχαίνει να μην συμφωνούν οι απόψεις μας απόλυτα,
    δέν θα πρέπει να ξεχνάμε μεσα στην παράθεση όλων των σεβαστων απόψεων μας κάτι πολύ σημαντικότερο νομίζω και για ολους μας θα πρέπει να ισχύει αυτό, ότι δηλαδή είμαστε όλοι μας ισότιμα μέλη μιας μικρής κοινωνίας του δήμου μας και έχει σημασία να διατηρήσουμε σε επίπεδο αξιοπρεπές τος κοινωνικές μας σχέσεις ως ισότιμα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας
    Σε αυτό θα πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μας και κυρίως νομίζω θα πρέπει να συμβάλλουν οι επικεφαλής όλων των υποψηφίων τοπικών συλλογικοτητων η παρατάξεων του δήμου μας.
    Ευχαριστώ!
    Καλές Γιορτές και με υγεία πρώτα απ' όλα σε όλους μας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ
    Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΑΜ ΔΕ!
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Γιάννη ελπίζουμε σε ένα καλύτερο δήμο.Ειμαστε μαζί σου μέχρι τέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Αυτός/ή που γράφει ανά δύο λεπτά σχόλια για τον Τριανταφυλλάκη ας σταματήσει. Εχει καταντήσει κουραστικός! Από τα 125 σχόλια τα 100 είναι δικά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Το μόνο που έχω παρατηρήσει όσα χρόνια ζω είναι ότι τον Αστακό ποτέ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν τον έχει διοικήσει αυθεντικός Αστακιωτης.Ας κοιτάξουμε κάποτε τι φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Οι πιο πολλοί το μόνο που σκέφτονται είναι πώς να ασχοληθούν με τον πανταζή και με τον κολιά!!!! Ρε !!!!!! Έλεος.... Αυτά είναι τα προβλήματα σ'αυτόν το τόπο ;;; πολύ Επίσης λένε ότι είναι καταραμένος αυτός ο τόπος !! Λάθος... Εμείς η μεγάλη πλειοψηφία και τα προσωπικά συμφέροντα του κάθε ενός κρατήσαμε και συνεχίζουμε να κρατάμε στα χέρια μας το μαρασμό σ'αυτόν τον τόπο και ιδιαίτερα στην πόλη του αστακού ... ας σκεφτούν το ελάχιστον αυτή φορά κάποιοι άνθρωποι που έχουν άμεση επαφή με το αποτέλεσμα των εκλογών πώς και τι θα κάνουν για το καλό αυτού του τόπου.. και όχι για τα προσωπικά καρεκλοσυμφέροντα του κάθε ενός ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Γρίφος ....Γιατρός που αρχίζει από Τ και σε τελειώνει σε Σ θα κάνει πίσω .....Μαντεψτεεε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Παπαγαλάκια είναι ο ίδιος που δεν θα κατέβαινε στις εκλογές και σας έπιασε τρέμουλο μόλις ανακοίνωσε ; Βλέπω τις 2 σύριγγες στον 2ο γύρο 'αν βέβαια κατέβει ο Γαλούνγς όταν τον αφήσει ο κος Πανταζής.Θα πληρώσει την αλαζονεία του και τα βαριά λόγια που έλεγε όταν είχαν την προσωπική τους κόντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Αγαπητό site... Ήδη επέλεξες ποιον θα στηρίξεις στις εκλογές καθώς τα μηνύματα φιλτραρονται σε τι ποσοστό θα ανέβουν τα "κατά" μηνύματα... Αυτό δεν είναι δημοσιογράφοι, αλλά πειραγμενη παραπληροφορηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΘΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

      Διαγραφή
    2. Εγώ δε διευθύνων site... Δε φιμωνω πολίτες... Μπερδεύεσαι.
      Τα σχόλια μου είναι σχόλια πολίτη που ψηφίζει στον τόπο κι έχει την απαίτηση η όλα τα σχόλια ή κανένα. Ο δημοσιογράφος και ο έχων site πρέπει να ειναι αντικειμενικος και όχι γραφικός. Μη βγάζεις ... ΧΟΛΉ.

      Διαγραφή
  107. Ανώνυμε 2:49 κάνε λίγο υπομονή να δεις ποιος στηρίζει ποιον και όχι αυτά που σου πασάρουν οι επιτήδειοι από το περιβάλλον Πανταζη που διακατέχονται από φθόνο...όταν θα δεις Πανταζη με Γαλουνη σε κανα μήνα να βολτάρουν παρέα στην παραλία έλα πες μας .με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι ,όσο υπάρχει Πανταζης δεν κάνετε τίποτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο