Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Σύλληψη διακινητών μεγάλης ποσότητας χασίς μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στο Μενίδι Αμφιλοχίας

Συνελήφθησαν, χθες (30-12-2018) τα ξημερώματα στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών καθώς και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω χθες τα ξημερώματα στην Ιόνια Οδό να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.
Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά τους, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και λίγο αργότερα, αφού εξήλθε της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του Μενιδίου Αιτωλοακαρνανίας, το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να συλληφθούν οι δύο δράστες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκε στο χώρο των αποσκευών του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (11) κιλών και (700) γραμμαρίων.
Επιπρόσθετα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 39χρονου συλληφθέντα σε περιοχή της Αττικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (6) γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και πέντε φυσίγγια των 9mm.
Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 31χρονου, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
 https://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο