Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Ανάρτηση δικηγόρου της οικογένειας Λαγούδη: “Το έγκλημα εξιχνιάστηκε”

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη
Σύμφωνα με τον ίδιο η υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, της μητέρας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, μετά από ημέρες εξαφάνισης, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και βρίσκεται ενώπιον της ανακριτρίας Αγρινίου για τα περαιτέρω.

Η ανάρτηση του δικηγόρου

«Συνεπληρώθησαν ήδη 11 μήνες από τον θάνατο της μακαρίας Ειρήνης Λαγούδη, της μαχητρίας της ζωής, η οποία ήτο μητέρα και πατέρας μαζί και η μοναδική της απασχόλησις, ήτο η πρόοδος των τέκνων της και οι επαγγελματικές της δραστηριότητες.  Η μαχήτρια της ζωής, όπως την απεκάλουν οι ομοχώριοί της. Αμέσως ανεκοινώθη και δυστυχώς εξ επισήμων χειλέων, ότι επρόκειτο περί αυτοχειρίας.
       Όμως η επιμονή των οικείων της αι έρευναι των διορισθέντων αρμοδίως εξαιρέτων τεχνικών συμβούλων και πραγματογνωμόνων, ιδιαιτέρως δε η διερεύνησις της υποθέσεως προσωπικώς υπό του κ. Εισαγγελέως των εν Αγρινίω Πρωτοδικών, κ. Γεωργίου Πέτρου, όστις διεξήγαγεν αυτοπροσώπως την προκαταρκτικήν εξέτασιν και εμέλτησεν εις βάθος το σύνολον των συγκεντρωθέντων στοιχείων και επιστημονικών πορισμάτων, οδήγησαν εις την εξιχνίασιν της υποθέσεως και απέδειξαν, ότι πρόκειται περί στυγερού εγκλήματος με αποτέλεσμα την άσκησιν ποινικής διώξεως διά τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία τελεσθείσης, διά απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία τελεσθέντος, διά το αδίκημα της συστάσεως συμμορίας και διά ηθικήν αυτουργία εις τας ως άνω πράξεις.....


Ήδη δε η υπόθεσις ευρίσκεται ενώπιον της κας Ανακριτρίας Αγρινίου διά τα περαιτέρω”. 

Το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης

Η 44χρονη χήρα, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας, 8 Ιανουαρίου 2018, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.
Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και οι έρευνες, είχαν την πιο τραγική κατάληξη… Τελικά η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα της, κυρίως στα χέρια.
Από την πρώτη στιγμή, από την Αστυνομία υπήρχαν διαρροές για αυτοκτονία. Ένα σενάριο που όμως η οικογένεια της γυναίκας δεν έχει δεχτεί μέχρι σήμερα, παλεύοντας με όσα μέσα διαθέτει, να αποδείξει ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη είναι δολοφονία.
https://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο