Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Κατηγορούμενος ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ για βιολογικό Βόνιτσας, με σοβαρά ερωτηματικά για υποβάθμιση περιβάλλοντος και κίνδυνο για τη δημόσια υγεία

         Την αντίδρασή της για την κατάσταση που επικρατεί με τον Βιολογικό Καθαρισμό Βόνιτσας, εκφράζει με ανακοίνωση της η Δημοτική παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ Ακτίου-Βόνιτσας.
        Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος διενήργησαν αυτοψία στον Βιολογικό Καθαρισμό Βόνιτσας και διαπίστωσαν πληθώρα παραβάσεων και κάνουν λόγο για κίνδυνο της υγείας των κατοίκων και τονίζεται ότι ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Γεώργιος Αποστολάκης παραπέμπεται στο εδώλιο ως κατηγορούμενος στις 13.12.2018 για υποβάθμιση περιβάλλοντος.
Αναλυτικά....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
"Δημοτική παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ Ακτίου-Βόνιτσας"

          Από δημόσιο έγγραφο που έχουμε στη διάθεσή μας προκύπτει ότι οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος διενήργησαν αυτοψία τον Απρίλιο του 2016 στον Βιολογικό Καθαρισμό Βόνιτσας και διαπίστωσαν πληθώρα παραβάσεων. Γίνεται λόγος για κακή λειτουργία των συστημάτων, πλημμελείς ελέγχους και άλλα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα (μεταξύ άλλων) στα επεξεργασμένα λύματα να καταγράφονται 7400 cfu/ml ολικά κολοβακτηριοειδή, ενώ το όριο είναι 70 cfu/ml και 17000 κολοβακτηρίδια (e.coli), δηλαδή υπέρβαση 100 φορές και 500 φορές, αντίστοιχα πάνω από το όριο!! Ταυτόχρονα, υπάρχει και πληθώρα υπερβάσεων σε άλλες τιμές. Στο κατηγορητήριο γίνεται λόγος για κίνδυνο της υγείας των κατοίκων.
        Τα επεξεργασμένα λύματα είναι αυτά που εξέρχονται από τον βιολογικό καθαρισμό προς το περιβάλλον (μετά την επεξεργασία) και διοχετεύονται στον θαλάσσιο χώρο του Αμβρακικού, δίπλα στην πόλη της Βόνιτσας....


         Τα έγγραφα αυτά έχουν κοινοποιηθεί και στο Δήμο. 

     -Ερωτάται κατ’ αρχήν η δημοτική αρχή, με ποιο δικαίωμα απέκρυψε αυτά από το δημοτικό συμβούλιο και τους δημότες, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν τη θαλάσσια περιοχή, με την οποία ο Βιολογικός Καθαρισμός βρίσκεται πολύ κοντά.

     Περαιτέρω, η δημοτική αρχή πρέπει είτε να παράσχει πειστικά στοιχεία που να πιστοποιούν την αποκατάσταση των προβλημάτων και την εύρυθμη λειτουργία του βιολογικού είτε σε περίπτωση που δεν μπορεί να τα παράσχει, να υποβάλει την παραίτησή της.

       Στην οικονομική επιτροπή, όπου τέθηκε το ζήτημα, ο Δήμαρχος είπε ότι υπάρχει έκθεση (την οποία δεν μας παρέδωσε) για την κακή κατάσταση του βιολογικού καθαρισμού ήδη από την περίοδο της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Οι ευθύνες καθόλου δεν αποκλείεται να είναι διαχρονικές, όμως από αυτό που είπε ο Δήμαρχος, προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

  -Για ποιο λόγο δεν ενημέρωσε για το πρόβλημα τους δημότες άμεσα μόλις το πληροφορήθηκε;
  -Γιατί δεν έγιναν από τον ίδιο το Δήμο έλεγχοι για τη σωστή λειτουργία, τη στιγμή που ο Δήμος διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό;
     -Με ποιο δικαίωμα και εις βάρος της υγείας τίνος ο Δήμαρχος, ενώ υποτίθεται ότι γνωρίζει τα προβλήματα του βιολογικού, συμφώνησε να δέχεται βυτία με λύματα την ημέρα από το Δήμο Ξηρομέρου, με τον οποίον υπέγραψε το έτος 2015 προγραμματική σύμβαση σχετικά (δείτε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στο διαύγεια: ΑΔΑ ΒΧ9ΣΩ6Ζ-ΤΜΔ), διατηρώντας ο ίδιος ο Δήμος μας την ευθύνη λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού;

-Για ποιο λόγο το πρόβλημα εξακολουθούσε αποδεδειγμένα, 19 μήνες μετά την εκ μέρους του ανάληψη καθηκόντων, τη στιγμή που:

   1.-Στο βιολογικό ο εργολάβος άλλαξε από 22.12.2014 και ήταν της επιλογής του Δημάρχου, με απ’ ευθείας ανάθεση (ενδεικτικά δείτε συμφωνητικό στο διαύγεια: ΑΔΑ ΩΜ5ΥΩ6Ζ-2ΞΞ), και πακτωλό χρημάτων, όπως έχει αναδείξει ο κ. Κώστας Τριαντακωνσταντής, από την Πογωνιά:


          2.-Παράλληλα, για την ίδια χρονική περίοδο (2015), στο βιολογικό δραστηριοποιείται και έτερος εργολάβος, επίσης με απ’ ευθείας ανάθεση (!) ο οποίος λαμβάνει ποσό 5.000 ευρώ (που εντοπίσαμε, χωρίς ν’ αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλα), για επισκευή του βιολογικού (ενδεικτικά: ΑΔΑ ΩΛΣΘΩ6Ζ-77Ω), αλλά και τρίτος εργολάβος… φυσικά με απ’ ευθείας ανάθεση και με αποδοχές εντοπισμένες 9.000 ευρώ (ΑΔΑ Ω7ΡΛΩ6Ζ-ΥΞΙ και ΩΖ3ΡΩ6Ζ-Ι90).
       Αλήθεια, τι σχέση έχει ο δεύτερος εργολάβος που έχει την ίδια έδρα με την εταιρεία που διαχειρίζεται μέχρι σήμερα το βιολογικό επίσης με απ’ ευθείας ανάθεση; 
       Δηλαδή, οι υπαίτιοι του προβλήματος ήταν της απολύτου επιλογής της δημοτικής αρχής.

         Το τελευταίο που μας απασχολεί, μετά απ’ όλα αυτά, είναι ότι ο Δήμαρχος παραπέμπεται ως κατηγορούμενος στις 13/12/2018 για υποβάθμιση περιβάλλοντος με βάση τα ίδια περιστατικά. Στο δικαστήριο μπορεί ν’ αθωωθεί ή και όχι, για οποιονδήποτε λόγο. Η πολιτική ευθύνη όμως, ιδίως σε αυτό το ζήτημα δημόσιας υγείας είναι πρόδηλη και ζητά υπεύθυνους, με λίγη τσίπα και φιλότιμο (αν δεν χάθηκαν τελείως ακόμη). 

«Πολίτες σε Δράση Ακτίου – Βόνιτσας»



44 σχόλια:

  1. ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ 2016 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ 2014.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕι ΠΑΛΙ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤοΥΝΑ ΣαΡΩΝΕΙ.Με ΤΙΣ ΥΓΕιες Μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολλοί το πήγαν κατηγορούμενο το Αποστολάκη και τελικά αποδείχθηκε η αθωότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψαρι αμβρακικου με σφραγιδα γιωργου αποστολακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψαρι αμβρακικου με σφραγιδα γιωργου αποστολακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εργολαβος στο βιολογικό που παίρνει το πακέτο μήπως είναι ο υιός του κυρίου κουφοβασιλη πρώην Γραμματέα του Δήμου?? Τι αμαρτίες έχει αυτός ο Δήμος.... Κ πόσο χαμηλά έχει έρθει λειτουργεί για τους λίγους.. Καλό μαγαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑ ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΑΚΑΝΕ ΣΚ..Α;
    ΠΑΝΤΟΥ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ
    ΟΥΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑΤΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι βιολογικός μας λέτε ρε φίλε ΧΥΤΑ εκεί χτυπά η καρδιά. Εκεί γίνετε της μουρλής εκεί εκβιαζοντε υπάλληλοι να βάζουν υπογραφές παραλαβής. Εκεί έρχονται σκουπίδια από τη Λευκάδα κρυφά Κ οι Παλαιρο κ οι λοιποί επιχειρηματίες που επενδύουν εκεί κοιμούνται κ επενδύουν στην δημοτική αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο βιολογικός από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί ήταν λάθος. Έπρεπε πρώτα να ολοκληρωθεί το έργο και μετά να μπει σε λειτουργία. Το έργο ακόμα και σήμερα είναι ημιτελές. Στη μπουχαλη τώρα περνάει το δίκτυο του βιολογικού. Ενώ σε συνοικίες που ήδη υπάρχει ειναι πολλοί που δεν θέλουν να συνδεθούν στο βιολογικό και τα περισσότερα λύματα τα ρίχνουν στους αγωγούς ομβριων υδάτων και καταλήγουν στη θάλασσα. Και βέβαια όλα αυτά γίνονται υπο την ανοχή της δημοτικής αρχής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πεφτω απο τα σύννεφα.. Ποιος ο Αποστολάκης κατηγορούμενος!! Τωρα καταλαβαινω γιατι τα ψαρια του Αμβρακικου είναι νόστιμα. Βουλιάζουμε μεσα στα σκατα Βονιτσιάνοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aν έχει πολιτικό ανάστημα ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης, να ενημερώσει πόσα χρήματα πήγαν

    σε εταιρείες και εργολάβους για τη συντήρηση και λειτουργία του βιολογικού της

    Βόνιτσας από 1-9-2014 μέχρι σήμερα.

    Το ποσό είναι αστρονομικό.

    Ένα είναι βέβαιο .

    Οι Δημότες θα μάθουν τα πάντα.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για φτηνά σχόλια και πολιτική εκμετάλλευση. Ο Δήμος οφείλει να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα τις μετρήσεις (αν υπάρχουν) από τότε που ανέκυψε το πρόβλημα έως σήμερα για να φανεί η εξέλιξη της κατάστασης.Μιλάμε για την υγεία μας και δεν έχει παίξε-γέλασε εδώ. Αν όντως δεν έχει αποκατασταθεί το θέμα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και στο προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε φίλε 1.08 για Κατούνα δεν ξέρω, αλλά ειδικά για Βόνιτσα; στο χωριό του Μασούρα; εκεί θα σαρωθεί κάθε τι παλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οπως εγραψε πολυ σωστα ενας προηγουμενος εχει παει παρα πολλες φορες ο Καργιολης κατηγορουμενος και σε ολες εχει σκαπουλαρει και σε αυτη το ιδιο θα γινει λεει. Με λιγα λογια η νοοτροπια της τοπικης κοινωνιας ειναι οτι οσο ποιο απατεωνας εισαι ποιο βρωμικος ποιο μπλεγμενος στα σκατα τοσο θα παιρνεις ποντους απο την τοπικη κοινωνια του Δημου Ακτιου Βονιτσας. Συμφωνω απολυτα και σας λεω ξεκαθαρα ειμαστε σαν τοπικη κοινωνια ολοι Καργιολιδες. Τι οχι ?Αποδειξτε το εμπρακτα το Μαιο αλλα σας αρεσει ολους το τιμολογιακι η μικροεξυπηρετηση η μικρο διαφθορα και το βολεψιματακι. Καλα μας κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το έκανε για να ανεβάσει την αξία των ψαριών του τζεφριου και του τσωλη .τους κατέστρεψε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βάζω στοίχημα ότι οι Αποστολακαίοι που τρώνε σανό θα πάνε στον αμβρακικό, εκεί που αποβάλει ο αγωγός με το βιολογικό, για να δείξουν με το παράδειγμά τους ότι τα περί μόλυνσης είναι προπαγάνδα τών εχθρών του Αποστολάκη. Αφού βουτηξουν στα σκατά και κυλιστούν στην άμμο, εεεε τοτε θα μας πεισουν οτι ειναι αθώος ο δήμαρχος. ααα ρε ερμη βόνιτσα τι τραβάς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πληρώνουμε 3.100 ευρώ το μήνα για τη λειτουργία του βιολογικού της Βόνιτσας και άλλα 3.100 ευρώ το μήνα για τη λειτουργία του βιολογικού της Ζαβέρδας. Σύνολο 6.200 ευρώ το μήνα σε μία εταιρεία από την 'Αρτα. Την ίδια στιγμή η τεχνική υπηρεσία του Δήμου έχει δύο χημικούς μηχανικούς τη κ Φιώρου και τη κ Μπουρδάρα. Αυτό θα πει κάκιστη διαχείριση του δημοσίου χρήματος. Είναι ή δεν είναι έτσι Αντιδήμαρχοι κ Πανταζή και κ Φραδέλο; Eίναι ή δεν είναι έτσι Δήμαρχε; O Aντιδήμαρχος Οικονομικών Στούπας διαφωνεί; Λάκια βρώμισε το γρέκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και μπανάκι στον αμβρακικό θάλασσα μπορείτε να κάνετε και τζάμπα λαδο-σκάτο (και μάλιστα Ξηρομερίτικο) για το μαύρισμα σας προσφέρει ο αποστολάκης. Τι άλλο να ζητήσετε αχάριστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι μας αξιζουν .... ενας λαος ηλιθιος σαν την βόνιτσα δεν μπορουσε να εχει καλυτερους κυβερνητες. Εχει και πιο κατω.
    Στον αμβρακικό μπαινεις ανθρωπος και βγαινεις χεσμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ;
    Το κρύο του Δεκέμβρη, ο ερμής που είναι ανάδρομος, το φεγγάρι που δεν φωτίζει καλά, τα ψαρια, οι άλλοι, ο Φερεντίνος, ο Καραγιάννης, η Μπουμπούλη, ο Λιάπης, ο Τριαντακωνσταντής, ο κακός μας ο καιρός και ....πολλοί ακόμα, ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ όμως δεν φταίει σε τίποτα. Τι λέτε τώρα!!!!
    Γελάνε και οι χεσμένες πέτρες πλέον του αμβρακικού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 4:37 μ.μ.
    Καθρεπτης μας ειναι αυτοι οι αχρειαστοι που μας διοικούν. καλη χώνεψη τωρα....
    Εμείς φταίμε που τους βγάλαμε στο δημαρχείο και ανεχόμαστε ακόμα την ξεφτίλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εντάξει τώρα παιδιά, και εγώ δεν είμαι με τον αποστολάκη αλλά αυτά συμβαίνουν τώρα, σιγά-σιγά θα φύγουν τα λύματα απο τον Αμβρακικό θα πάνε προς Πρέβεζα μεριά, μην μας πιάνει πανικός....
    Εξάλου υπάρχει εισήγηση να ρίξει ο Αποστολάκης όλο το σανό που έχει διότι έχει απορροφητικές ιδιότητας επί της σκατοκηλίδας. Το δίλημμα έγκειται στο ότι απαιτούνται όλα τα αποθέματα του σανού και μετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε παιδιά καλό το κράξιμο αλλά το βασικότερο λείπει.

    Που είναι αυτή η έκθεση? Μπορούμε να την έχουμε κάπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι πολιτικά επικίνδυνη η δημοτική αρχή για το τόπο μας. Αφού απολογηθεί ποικιλοτρόπως είναι σίγουρο ότι θα πάει σπίτι της. Μερικοί να ετοιμάζονται για μεροκάματο. Πέντε χρόνια καλά περάσανε. Τα υπόλοιπα θα τα βρούνε οι αρμόδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  25. ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ Ο ΛΑΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ]
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ .ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΙ
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο λακιας υπογραφή εν λευκώ,ώρες γέλια που θα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΩΡΓΟ ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ποιο χωριό Μασούρα απεξω και ανακατωτα το ξέρει ο κάρυ.τι υλικο εχει Σουβλακια,μπύρες και καμιά πρατινα στα πανηγύρια που συνδιοργανωνη ο δημος.ολα μέλι γάλα..πετάει και ένα: Μελέτη το 2006 ωρίμανση το 2010 παγωμένο το 2014(αφού ήταν οι άλλοι) το 2018 το ενσωμάτωσε στο Δημοσίων Επενδύσεων και ξέρεις εσύ και κλείσιμο το μάτι κλπ.κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μονο καρελου υπαρχει στην κατουνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μην τον φοβαστε τον αποστολακη οσα δηκαστηρια να του κανουν αυτος θα αθοωθει κανει για δημαρχος ο ανθρωπος ειναι γεννημενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΗΡΘΕ ΚΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ....ΩΡΕ ΜΗΝΕΣ ΣΑΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΠΙΣΩ.ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εσείς δεξιούληδες ορφανά του Σολδάτου μούγκα και άλλα τέσσερα χρόνια κάρυ ψαχτείτε για αρχηγό και μετά μιλάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. φίλε 6:32 μ.μ. νασαι καλα πέθανα στο γέλιο!

    Σοβαρή η κατάσταση όμως...θα εοικοινωνήσω με ΕΤΑΝΑΜ να δώ εαν γνωρίζουν κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στον 10 06 ο παντελης τους τρωει τους λουκουμαδες και του αρεσουνε. Οπωτε φαε εσυ τα σκατα κ ο παντελακος τους λουκουμαδες. Χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εδώ μέσα ανοίξατε πάλι τους βόθρους σας εσείς οι ηθικοί της κοινωνίας, που κρίνετε τους άλλους χωρίς να ξέρετε και χωρίς πραγματικά στοιχεια. Θα έρθει η ώρα σας ομως, εννοώ θα κριθείτε κι εσείς από κάποιον, άλλο Ανώτερο από όλους μας. Μην ανησυχείτε θα σας απαντήσει ο δήμαρχος όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Καρυ τελειωσε Μασουρας η Σολδατος ο επόμενος Δήμαρχος στο Δημου Ακτιου Βονιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τα παπαγαλάκια του Δημαρχείου τη κάνανε τουπέκα. Ξέρετε τι σας περιμένει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. αντι να ταβαλετε με αυτους που εκαναν την μελετη πριν 30 χρονια καιταριξαν στον αμβρακικο
    και τωρα σας φταιει ο δημαρχος
    εκει ειναι το προβλημα. αλλου πρεπει να τα ριξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε 08:37 μ.μ τι βλακείες λες;δηλαδή ένα λάθος πριν 30 χρόνια να συνεχίζει ακόμα;λύνεις το πρόβλημα έτσι;πάντα θα υπάρχουν και δεν τελειώνουν ποτε.Μαγκας είναι αυτός που τα λύνει και όχι αυτός που τα "ρίχνει" άλλου κ πόσο μάλιστα 30χρονια πριν...όλοι φταίνε εκτός από αυτόν επειδή λειτουργει μικρορουσφετικα!!!αμάν έλεος περί υγείας προκειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε 08:37 μ.μ τι βλακείες λες;δηλαδή ένα λάθος πριν 30 χρόνια να συνεχίζει ακόμα;λύνεις το πρόβλημα έτσι;πάντα θα υπάρχουν και δεν τελειώνουν ποτε.Μαγκας είναι αυτός που τα λύνει και όχι αυτός που τα "ρίχνει" άλλου κ πόσο μάλιστα 30χρονια πριν...όλοι φταίνε εκτός από αυτόν επειδή λειτουργει μικρορουσφετικα!!!αμάν έλεος περί υγείας προκειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. Ο Δημαρχος ηξερε οτι ο βιολογικος δεν λειτουργει, αλλα εφερε λυματα και απο αλλο δημο για να επιβαρυνει την κατασταση. Εγκλημα με ονοματεπωνυμο. Κακως περιμενουμε το δικαστηριο να δικασει, πρεπει να τον καταδικασουμε εμεις. Τωρα στο δικαστηριο θα προκυψει ενα τεραστιο προστιμο για τον δημο μας. Το οποιο θα κλειδουμε εμεις να το πληρωσουμε. Εκει θα δεις τι εχει να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. καλα καλα τραγουδατε εσεις και πεταξτε οση λασπη θελετε. δε το φτανετε τον αποστολακη και εχετε λυσσαξει. ειδαμε και τους προηγουμενους πως το προκοψαν και φαγανε και αυτοι με περισσοτερο θρασος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πηρε αναβολή για ενα χρονο το δικαστήριο. Οποτε θα γινει μετα απο τις εκλογες. Οποτε αυτοι που θελουν ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ θα ψηφίσουν με "καθαρή" συνείδηση και βρώμικα χέρια. Άρα αν προκύψει νεα θητεία του ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ τοτε το πρωτο εργο του θα ειναι νεα αύξηση των δημοτικών τελών ( οπως εγινε και σε αυτη την θητεία του). Για να πληρωθεί το τεράστιο πρόστιμο που θα φαει ο δημος μας. Αν δεν προκύψει νεα θητεία του ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, άντε να τον βρεις να πληρωσει το τεράστιο πρόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο