Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Ο αγωγός ύδρευσης παραμένει σπασμένος στον Αετό Ξηρομέρου και ο Δήμος ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ... άφαντος! | ΦΩΤΟ


              Απο την Παρασκευή (21.12.2018) στον Αετό και παρά το γεγονός πως οι καταγγελίες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) στους υπεύθυνους του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας συνεχίζονται από τους κατοίκους, δυστυχώς κανείς δεν έχει επιδιορθώσει τη ζημιά και ο σπασμένος αγωγός παραμένει στο κέντρο του χωριού και το νερό εξακολουθεί να... τρέχει.
          Εδώ και 6 ημέρες οι κάτοικοι καλούν συνεχώς το Δήμο, σύμφωνα με τις καταγγελίες, όμως μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει εμφανιστεί στο σημείο προκειμένου να επιδιορθώσει τη βλάβη με αποτέλεσμα η διαρροή να μην σταματά και να έχει πλημμυρίσει ο τόπος........








7 σχόλια:

  1. Οι δημοτικοι αρχοντες εχουν αλλα θεματα οπως ειδα στην διαυγεια απευθειας αναθεση για παροχη συμβουλων για την διαμορφωση δρομου στα Σκλαβαινα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις οι εκλεγμένοι άρχοντες αυτού του ερήμου τόπου, εχουμε πολλα λεφτα και αυτες τις μερες παίζουμε χαρτια και καζίνο. Δεν ασχολούμαστε με την ύδρευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε τα χαρτια τωρα και το ποκερ σας παρακαλω μην μας ενοχλειτε ...
    Δημαρχος Ακτιου Βονιτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και θελετε και αμεση ανταποκριση και σας πειραζει οταν γινεται αναθεση για αυτο. καποιος θα πρεπει να το κοιταξει αλλα βλεπετε ο τριαντακωνσταντης εχει θεμα οταν στελνουν καποιον αμεσα. θα πρεπει πρωτα να γινει διαγωνισμος και μετα απο 3-4 μηνες να βρεθει ο αναδοχος για να φτιαξει το σπασμενο σωληνα. εσεις θα μας τρελανετε στο τελος. και αφου ειστε τοσο μορφωμενοι και διαβαζετε και το διαυγεια για δειτε και των προηγουμενων λιγο και τα λεμε. ναι εσεις οι 3 ξερω ποιοι ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΈΤΟΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΖΗΜΙΈΣ ΣΕ ΣΩΛΉΝΕΣ ΝΕΡΟΎ
    να γίνονται απευθείας ανάθεση
    Δέν λέει κανενας τίποτα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δημος εχει υδραυλικους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο