Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Εκλογές Συλλόγου ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ: Λίγο πριν την κάλπη...

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, οι Εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Μαχαιριωτών Ξηρομέρου. 

         Η Διοικούσα Επιτροπή που συστάθηκε για την ενεργοποίηση του Συλλόγου των Απανταχού Μαχαιριωτών, καλεί όλους όσους κατάγονται από τον ΜΑΧΑΙΡΑ Ξηρομέρου να συμμετάσχουν στην ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στην ΟΠΣΥΞ, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, στα γραφεία της ΠΑΝΣΥ, Πατησίων 5, 4ος όροφος (Ομόνοια).

    -Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 12:οο το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου και θα κλείσουν στις 18:00 το απόγευμα..........



       Η ενεργή συμμετοχή όλων συμβάλει στην ανάδειξη των πολιτιστικών και ιστορικών αξιών του χωριού μας ενώ ενισχύει την προσπάθεια διάσωσης των εθίμων και των λαϊκών παραδόσεών μας.

      Η Διοικούσα Επιτροπή απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή των Μαχαιριωτών στην εκλογική διαδικασία, υπενθυμίζοντας πως όσο περισσότεροι προσέλθουν στις κάλπες, τόσο περισσότερο ενδυναμώνεται ο Σύλλογος, ώστε να βγει από τη στασιμότητα και να επανακτήσει την ιστορική του θέση στην πρωτοπορία των Ξηρομερίτικων Συλλόγων. 

  -Το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο και περιλαμβάνει κατ’ αλφαβητική σειρά όλους όσους υπέβαλλαν υποψηφιότητα για τα όργανα διοίκησης του Συλλόγου.
  -Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί ή κατάγονται από το ΜΑΧΑΙΡΑ συμπεριλαμβανομένων των συζύγων και των παιδιών τους.
   -Η εγγραφή θα γίνεται επί τόπου προ της ψηφοφορίας με ελάχιστη συνδρομή πέντε (5) Ευρώ.
  -Είναι υποχρεωτική η Φυσική Παρουσία των Μαχαιριωτών (για να γνωριστούμε καλύτερα) και δεν γίνονται δεκτές εξουσιοδοτήσεις. 

      Η Διοικούσα Επιτροπή προσκαλεί όλους τους Μαχαιριώτες να προσέλθουν μαζί με τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, η οποία θα γίνει ενώπιον της κατά νόμον Εφορευτικής Επιτροπής, την οποία αποτελούν: Αποστόλης Γεν. Καραγιάννης Πρόεδρος, Γεράσιμος Δημ. Μπούρχας μέλος και Κωνσταντίνα Χρ. Γκούμα μέλος.
        Η μαζική προσέλευση στην ψηφοφορία θα δείξει την ομοψυχία  και το δυναμισμό του Μαχαιριώτικου στοιχείου με σκοπό να αναδειχθούν τα όργανα διοίκησης, τα οποία θα εργαστούν σκληρά με αγάπη και μεράκι για το ζωντάνεμα του Συλλόγου και την προστασία και ανάδειξη της σημαντικής πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού.

Σας περιμένουμε όλους....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο