Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Μεγάλη η επιτυχία της χοροεσπερίδας του Συλλόγου Ματσουκίου Ιωαννίνων «Η ΒΥΛΙΖΑ»









Μεγάλη η επιτυχία της χοροεσπερίδας του Συλλόγου Ματσουκίου Ιωαννίνων «Η ΒΥΛΙΖΑ»  το  Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018, τόσο από άποψης προσέλευσης κόσμου όσο και από άποψης διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η αίθουσα στην Ταβέρνα "ΟΥΝΤΡΑ" στο ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ Αιτωλοακαρνανίας. κατακλύστηκε από τους συγχωριανούς και τους φίλους και πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ, απολαμβάνοντας το όμορφο πρόγραμμα από την ορχήστρα που είχε κανονίσει ο σύλλογος .....

Οι Ματσουκιώτες  για μια ακόμα φορά έδωσαν το παρόν με τη δυναμική τους παρουσία και η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα με έντονο το Ματσουκιώτικο  χρώμα να πλανάται παντού. Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ γλέντι και χορό. Η εκδήλωση που ήταν από της  μεγαλύτερες  στην ιστορία του Συλλόγου, ήταν μια ευκαιρία για να διατρανωθεί η ενότητα του Συλλόγου καθώς και η ανοδική του πορεία.

Ο κόσμος γλέντησε, ξεφάντωσε και χόρεψε με την ψυχή του, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό τους ήχους του κλαρίνου σε μια από τις πλέον όμορφες βραδιές σε ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Παππάς   μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κωσταδημας  Γραμματέας   Σταυρούλα Γρηγορίου Ταμίας Ευτυχία Μακρή Δημήτριος Νάκας   Ευαγγέλια Τσαντούλη  Βασίλειος Στραγάλης  υποδέχονταν γελαστοί τους καλεσμένους  στην είσοδο του κέντρου και τους καλωσόριζαν με πολλές ευχές για καλή Χρονιά, καλή  διασκέδαση για υγεία και πρόοδο για το 2019. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Παππάς ευχαρίστησε όλους όσους προσέφεραν πρόβατα για το γλέντι και τους εθελοντές Μήτσο Παπαζωη και Γιάννη Σάββα για το σφάξιμο  των προβάτων.








































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο