Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Με πρωτοφανή συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ Ξηρομέρου -Ποιοι εκλέγονται (ΟΝΟΜΑΤΑ)


             Ολοκληρώθηκαν, σήμερα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ Ξηρομέρου, για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Συλλόγου, με πρωτοφανή συμμετοχή μελών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού δεκάδες Μαχαιριώτες-σσες έδωσαν δυναμικό παρών και προσήλθαν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, για το ζωντάνεμα του Συλλόγου. 
         Συνολικά ψήφισαν 141 μέλη, πρωτόγνωρος αριθμός συμμετοχής στην ιστορία των Ξηρομερίτικων Συλλόγων και οι συγχωριανοί ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και προσήλθαν με σκοπό την ανασύσταση και επαναλειτουργία του Συλλόγου που είχε αδρανοποιηθεί εδω και 13 χρόνια....

 
       Η διαδικασία κύλισε ομαλά, παρουσία της Εφορευτικής Επιτροπής και στάλθηκε μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας, ενώ η μεγάλη προσέλευση δίνει αδιαμφισβήτητα ισχύ στο Σύλλογο και ώθηση να προσφέρει αρκετά όχι μόνο στο χωριό αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή.

Εκλέχτηκαν με βάση τον αριθμό σταυρών οι εξής υποψήφιοι:

         Το νέο Διοικητικό θα συγκροτηθεί σε ΣΩΜΑ τις προσεχείς ημέρες, υπό την προεδρία του πλειοψηφήσαντος συμβούλου κ. Γρηγόρη Τσίντζου με σκοπό την κατανομή αξιωμάτων στο Δ.Σ.

Η Διοικούσα επιτροπή τονίζει τα εξής:
«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συγχωριανούς που έδωσαν δυναμικό παρών και προσήλθαν στις εκλογές. Ολοι θέλουμε το σύλλογο δυνατό και ενωμένο για να για να κρατήσει ζωντανές τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα, την ενεργό παρέμβασή του στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού, την αξιοποίηση της τοπικής παράδοσης και του λαϊκού μας πολιτισμού. Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη ομαλά με άριστη συνεργασία όλων των υποψηφίων και συμμετεχόντων. Ευχαριστούμε θερμά όλους σας, οι οποίοι με τόση θέρμη και αγάπη προσηλθατε και υποστηρίξατε ενεργά το Σύλλογο με τη ψήφο σας".

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ:


 






















2 σχόλια:

  1. Η επανίδρυση του συλλόγου,η αθρόα προσέλευση,η όρεξη για προσφορά και διάθεσή να προσφέρει στους συνχωριανους το δ.σ. του συλλόγου είναι το βασικότερο μυνημα των σημερινών εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ9 Δεκεμβρίου 2018 στις 2:06 μ.μ.

    Συγχαρητήρια σε όλους εσάς που επεξεργαστήκατε και κάνατε πράξη την ιδέα της επανίδρυσης του συλλόγου. Το “εγώ μας” είναι πάντα λιγότερο από το “εμείς”. Καλή δύναμη παιδιά και καλή επιτυχία στους σκοπούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο