Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

"Τούνελ": Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση του 61χρονου Αγρινιώτη Τάσου Πρέμου στο Άγιο όρος

               Με τη λεπτότητα που απαιτείται η εκπομπή συνέχισε την έρευνα στον ιερό χώρο του Αγίου Όρους για τον Τάσο Πρέμο 61 χρόνων, που χάθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου από τη Μονή Ξενοφώντος......

ΒΙΝΤΕΟ...
                   Το «Τούνελ» εντόπισε τον μοναχό που τον βοήθησε να βγάλει το ειδικό διαμονητήριο όπως είχε αποκαλύψει φίλος του στην εκπομπή, που θα του επέτρεπε να μείνει για αρκετές μέρες στο Άγιο Όρος.........


        Ο Πατέρας Σεραφείμ ετοιμαζόταν να φύγει από τη Μονή Ξενοφώντος με το καραβάκι όταν συνάντησε τον Τάσο Πρέμο μια μέρα πριν εξαφανιστεί, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου.
          Φίλοι του Πρέμου από το Αγρίνιο είχαν επικοινωνήσει μαζί του για να του ζητήσουν να φιλοξενηθεί στο μοναστήρι.

         Όπως είπε ο Πατέρας, ο Πρέμος είχε σκοπό να προσφέρει τις υπηρεσίες του όσο θα έμενε εκεί και θα ασχολιόταν με ξυλουργικές εργασίες. Διευκρίνισε πως σε αυτόν δεν είχε εκφράσει την επιθυμία να μονάσει.
            Ο αγνοούμενος άνδρας είχε μιλήσει με μοναχούς για τα προβλήματα που τον απασχολούσαν καθώς ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος ψυχολογικά. Ο Πατέρας Σεραφείμ ενημερώθηκε για την εξαφάνιση την Παρασκευή που επέστρεψε στο Άγιο Όρος και ανέφερε πως οι περισσότεροι στη Μονή πιστεύουν πως έπεσε στη θάλασσα καθώς τα ρούχα του βρέθηκαν σε ένα βράχο.

       «Δεν μπορώ να ξέρω αν κρύβεται σε κάποια σκήτη και αν συνεννοήθηκε με κάποιον για κάτι τέτοιο. Προσωπικά δεν το πιστεύω γιατί το θεωρώ αδύνατο να γίνει αυτό στις μέρες μας. Για να βρεθούν τα ρούχα του στην παραλία, μπήκε στη θάλασσα… Εύχομαι ο Θεός να φροντίσει τον άνθρωπο αυτόν όπου κι αν βρίσκεται», κατέληξε.

Δείτε λεπτομέρειες για την υπόθεση  εδώ.

anikolouli.gr
https://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο