Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Χλιδή, μεταξωτές ρόμπες, ακριβές σαμπάνιες και γούστα στο Facebook του «χρυσού» Ριχάρδου [εικόνες]

ΠΟΣΤΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

     Για λαθρεμπορία χρυσού και άλλα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορείται ο Ριχάρδος, που έγινε γνωστός από τις τηλεοπτικές του διαφημίσεις για τα ενεχυροδανειστήριά του. 
         Ο Ριχάρδος είναι ένας από τους δεκάδες συλληφθέντες για την εγκληματική οργάνωση λαθρεμπορίου χρυσού και φέρεται να είχε αρχηγική θέση σε ένα από τα δύο κυκλώματα που ουσιαστικά την απαρτίζουν..........

 
     Το κύκλωμα είχε στήσει μια καλοδουλεμένη μηχανή που συγκέντρωνε κοσμήματα τόσο από τα ενεχυροδανειστήρια, όσο και από εγκληματικές δραστηριότητες, τα έλιωνε και τα έκανε πλάκες χρυσού το οποίο έσπρωχνε καθημερινά στην Τουρκία. 
         Υπολογίζεται ότι καθημερινά έστελναν φορτία αξίας μισού εκατ. ευρώ, με απλά τουριστικά δρομολόγια λεωφορείων από την Αθήνα ή τη βόρεια Ελλάδα για Κωνσταντινούπολη. 

Ο… χρυσός Ριχάρδος στο Facebook
         Ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος εκτός από την άγνωστη ζωή του ως μέλος του πολυδαίδαλου κυκλώματος, είχε μια τηλεοπτική ζωή, που είναι γνωστή στον καθένα που παρακολουθεί τηλεόραση αλλά και μια... χρυσή ζωή στο Facebook όπου πόσταρε φωτό από την καθημερινότητά του με ακριβές σαμπάνιες, χρυσά έπιπλα, μεταξωτές ρόμπες, ξενύχτια στα μπουζούκια και εκδρομές στο εξωτερικό. 

Δείτε μερικές από τις δημοσιεύσεις και τα σχόλια που συνοδεύουν κάθε φωτογραφία στο συγκεκριμένο λογαριασμό:
Λεω να μην πιω αποψεΛεω να μην πιω αποψε
Που ειναι ο γιαννης ο μ ο φιλος μου να μου σερβιρει να πιω μαζι τουΠου ειναι ο γιαννης ο μ ο φιλος μου να μου σερβιρει να πιω μαζι τουΠολυ ορεξη για μαθηση μεχει πιασει τελευταιαΠολυ ορεξη για μαθηση μεχει πιασει τελευταια


Πηγή:  iefimerida.gr 


7 σχόλια:

  1. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει όσα και να έχει. Πιτζάμες μεταξωτές και κάτω παντόφλα πλαστική! Κατά τα άλλα σαμπάνιες, κονιάκ και ταξίδια. Προκαλούσε κιόλας ο βλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΦΡΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ της εποχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το λεσι της κοινωνιας .. αδραξε την ευκαιρια , γνωριζε το κυκλωμα και χωθηκε , και ... εβγαλε πολλα .. εφαγε πολυ κοσμο αυτος .... ποτε δεν πατησα στα κ@λ@μαγαζια του ,,,... αλλος ενας που εφτιαξε αμηθητη περιουσια στην πλατη των ελληνων . !! επρεπε να ειχε ελεγχθει εδω και χρονια η δραστιριοτητα του .. απο τοτε που ξεκινησε ... αλλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω να του πηγαίνω τώρα η ριγέ στολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ φοβάμαι ότι γρήγορα θα είναι έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10 χρονια στη καθαριστρια;
    ΙΣΟΒΙΑ οσα και τα μαγαζια του.
    Ανθρωπογδαρτης δεν ητανε;
    ΙΣΟΒΙΑ....κι αφηστε τον Κουγια να λεει τα καλαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο