Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Η Αφροδίτη Μπουμπούλη καταγγέλλει προσπάθεια εκφοβισμού μαθητών, στην κατάληψη του Γυμνασίου Κατούνας για το "Μακεδονικό"

             Η Αφροδίτη Μπουμπούλη δημοτική σύμβουλος και μητέρα καταγγέλλει προσπάθεια εκφοβισμού μαθητών, στην κατάληψη του Γυμνασίου Κατούνας με θέμα το "Μακεδονικό".
       Στη σχετική ανάρτηση της στο facebook επισημαίνονται τα εξής:
       Ωφείλω σαν μητέρα... Επαναλαμβάνω σαν μητέρα, να καταδικάσω δημόσια την συμπεριφορά του εκλεγμένου τοπικού συμβούλου της διοικούσας αρχής της Τ. Κ. ΚΑΤΟΥΝΑΣ προς τους μαθητές του Γυμνασίου παρουσία του αντιδήμαρχου υπεύθυνο για την Δ. Ε. ΜΕΔΕΩΝΟΣ.
      Ενώ το σχολείο λοιπόν ήταν υπό κατάληψη από τους μαθητές με αίτημα μοναδικό το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ (σύμφωνα με μαρτυρίες όλων των παιδιών) ο συγκεκριμένος πήγε στο σχολείο, πήδηξε την μάντρα.. Μίλησε με νεύρα προς τους μαθητές... Έσπασε το λουκέτο και απευθύνθηκε στο 15μελες λέγοντας τους ότι αν δεν μπουν για μάθημα θα τους πάει δικαστικά......



      Ενήμεροι λοιπόν για αυτή την εξέλιξη μεταβήκαμε ορισμένοι γονείς στο χώρο του σχολείου και θέσαμε τα ερώτηματά μας.
      Στο ερώτημα ποιος έσπασε το λουκέτο ο συγκεκριμένος απάντησε ότι είναι Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ και του ανήκει το σχολείο, αυτός υπογράφει, αυτός κουμαντάρει κάνοντας ταυτόχρονα και κινήσεις τραμπουκισμού προς το μέρος μου ΠΑΡΟΥΣΙΑ μαθητών, καθηγητών και γονέων.

    Κανένα σχολείο δεν σας ανήκει κύριε εκλεγμένε και κανένα χωριό... περισσότερο δε, έχω να σας πω ότι δεν σας ανήκουν τα παιδιά μας.. Και αυτού του είδους συμπεριφοράς μόνο στο σπίτι σας... όχι σε βάρος των δικών μας παιδιών..
       Δηλώνω υπέρ της ειρηνικής αντίδρασης των μαθητών για το οποιοδήποτε αιτιολογημενο αίτημα τους.
        Πιστεύω ότι όλα λύνονται με ηρεμία και διάλογο και ότι με αυτό τον τρόπο μπορούν οι μαθητές να υποχωρήσουν από τα αδικαιολογητα αιτήματα τους... άρα να αφήσουν το σχολείο τους ανοικτό. 
       Συγχαίρω τον Διευθυντή και τον σύλλογο διδασκόντων για την άψογη συνεργασία και συνεννόηση που είχαν με τους μαθητές.
     ΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΉ.


29 σχόλια:

  1. Να τους χαίρεσαι δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώστε το όνομα του συγκεκριμένου στην δημοσιότητα.Τετοιες φασιστικές συμπεριφορές πρέπει να τιμωρούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρία Αφροδίτη θελει να βρίσκεται μονίμως στην επικαιρότητα με τον ένα η αλλο τρόπο..!!Τα αιτήματα των παιδιών για την κατάληψη στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο έγιναν αποδεκτά από τους καθηγητές και τον πρόεδρο γονέων και κηδεμόνων!Τι δουλειά είχε η κυρία Αφροδίτη με τον κύριο εκλεγμένο της Κατούνας όπως τον αναφέρει στο Γυμνάσιο καθώς και στο Λύκειο δύο μέρες τώρα που γίνεται η κατάληψη!Χρησιμοποίησαν αυτή τη φορά την κατάληψη δημιουργούντας εντυπώσεις για προβληθούν μιας και θα ξανακατεβουν στις εκλογές!Άρα το συμβάν αυτό πρέπει να καταδικαστεί και για τους δύο γιατί ήταν κάτι που δημιούργηθηκε και από τις δύο πλευρες..!!Για ακόμα μια φορά όλα για το φαινεσθαι και όχι για το γίγνεσθαι..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με δεδομένη την διαφωνια μου στις καταλήψεις, αναρωτιέμαι αν ο τυπος αυτός έχει κάνει το ίδιο με καταλήψεις για κρυες τυρόπιτες, για σπασμένα κλαδια στα δέντρα, για σκισμένα δυχτακια στις μπασκέτες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΘΡΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΓΕΝΙΚΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφηστε τα ολοι αυτα και κοιταξτε τα προβληματα του χωριου μας ολοι μαζι ενωμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε άντε πνοιοιτε εφτιαναν ένα ωραίο σχολείο το έβαψαν το σημορφοσαν και πάνε πέντε έξι τζογλανια δήθεν καταληψη και το βρομιζουν αισχος υπάρχουν μαθητές που έχουν όρεξη για μάθημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:58 πως φαίνεται κάποιος που πήγαινε δεν πήγαινε σχολείο το ίδιο και το αυτό.Παρολαυτα εκφράζεις και άποψη και χαραχτηριζεις τσογλάνια τα παιδιά που αγωνίζονται για τα ιδανικά τους.Μαλλον κι εσυ της γενιάς του Πολυτεχνείου θα είσαι.Υ.Γ.να πας να πνιγείς εσυ και οι όμοιοί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο δήμαρχος γνώριζε ότι θα γίνονταν αυτό;αν όχι να βγει και να καταδικάσει τους τραμπουκοισμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον10:58 Ρε ζώο τρόφιμε του δημαρχείου αποκαλείς τα παιδιά μας τσογλανια;τσογλανι είσαι εσύ και ολόι η βρομωφαρα που νταραβεριζεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλα ασχολειται κανενας με το μακεδονικο; εδω ο κ μητσοτακης ειχε πει σε δεκα χρονια θα το ξεχασουν το ονομα. Οως τωρα ολοι οι νδ εγειναν ξαφνικα μεγα αλεξανδροι τωρα με τον τσιπρα και δεν γινοταν τοτε;το προβλημα γ αυτους δεν ειναι κανενα μακεδονικο ενα ειναι το προβλημα τους ο τσιπρας.ξεχασα οι δεξιοι ειναι ελληναρεςενω οι συριζαιοι ειναι προδοτες. Αναθεμα κ νοιαζει κανεναν το ονομα για τα σκοπια. Μα κανεναν μεγα αλεξανδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το κρατίδιο των Σλάβων είναι έργο των τότε Σοβιετικών ενάντια στο Νατο και Δύση και εδω υποστηρικτών τους αριστερών που μιλουσαν στις διεθνες τους και φυλαδες τους για ανεξαρτητη Μακεδονία αρκει να τα εχουν καλα με τους σλαυους. Τα ιδια το 12-13 με τους κομιτατζηδες τα ιδια και αργοτερα για να μπαινοβγαινουν στη Γ/Βία όποτε τους βολευε κατα τις επιχειρήσεις μη σοβιετοποιησης 46-49. Ενα καλο εκανε ο συριζα. Ξυπνησε τους κοιμισμενους Ελληνες απο το ληθαργο της ψευτικης αριστερης προπαγανδας. Η αριστερα εχει 10% στη Ελλαδα. Οι άλλοι είναι δεξιοι καντρωοι και πατριωτες σοσιαλιστες. Μια μειοψηφια στο λαο για δεκαετιες θελει να ερθου τα κολχοζ και τα γκουλαγκ και οι σιβηριες η γκα κε μπε οι κομισσαριοι και οι δημοκρατιες τυπου χοτζα και γιαρουζελτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Σωτηράκης μόλις είδε τα σκούρα την έκανε;μεγάλη Κοκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο πρόεδρος γονεων καμία τοποθέτηση;φοβαται μηπος τον μαλώσει ο κακίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10:49 ποια νδ και συριζα ρε γιδι?;Όλοι τα ίδια σκατα ειναι.Γραφει πουθενά το άρθρο για κομματικά;Αναφερεται στο τι εκανε ενας τραμπουκος σε ενα σχολειο.Και ακριβώς επειδή τα κόμματα έχουν γραμμενη την Μακεδονία εκει που δεν πιάνει μελάνι ξεσηκώθηκε η νεολαία.Σας πειραζει μερικούς το ξέρω αλλά είστε καταδικασμένοι να την ξαναζησετε την ιστορία όλοι εσείς που γράψατε μια ψεύτικη.Δημοκρατες του κωλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βλέπουμε στη Tv και διαδίκτυο ότι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης κατηγορούν τους πατριώτες μαθητές ότι είναι ακροδεξιοί, χρυσαυγίτες κλπ. Ναι, αυτοί στις αντισυγκεντρώσεις με τα στυλιάρια στα χέρια, κατηγορούν τους μαθητές με τις Ελληνικές σημαίες για φασίστες. Η σταλινική γελοιότητα της προπαγάνδας τους συναγωνίζεται το μίσος τους για την Ελλάδα. Η πρώτη δεν κρύβεται, το δεύτερο δεν το κρύβουν. Όλοι βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ούτε μια ελληνική σημαία στις αντεθνικές πορείες των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα μπορούσε άλλωστε.
    Και αν υπήρχε θα ήταν για να την κάψουν.
    Οι μαθητές που γέμισαν τα σχολειά της Μακεδονίας κυρίως, με τις Ελληνικές Σημαίες, είναι «η βοή του κοιμισμένου μέχρι τώρα Έλληνα που ξυπνάει από το λήθαργο της έντεχνης και διαχρονικής αριστερής προπαγάνδας περί ψευτοειρήνης και ψευτοδημοκρατίας τύπου Σοβιετίας».
    Το αντιλαμβάνονται. Γι’ αυτό έχουν πανικοβληθεί και ασχημονούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είμαστε και Φασιστες είμαστε και ΝΑΖΙ ειμαστε οτι οι θελετε εκτος απο
    απάτριδες κομμουνιστές και αποτυχημένοι δημοκράτες.
    -ενας μαθητης-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς 6,16. Απο γιδι. Α δεν πανε κοματικα; ουτε οι μαθητες ειναι με κανενα κομα; καλα ρε φιλε απο που ειμαι εγω;οσο για το αρθρο που αναφερεις οτι ειναι τα ιδια σκατα ολοι ισως να χεις δικιο αλλα πεστο και σ αυτους που διαμαρτυρονται και εσυ υποστηριζεις; θα το παραδεχτουν η θα βγαλουν απεξω νδ.χρυση αυγη;σε προκαλω ρωτα τους. Ασε που κανενας δεν ενδιαφερετε για μακεδονιες επιμενω.ουτε κ εσενα σου ειναι πραγματικο προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατι ο καταγγελων δεν γαραφει το ονομα του δηθεν τραμπουκου; η κανενας αλλος ανωνυμος; αρα ειναι να χαμε να λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς 6-16 εκεινο το πανο τι γραφει; αφου δν εχει να κανει με κανενα κομα ολο αυτο οπως λες εσυ και καποιοι αλλοι.εμενα τωρα πως μου θυμιζει καποιο κομα δεν ξερω . Ευτυχως που οι μαθητες δεν ασχολουνται.επιτρεοονται τετοια πανο στα σχολεια; το λεω γιατι ειμαι γιδι κ δ ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θεωρείτε την ελληνική σημαία κομματικη είσε πραγματικά γιδι.

      Διαγραφή
  21. 11:47 ποσο συμφωνω μαζι σου..!!!Ακριβως αυτο που λες να 'χαμε να λεγαμε..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απ'οτι βλεπω έχουμε ξεφύγει από το πραγματικό θέμα,και λέω για το συμβάν που έγινε στο σχολειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς 2,07 απατριδες δεν ειναι οι κουμουνιστες ουτε γενικα η αριστεροι απατριδες ειναι αυτοι που λες οτι εισαστε με αποδειξη η κυπρος τν πουλησατε οταν κυβερνησατε. Το 74. Αυτοι κυβερνουσαν τοτε οι εθνικοφρονες πατριδοκαπηλοι που τωρα γινατε νοσταλγοι νσ δωσετε και την υπολοιπη κυπρο. Ο ανδρεας παπανδρεου ειοε στους Τούρκους ενα βημα και το βουλιαζω το σισμικ. Σοσιαλιστης ητανε και πολυ πιο πατριωτης απο τους ακριδεξιους που κατσανε κοτες στν κυπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 2 Δεκεμβρίου 2018 - 8:02 μ.μ. εκτός απο Πασοκος, είσαι και πολύ βλάκας
    οταν λες οτι ο παπαντρεου που βαφτισε το γιο του Τζεφρυ ήταν έλληνας πατριωτης,
    ο μεγαλυτερος ψευτης και απατεωνας της νεοτερης ιστοριας ηταν που δεν εκανε τιποτε
    απο οσα υποσχεθηκε για εοκ και νατο το τσιρακι των αμερικανων, οσο για την κυπρο, ο Μακαριος καλεσε τους τουρκους να επεμβουν γιατι λεει η χουντα των αθηνων ηθελε ένωση με την Ελλαδα. στοκε έ στοκε
    -ενας μαθητης-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 2.52 τωρα ποιος ειναι στοκος το καταλαβαινουν αυτοι που διαβαζουν αυτο που γραφεις. Ο μακαριος καλεσε τους τουρκους;εοαιξε παιχιδι ο ιωανιδης; οσο για τον ανδρεα που βαφτισε οπωε λες τον γιο του τζρρφυ εσυ ειδες την λιξιαρχικη του πραξη; κ ετσι να ναι που κολανε οι μαλακειες που λες με το πως κυβερνησε η αν ητανε πατριωτης; 59 τις εκατο ελληνες ητανε προδοτες που τον ψηφιζανε μεχρι που πεθανε προθυπουργος. Πιδτευε οτι θες δικαιωμα σου κα δν αντιδικω μαζι σου αλωστε αυτο ειναι η δημοκρατια που υποστηριζω να μπορεις ελευθερα να λες τν αποψησου οποια κ αν ειναι αλλα δεν σ εβρισα καθολου κ απο κει φσινετε ποιος ειναι δημοκρατης που πιστεψεμε θελω να κανω λαθος και να εισαι πιο πολυ δημοκρατης απ ολους ανεξαρτητος κοματος υποστηριξε οτι θες εχεις το δικαιωμα αλλα να μν υποτιμαε αλλους πανω σρ μια συζητηση.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 6.15 το πατριδα θρησκεια οικογενεια εσυ δεν το βλεπεις; ποια εληνικη σημαια μου λες;εκτος κ αν το συνθημα αυτο το βλεπεις για σημαια.που κολαει αυτο με τν καταληψη; αν η διαμαρτυρια ηταν χωρις αυτα τοτε θα ηταν διαμαρτητια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο