Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Δημήτρη Π. Τριαντακωνσταντή: «Καλά Νιάτα Καλά Γεράματα» στην Αθήνα | ΦΩΤΟ





                  Χθες Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Σ. Καράγιωργα του Παντείου Πανεπιστημίου, Λεωφ. Συγγρού 136, Αθήνα, η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του συμπατριώτη μας Ερευνητή του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Δρ. Δημήτρη Τριαντακωνσταντή: «Καλά Νιάτα Καλά Γεράματα» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αιτωλοακαρνανικός Τύπος.
       Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ινστιτούτο Αστικού Περιβάλλοντος και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΑΠΑΔ) του Παντείου Πανεπιστημίου μαζί με την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και τις Εκδόσεις Αιτωλοακαρνανικός Τύπος.......



   Την παρουσίαση συντόνισε ο Φώτης Καρύδας, δημοσιογράφος.
        Για το βιβλίο, μίλησαν οι: Κωνσταντίνος Μπίθας, Καθηγητής της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, Παναγιώτης Κοντός, Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας και την εκδήλωση έκλεισε με ομιλία ο συγγραφέας Δημήτρης Τριαντακωνσταντής.
        Στην εκδήλωση παρέστησαν πανεπιστημιακοί, ο πρώην βουλευτής Σπήλιος Λιβανός, ο Φώτης Τσόλκας Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, ο Φίλιππος Ντόβας πρόεδρος της Αμφικτιονίας Ακαρνάνων,  ο Πέτρος Μπερερής Σχολικός Σύμβουλος Π.Ε, ο επικοινωνιολόγος Βασίλης Φεύγας, μέλη διαφόρων Συλλόγων και άλλοι.

............................

ΒΙΝΤΕΟ: ο Παναγιώτης Κοντός μιλάει για το βιβλίο του Δ. Τριαντακωσταντή...
  




































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο