Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Καυστικό σχόλιο του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ για την σημερινή Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Στο ίδιο έργο θεατές...

         Με μία νέα αιχμηρή του δήλωση, ο ενεργός πολίτης, καθηγητής Μαθηματικός Κώστας Τριαντακωνσταντής, περιγράφει με καυστικό τρόπο την διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας, που γίνεται σήμερα το απόγευμα στη Βόνιτσα και θέτει αμείλικτα ερωτήματα.  
Δείτε τα όσα έγραψε:

Στο ίδιο έργο θεατές.....
       Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 19 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 με μοναδικό θέμα ημερήσιας διατάξεως:
-Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για το οικονομικό έτος 2017.

        Σήμερα Δευτέρα 19η Νοεμβρίου 2018 πριν τη τακτική συνεδρίαση του ΔΣ στις 6 το απόγευμα, νωρίτερα στις 5 το απόγευμα έχουμε την ειδική συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα: "Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για το οικονομικό έτος 2017" διάρκειας μίας ώρας. Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο, ούτε γίνεται πρώτη φορά.
        Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης αγνοώντας το νόμο δεν πραγματοποίησε ούτε φέτος την ετήσια λογοδοσία του και της Δημοτικής Αρχής. O λόγος είναι απλός. Δεν έχει να παρουσιάσει αναπτυξιακό έργο παρότι πακτωλός χρημάτων μέσω των απευθείας αναθέσεων εισπράχτηκε από ημετέρους και συγγενείς.

      Και πάλι φέτος τον απολογισμό του 2017 τον βάζει να συζητηθεί σε μία ώρα, ακολουθεί τακτική συνεδρίαση με δεκάδες θέματα. Τι συζήτηση να γίνει σε μία ώρα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα;
        Τον γενικό απολογισμό του 2017 τον βάζει να συζητηθεί πριν του ειδικού απολογισμού του Κέντρου Μέριμνας του 2017. Τυχαία; Όχι βέβαια. Δεν θέλει και δεν τολμά να κάνει ουσιαστική κουβέντα. 
      -Βέβαια σοβαρότατες ευθύνες έχει και ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Κουνέλης.
       Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣ κ. Μπαλατσούρας και ο νυν Πρόεδρος του ΔΣ κ. Κουνέλης έχουν τεράστιες ευθύνες για την απαξίωση ως προς τη λειτουργία του ΔΣ.

        Καλώ δημοσίως το Πρόεδρο του ΔΣ να μου δοθεί ο λόγος να υποβάλλω ερωτήματα και στα δυο θέματα των απολογισμών. Αν δεν μου δοθεί ο λόγος καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δύο από τις ερωτήσεις θα είναι οι εξής.
  1)-Οι αρμόδιοι του Κέντρου Μέριμνας από τα 510 περίπου Χρηματικά Εντάλματα πληρωμής που αφορούν προμήθειες και συντηρήσεις το 2017 έστειλαν στον Επίτροπο για έλεγχο μόλις ΕΝΑ. Είναι αλήθεια αυτό ναι ή όχι; To XEΠ αυτό ο Αναπληρωτής Επίτροπος δεν το θεώρησε. Είναι αλήθεια αυτό ναι ή όχι; 
Ποιος ο λόγος ή οι λόγοι που δεν το θεώρησε; 
    2)-Το 2017 έγινε ναι ή όχι υπέρβαση του ορίου των 24.800 ευρώ σε προμήθειες ή έργα ;

Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός



4 σχόλια:

  1. Δάσκαλε από εσένα περιμένουμε να μάθουμε. Το βιβλίο πότε θα κυκλοφορήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήστε στα ερωτήματα με σαφή τρόπο. Διαφορετικά δάσκαλε πήγαινε τους στον Εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ατακα τριαντακωνσταντη... πακτωλος χρηματων.... με τετοια παχυλα, τρανταχτα που κλεβουν τις εντυπωσεις λογια προσπαθει να αποπροσανατολισει τους δημοτες που δεν γνωριζουν απο νομοθεσιες και διαδικασιες. ρωτησατε ποτε να δειτε τι πραγματικο κοστος εχουν αυτα που κατηγορειτε για πακτωλο χρηματων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μείωση ενοικίου για το φυσικό ιχθυοτροφείο της Χώρας.
    Γιατί;
    6 μήνες πρίν πραγματοποιήθηκε ανανέωση σύμβασης για 9 χρόνια!!!!!!!!!
    Τι άλλαξε εντός 6 μηνών;
    Υπάρχει αντιπολίτευση. ;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Συμφωνίες;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο