Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου ο Νίκος Καζαντζής

Την απόφασή του να είναι και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου, Νίκος Καζαντζής.
Με την ανακοίνωσή του καλεί όσους αγαπούν την περιοχή, ζουν και εργάζονται σε αυτή, να συνταχθούν μαζί για μία σύγχρονη, ευρωπαϊκή και ανθρώπινη πόλη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:


«Η απόφασή μου να διεκδικήσω τον ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, πηγάζει από το αμέριστο και διαρκές ενδιαφέρον και την αγάπη μου για την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω. Είναι τιμή για μένα που τόσοι πολλοί άνθρωποι με στηρίζουν καθημερινά τα τελευταία 16 χρόνια που ασχολούμαι ενεργά στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Όσοι αγαπάμε την περιοχή μας, ζούμε και εργαζόμαστε εδώ και επιθυμούμε να παλέψουμε συλλογικά για να κάνουμε την πόλη μας μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, το τελευταίο χρονικό διάστημα διακατεχόμαστε από την ίδια αγωνία. Να έχει το Αγρίνιο την θέση που του αξίζει.
Τα δεδομένα για την αυτοδιοίκηση αλλάζουν διαρκώς. Απαιτείται γνώση και εμπειρία προκειμένου να αξιοποιηθεί κάθε ευκαιρία προς όφελος των πολιτών.
Για να υλοποιήσουμε το όραμά μας και να γίνει πραγματικότητα η επανεκκίνηση στον Δήμο Αγρινίου, θεωρώ πολύτιμη τη συμβολή όλων των πολιτών, επαγγελματιών, επιστημόνων και απλών ανθρώπων της καθημερινότητας αλλά κυρίως της Νέας Γενιάς, που μαζί θα παλέψουμε για να κάνουμε το Αγρίνιο πόλη πρότυπο για το σήμερα και το αύριο όλων μας.
 https://www.agriniopress.gr/

5 σχόλια:

  1. Άλλο δήμος και άλλο μόνο η πόλη Αγρινίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8:16 ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ θελει και ανθρώπους αλλά και ιδεες. Μεχρι στιγμής ο νυν Δήμαρχος δεν έχει φέρει τίποτα από ιδεές, οπότε κράτα το καλός άνθρωπος και Να τον κάνεις γαμπρό εάν έχεις κόρη. Το Πάρκο που το είχε κορωνίδα για να βγεί βλέπει οτι το εγκατέλειψε.... και μην ακούσω οτι δεν τον άφησαν....γιατί πρίν κάποια χρόνια που υπήρχαν χρήματα και είχε ξεκινήσει το έργο του Πάρκου....ψάξε να βρείς ποιός το πολέμησε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πουθενά μα πουθενά στην ανακοίνωση δεν αναφέρει τα δεκάδες χωριά του δήμου. Μόνο για πόλη Αγρινίου. Την είδε την ανακοίνωση πριν την αναρτήσει? Παπαναστασίου και ξερό ψωμί. Συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ. ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ. ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΝ ΤΩΡΑ.................................. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ.ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο